Kuunkajo esittäytyy

Täällä voit esitellä itsesi muille hylkeille.

Kuunkajo esittäytyy

ViestiKirjoittaja Kuunkajo » Ti Tammi 01, 2013 7:18 pm

Hei vaan kaikille!
Olen jo vuosia stalkkailut foorumia, mutta vasta nyt uskaltauduin rekisteröitymään tänne :D

Olen 22-vuotias, alun perin kotoisin Salosta mutta nykyään asustelen Turussa. Vapaa-aikana tykkään lukea ja kirjoitella, mutta huomattava osa ajasta tuntuu kuluvan enemmän tai vähemmän netin parissa.

Musiikkia kuuntelen hyvin paljon ja se onkin yksi elämäni tärkeimmistä asioista siinä missä keikoilla käyntikin. Itselleni tärkeimmät bändit taitavat olla X Japan, Nightwish ja Sonata Arctica. Kuuntelemiini bändeihin kuuluvat myös mm. Mucc, girugamesh, Big Bang, exist trace, D’espairsRay, Northern Kings, Matenrou Opera ja Versailles. Tämän lisäksi pidän suuresti elokuvamusiikista.

Ficcejä olen lukenut ja kirjoittanut vuosia, mutta saa nähdä uskaltaudunko julkaisemaan täällä mitään, sillä lukemieni ficcien taso on ollut lähes poikkeuksetta korkea.

Olen hirveän huono kertomaan itsestäni mitään, joten halutessaan saa kysellä lisää :3

    2 tykkää.
Avatar
Kuunkajo
Vuoden PG
 
Viestit: 48
Liittynyt: Su Joulu 30, 2012 4:34 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Kuunkajo esittäytyy

ViestiKirjoittaja Secu-chan » Ke Tammi 02, 2013 11:05 pm

Hei vaan ja tervetuloa meidän muiden hylkeiden joukkoon! 8D

Mulla olisi pari kysymystä:

1. Heititkö nickisi päästäsi vai pohjautuuko se johonkin? :3
2. Opiskeletko tällä hetkellä jotain ja mitä alaa? 8D (jos koet kysymykseni liian henk. koht, etkä halua kommentoida, voit jättää vastaamatta^^)
3. Millaisia ficcejä tykkäät kirjoittaa ja lukea ja millaisista et tykkää yhtään? :D lähinnä genren, parituksen ja juonen osalta^^
4. Kirjoitatko muita kuin ficcejä ja muistatko, mikä oli ensimmäinen kirjoittamasi ja lukemasi ficci? :3
5. Mäkin kuuntelen silloin tällöin Versaillesia, joten tahtoisin tietää, kuka on lempijäsenesi ja mitkä ovat lempikappaleesi?^^
6. Sanoit, että kuuntelet paljon elokuvamusiikkia (kuten mäkin^^). Mainitse pari elokuvaa, joissa on erityisen hyvät musat? :3
7. Oletko kiinnostunut Japanista noin muutenkin kuin vain musan puolesta? :3 Jos olet, mistä asioista erityisesti?^^
8. Luet myös, jotenka onko lempikirjailjaa/lempikirjaa ja mitä kirjaa luet tällä hetkellä? :D

Huh, olipas paljon kysymyksiä :o Toivottavasti jaksat vastata^^""

Ja ihan rohkeasti vaan julkaisemaan ficcejä, emme me pure! ^.^
Hito wa ittai... doko kara kita
Doko e ikun darou
Taisetsu na yasashi hito
Kimi dake ga inai

- Gackt: Saikai ~Story~

Avatar
Secu-chan
Bändäri
 
Viestit: 25
Liittynyt: Su Elo 05, 2012 12:15 pm

Re: Kuunkajo esittäytyy

ViestiKirjoittaja Kuunkajo » To Tammi 03, 2013 9:06 pm

Secu-chan: Kiitos ja ei, kysymyksiä ei voi koskaan olla liikaa :D

1. Nickilläni ei ole mitään erityistä tarinaa, vaan se on juurikin päästä heitetty ^^

2. Tällä hetkellä opiskelen puutarhataloutta. Tätä ennen opiskelin vuoden biologiaa yliopistossa, mutta en kokenut alaa omakseni joten päädyin keskeyttämään opintoni. Vielä en ole katunut päätöstäni :)

3. Ikuisena romantikkona fluffya ja romancea tulee luettua ja kirjoitettua eniten kun taas kauhu ja kaikki tarkemmin kuvailtu väkivalta ei iske lainkaan. Ficcejä on tullut luettua laidasta laitaan, mutta tällä hetkellä lukeminen on painottunut X Japanista kertoviin ficceihin, mutta kaikkea muutakin tulee luettua silloin tällöin. Olen kirjoittanut useammankin ficin Nightwishin ja Sonata Arctican jäsenistä, mutta nykyään X Japan on vienyt sydämeni tälläkin saralla :’3

4. Vuosia sitten kehittelin vaikka minkälaisia kirja- ja tarinaideoita, mutta ficcaamisen myötä ne ovat kaikki päässeet unohtumaan. Muistan kyllä ensimmäisen kirjoittamani ficin, mutta parempi olisi jos en :’D Oli se sen verran nolo raapustus. Ensimmäisestä lukemastani ficistä ei ole muistikuvaa, mutta toivon kovasti ettei se ollut kaverini näyttämä Tokio Hotel-ficci…

5. Versaillesista lempijäseneni taitavat olla Masashi ja Yuki. Lempikappaleitani ovat mm. God Palace, Masquerade, The Revenant Choir, Forbidden Gate ja Love will be born again.

6. Pari elokuvaa, joissa erityisen hyvä musiikki? Sanotaan nyt vaikka Prinsessa Mononoke ja Yön Ritarin Paluu.

7. Tietenkin Japanin kulttuuri ja kieli kiinnostavat, mutta musiikki on kuitenkin ykkössijalla. Mangaa ja animea on tietenkin tullut luettua ja katsottua, mutta se on jäänyt vuosien varrella vähäisemmäksi.

8. Lempikirjailijaa ei ole, mutta lempikirjojani ovat ainakin Narniat, Harry Potterit ja Ruohometsän kansa. Tällä hetkellä ei ole mitään kirjaa kesken, mutta lukulistalla odottavat ainakin Nälkäpeli-sarja ja Piin elämä.

Avatar
Kuunkajo
Vuoden PG
 
Viestit: 48
Liittynyt: Su Joulu 30, 2012 4:34 pm
Paikkakunta: Turku


Paluu Jäsenet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron