Jäsenet-alueen säännöt

Täällä voit esitellä itsesi muille hylkeille.

Jäsenet-alueen säännöt

ViestiKirjoittaja Orkrist » Ti Syys 22, 2009 5:10 pm

1. Esittelytopiceissa ei ole tarkoitus jutustella kahdestaan kaverin kanssa. Topic on tehty itsensä esittelemiseen, ei kahdenkeskiseen jutteluun - sen voi hoitaa yksäreissä, mesessä, galtsussa tai vaikkapa ihan naamatusten.

2. Vanhoja esittelytopsuja ei ole tarkoitus kaivaa esiin ja toivotella todennäköisesti paljon pidempään Lafissa ollutta käyttäjää tervetulleeksi - jos kyseisen käyttäjän topicissa ei ole yhtään viestiä, ei sinne ole pakollista tehdä sellaista ja kysellä että mikä nyt on se lempparibiisi [??♥&~*SRSBZNZIMSRNDEDBYDRKNS*~_%")/!/_]:ilta. Jos haluat tutustua käyttäjään paremmin, ota yhteyttä yksärillä. Tämän vuoksi kolme kuukautta vanhat esittelytopicit lukitaan.

3. Synttäritopiciin pätee sama sääntö kuin muihin ketjuihin: välttäkää spämmäämistä. Ihan jokaista jrockaria ei tarvitse onnitella, saati, jos on useampia viestejä samalla sivulla. Se ei ole mikään viestimääränkasvatustopic.

Kiitos ja leikkikäähän kiltisti.
here's the truth - baby, here's the truth.

Avatar
Orkrist
Pääesiintyjä
 
Viestit: 606
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 9:30 am

Re: Jäsenet-alueen säännöt

ViestiKirjoittaja Orkrist » Pe Maalis 05, 2010 4:24 pm

Muistuttaisin säännöstä numero kaksi - vanhojen (2008-2009) esittelytopicien kaivelua ei tulisi harrastaa. Jos haluat tutustua tosissasi käyttäjään paremmin, lähetä hänelle yksityisviestiä tai lähesty esim. irc-gallerian kautta, jos käyttäjä on ilmoittanut nickinsä siellä. Yleisesti ottaen noin 2-3 kuukautta vanhoihin esittelytopiceihin ei tulisi enää postata.
here's the truth - baby, here's the truth.

Avatar
Orkrist
Pääesiintyjä
 
Viestit: 606
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 9:30 am


Paluu Jäsenet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron