Hylje-emoilu

Täällä voit esitellä itsesi muille hylkeille.

Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja tikraw » Ma Marras 12, 2012 10:59 pm

Kuva

(Kuvassa edellisen hylkeen riehakkaampi tyttöystävä ja suuri CMR-fani. Lafissa tiedettävästi vallassa ovat homot, mutta pitää vähemmistöillekin antaa tilaa.)


Heipä hei hylkeet!

Oletko hukassa? Mikä on Lafi? Mikä on offtopic? Mistä löytyvät kommenttiohjeet? Mikä on chat ja miten se toimii? Kuka on Voldemort?

Vai oletko jo pitkään Lafin vesiä seilannut konkari, joka haluaisi jakaa tietouttaan uusimpien tulokkaiden kanssa? Ehkä löytää näin uusista lafilaisista uusia kavereita?

Nyt kaikkiin näihin ja moniin muihinkin ongelmiin ja kysymyksiin on vastaus: ~*~HYLJE-EMOILU~*~ (kuten kuvasta näette.)

MITÄ?
Hylje-emoilu on vähän niin kuin koulun tutortoiminta. Emot ovat niitä "tutoreita", kokeneempia lafilaisia, jotka opastavat ja neuvovat uusia, vielä kaikesta pihalla olevia lafilaisia.

MITEN?
Tähän topiciin kootaan lista vapaaehtoisista emohylkeistä, joita me homman ylläpitäjät, tikraw ja tycho, sitten paritamme uusille tulokkaille, jotka emon haluavat! Tämän jälkeen homma toimii yksäreillä - emo ja kuutti voivat kysellä toisiltaan asioita, jutella, tutustua, heittää huonoa läppää ja mitä kaikkea nyt mieleen juolahtaakin. Halutessanne voitte toki laajentaa lafichattiin, meseen, twitteriin tai mikä ikinä tuntuukin parhaalta!

KENELLE?
Kuutiksi päääsee ihan kuka tahansa. Homma on tarkoitettu ensisijaisesti uusille käyttäjille, mutta myös vanhat voivat tilaisuuteen tarttua, jos tuntuu, ettei Lafi ole vielä tarpeeksi tuttu ja turvallinen paikka.

Emoiksi kelpaa kuka tahansa lafilainen, joka on Lafissa pyörinyt vähintään puoli vuotta ja käy foorumilla useammin kuin kerran viikossa. Näin siksi, että hän toivottavasti osaisi vastailla uuden kuutin kysymyksiin ja tuntisi paikat suurin piirtein, ja ettei kuutti joudu odottamaan puoltatoista viikkoa vastauksiaan! Toivomme, että lupaudut opastamaan tulokasta vähintään kuukauden ajaksi, jotta hän pääsee kunnolla alkuun. Toki on toivottavaa, että tämänkin jälkeen toveruus ja yhteydenpito jatkuvat!

MITÄ NYT?
Jos haluat kuutiksi, voit ilmoitella siitä tähän topiciin tai yksärillä tikrawille tai tycholle. Tämän jälkeen saat pian yksärin siitä, kuka opastajaksesi on valikoitunut! Ja sen jälkeen ei muuta kuin kysymyksiä lähettämään ja vinkkejä kalastelemaan :) Tarttukaa rohkeasti tähän tilaisuuteen, Lafiin tutustuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa!

Jos haluat emoksi, ilmoittele siitä tähän topiciin tai yksärillä tikrawille tai tycholle! Tämän jälkeen saat yksäriä siitä, ketä pääset opastamaan. Kannattaa pian laitella sitten opastettavalle mukavaa yksäriä, jossa esittelet itsesi (voit kertoa esim. kauan olet lafissa seilaillut, mitä tykkäät täällä tehdä, mistä bändeistä pidät, mitä harrastat, mistä päin olet kotoisin...) ja toivotat toisen tervetulleeksi - näin pääset ujommankin hylkeen kanssa hyvään alkuun! Mikäli joskus ilmenee jotain kysyttävää, johon et suoraan osaa vastata, niin hip hop yksäriä jollekulle ylläpitolaiselle - vaikka tikrawille tai tycholle - niin vastailemme parhaamme mukaan! Vanhankaan lafilaisen ei tarvitse tietää kaikkea itse :D

Kun olet opastanut ensimmäistä kuuttiasi kuukauden, voit halutessasi ilmoittautua vapaaehtoiseksi ottamaan myös lisäopastettavia yhden tai useampia, jos aikaa ja innostusta riittävät :) Kuutteja jaellaan lähinnä ilmoittautumisjärjestyksessä ja sellaiset, jotka eivät hommaa ole vielä kokeilleet, ovat etusijalla, jotta kaikki saisivat mahdollisuuden kokeilla tätä hienoa interventiota ;) Älä siis harmistu jos kuutin saaminen tuntuu kestävän - meillä ei ole vielä hajuakaan, miten suosittu/epäsuosittu juttu tästä tulee :D Mikäli et enää jossain vaiheessa ole halukas ottamaan lisäopastettavia, ilmoitathan siitäkin meille.

// LISÄKSI ylläpito haluaa avokätisesti kiittää Secu-chania, joka puki sanoiksi ja toteutettavaan muotoon tämän idean, joka on muutaman ylläpitolaisen takaraivoissa pyörinyt jo jonkin aikaa. Kiitos!


JOTEN EI MUUTA KUIN ILMOITTAUTUMAAN ;) Kysykää jos on kysyttävää, vastaillaan mielellämme!


-------


Lista emoista/isännistä/miksi kuka nyt itsensä tuntee:
Fray
Ninjin
HoneyBlade
jamie
Just smile, it confuses people.

    3 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja Fray » Ti Marras 13, 2012 12:37 pm

Hei mä voisin olla tosta emoiluhommasta kiinnostunut c:
Lafi on mulle semisti toinen elämä, joten... köhköh nwn''!
Pulvis et umbra sumus.

    2 tykkää.
Avatar
Fray
Vuoden Shinya
 
Viestit: 171
Liittynyt: To Helmi 24, 2011 6:23 pm
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja Ninjin » Ti Marras 13, 2012 1:14 pm

Haluun olla... mikä on emon miespuolinen vastine? Voin olla emokin kyllä mut Hylje!Kela saattaa hämmentyä kun haen tukia.
"I'm an angel, you ass. I don't have a soul to sell."

Avatar
Ninjin
Pääesiintyjä
 
Viestit: 763
Liittynyt: La Elo 16, 2008 1:57 pm
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja tycho » Ti Marras 13, 2012 3:23 pm

^ Voit olla karjuhylje tai skenehylje?

Fray, pitääpi sinut lisätä listalle! Me ruvetaan tiedottamaan ton tiksun kanssa uusille käyttäjille tästä systeemistä ihan piakkoin, saadaan sitten ehkä kuuttikandidaattejakin.


// v En tiedä onko asenteesi tähän projektiin sopiva, kun olet jo sanonut haluavasi räjäyttää Lafin :((
It disappears without even being able to let out a word / Was it freedom that we won?
Feeling the body temperature of my dream and I pray / Everything gets twisted


Sade hakkaa tätä maata eikä lopeta
Se vain hakkaa maata

    1 tykkää.
Avatar
tycho
Vuoden moderaattori
 
Viestit: 697
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 12:49 am
Paikkakunta: Vantaa

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja Orkrist » Ti Marras 13, 2012 5:18 pm

Lafi on tälleen kuuden vuoden jälkeen vielä vähän tuntematon mulle, saanks tulla kuutiks??? :::(((((

Sori, levoton päivä.

Kuva Kuva
here's the truth - baby, here's the truth.

    12 tykkää.
Avatar
Orkrist
Pääesiintyjä
 
Viestit: 606
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 9:30 am

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja tikraw » Ti Marras 13, 2012 8:10 pm

^Toki, täällä ei käännytetä ketään pois! Luulen kyllä et sä oot sen verran erityisen paljon pihalla, ettei ihan normiemojen opastus riitä, joten mä voin lupautua emoksi sulle. Kunhan et kysele mitään hallintapaneeliin liittyvää :P

Toivottavasti muitakin opastuksen tarpeessa olevia ilmoittautuu, kun meillä on kerran jo halukkaita auttajiakin! Älkää pelätkö, ei teitä syödä :D
Just smile, it confuses people.

    2 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja illusionchiu » Ma Marras 26, 2012 8:42 pm

Minä voisin hyvin alkaa emoilijaksi myös. :3

Täällä käyn varmaan 5 kertaa päivässä. ♥XD
Life is not about waiting for the strom pass,
it is about learning to dance in the rain.

Avatar
illusionchiu
Taustalaulaja
 
Viestit: 284
Liittynyt: Ti Joulu 06, 2011 5:20 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja tikraw » Ma Marras 26, 2012 11:14 pm

Hienoa, lisäilen listaan! Kuutit kyllä juoksee vielä karkuun mut ei vielä luovuta toivosta :D
Just smile, it confuses people.

Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja Tatsumechi » La Joulu 01, 2012 6:44 pm

minäkin tahdon olla kuutti ;___; liityin tänne tänään ja ymmärrän ainoastaan miten voin lukea ficcejä (kesti 10 minuuttia ennen ku tajusin mistä vastaan tähän viestiketjuun...........woops..............)

    8 tykkää.
Avatar
Tatsumechi
Fani
 
Viestit: 1
Liittynyt: La Joulu 01, 2012 3:45 pm

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja tikraw » Su Joulu 02, 2012 12:56 pm

JES MEILLÄ ON EKA OIKEA AITO KUUTTI!!! (sori Orkrist, en laskenut sua mukaan kun oot vähän... spesiaali.) Ja joo, tiedetään kaikki et Lafi on alkuun vähän monimutkainen paikka :D Mut onneksi apu on lähellä, laittelen sulle piakkoin yksäriä et kenet saat hylje-emoksesi :)

Ilmoittautukaahan muutkin uudet tai vähän vanhemmatkin lafilaiset rohkeesti jos tuntuu yhtään et olisi tarvetta!
Just smile, it confuses people.

    3 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja Secu-chan » Su Joulu 23, 2012 12:59 am

Ekaks: hienoa, että tä idea toteutettiin! :3 Jos joku viisas hylje on keksinyt tän edes jossain alkeellisessa ameeba-muodossa ennen minua (ja varmasti niin on käynyt), niin mahtavaa, mutta olisiko ihan mahdotonsa lisätä jonnekin, että tä oli ainakin ihan hiukan mun ideani jos joku ei ole teidän ylläpitolaisten tietoisuuden vallitessa keksinyt tätä hylje-emo juttua ennen..?^^""

Ja nyt asiaan: pääsenkö kuutiksi? :3 En ole ihan uus käyttäjä, mutta olin kuukauden Lafista poissa opiskelukiireiden takia ja olen nyt aivan puusta pudonnut käpy :D Poissaoleiluni ei toistu jatkossa^^ Ja jos aion lisäillä hylkeille jtn luettavaa jossain vaiheessa, niin tarttisin siinäkin hommassa apuja, että miten minne ja häh ja mitä noi uudet titlet on, kun en niistäkää mtn informaatiota löytänyt, olen lost :<

Elikkä toinen kuutti ilmoittautuu^^ Tai pitäiskö sanoa puoli-kuutti/kuutinpuolikas? 8D
Hito wa ittai... doko kara kita
Doko e ikun darou
Taisetsu na yasashi hito
Kimi dake ga inai

- Gackt: Saikai ~Story~

Avatar
Secu-chan
Bändäri
 
Viestit: 25
Liittynyt: Su Elo 05, 2012 12:15 pm

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja tikraw » Su Joulu 23, 2012 12:04 pm

^Mun PITI kiittää sua tuolla alussa mut en tiedä missä vaiheessa se unohtu ja jäi, anteeksi siitä! Tää asia on pyörinyt ylläpidolla mielessä jo jonkin aikaa, mutta hieman eri muodossa, ja kun sä sit ehdotit sitä näin niin se oli se viimeinen sysäys jota tarvittiin, et saatiin tää idea hiottua loppuun ja toteutettua, joten kyllä sullekin kiitosta kuuluu! Lisäilen tuonne aloitusviestiin :)

Ja kuutiksi oikein paljon tervetuloa! Jokainen halukas pääsee osalliseksi vanhempien seilaajien neuvoista :D Laittelen sulle kohta yksäriä, et kenet saat emoksesi.
Just smile, it confuses people.

Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja tikraw » La Huhti 06, 2013 12:48 pm

Muistakaa kaikki uudet lafilaiskuutit pyytää emoa, jos yhtään siltä tuntuu, ettei käy näin :(

Naantalin kuutille pikaista paranemista!
Just smile, it confuses people.

    3 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja gnrbu » La Huhti 06, 2013 1:26 pm

Voiko joku naantalilainen lafilainen please ottaa itsestään kuvan ryömimässä pellolla eksyksissä? :D

    3 tykkää.
Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: Hylje-emoilu

ViestiKirjoittaja tikraw » La Huhti 06, 2013 2:48 pm

^Jos näin tapahtuu, ylläpito voi pyrkiä sen jälkeen parhaansa mukaan suksimaan kuuseen. Miettikääs millainen kuva se on.
Just smile, it confuses people.

    3 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm


Paluu Jäsenet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron