Freddiee

Täällä voit esitellä itsesi muille hylkeille.

Freddiee

ViestiKirjoittaja Freddiee » Pe Touko 18, 2012 3:34 pm

Useamman vuoden ilman tunnuksia olen aina lueskellut silloin tällöin täällä(kin) tekstejä ja jostakin nyt sain vihdoin ja viimein älynväläyksen, että ehkä sitä voisi rekisteröityä ja joskus ehkä jopa jotakin kommentoida noihin teksteihin. Fanfictioon suhde on jäänyt ihan näin lukijan puoliseksi. Tekstit mitä itse on tullut kirjoitettua on ollut sitten taas originaaleja… Ehkä joskus kuka tietää kun on nyt saanut jotakin tehtyä asioitten eteen, että voisi jopa kommentoida näitä luettuja ficcejäkin.

18-vuotias ihmistyttönen. Opiskelija ja siinä sivussa vielä käy töissäkin. Yrittää myös vielä käydä salilla ja lenkillä koiran kanssa ja kesällä pitäisi alkaa taas treenailemaan kun talouteen saapuu toinen koiruus. Talvisin tulee käytyä lumilautailemassa ja näin kesäisin tulee silloin tällöin vastapainoksi sitten käytyä skeittirampeilla rälläämässä. Useammin kuin kerran viikossa tulee toivottua, että vuorokaudessa olisi enemmän kun se 24 tuntia.
Kasvissyöjä ja laiska perfektionisti, mikä on tahtonut aika ajoin koitua ongelmaksi varsinkin opintojen tuomien tehtävien kanssa samoin omien tekstien kanssa. Varsinkin jos pitäisi ajatella jotain julkaisun tapaista.

Musiikki puoli on aika laaja, laidasta laitaan ja hiukan päivänkin ja fiiliksen mukaan. Kuitenkin jos lähetään miettimään tätä japanilaisen musiikin puolta niin sieltä taitaa ensimmäiseksi hypätä Plastic Tree, Koda Kumi, MUCC ja Dir en grey.
Japanilaista musiikkia on tullut kuunneltua kuitenkin ala-asteesta lähtien, että kaiken laista musiikki kokeilua on ollut matkan varrella vaikka voisi mainita, että Dir en grey on ollut hyvin tyylikkäästi koko matkan ajan mukana.

Ehkä tässä nyt jotai pieniä ja oleellisimpia faktoja pienen pieneen esittelyyn.

    2 tykkää.
Avatar
Freddiee
Fani
 
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Touko 18, 2012 2:36 pm

Re: Freddiee

ViestiKirjoittaja minnako » Pe Touko 18, 2012 10:43 pm

Oi, tykkäät kans Purasta! Jee.<3

Tervetuloa, vaikka ootkin ollut ilmeisesti täällä jo sen aikaa, että se tuntuu vähän turhalta sanoa. :3
提心吊胆和闷

Avatar
minnako
Mao Zedong
 
Viestit: 2220
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:52 pm
Paikkakunta: BJ

Re: Freddiee

ViestiKirjoittaja Freddiee » Ti Touko 22, 2012 9:52 am

no koska Pura on vaan purr <3 Mutta jee, joku muukin tykkää herroista täältä!

Avatar
Freddiee
Fani
 
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Touko 18, 2012 2:36 pm


Paluu Jäsenet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron