4. luukku

Lafin virallinen joulukalenteri 2013.

4. luukku

ViestiKirjoittaja Avalyn » Ke Joulu 04, 2013 8:18 pm

Näin keskiviikon ja joulukuun 4. päivän kunniaksi tarjolla on Visainen jrock-tietovisa. Jotta haastetta olisi tarpeeksi eikä tulisi kiusausta vilkuilla sivusilmällä oikeita vastauksia, sekä vastausvaihtoehdot että lopusta löytyvät oikeat vastaukset on allekirjoittaneen teknisen osaamisen puitteissa sulautettu Lafin taustaväriin. Ne saa mustaamalla esiin, kuten te fiksuina hylkeinä epäilemättä jo tajusittekin.

Ennen kuin ryntäätte ottamaan Visaisesta jrock-tietovisasta mittaa, käydään vielä pikaisesti läpi säännöt. Jos tietää oikean vastauksen katsomatta vastausvaihtoehtoja, saa kaksi pistettä. Jos joutuu katsastamaan vaihtoehdot mutta onnistuu valitsemaan niistä oikean, saa yhden pisteen. Jos vastaa väärin, ei menetä pisteitä mutta ei myöskään saa niitä. Kysymyksiä on yhteensä 20, joten maksimipistemäärä on 40.

Pitäkää hauskaa ja kertokaa toki kommenteissa, kuinka pärjäsitte! ^^



1. Millä levy-yhtiöllä the GazettE aloitti uransa?
a) PS Companyllä
b) Sword Recordsilla
c) Matinalla


2. Minkä jo hajonneen bändin vokalisti Loki oli?
a) Sugarin
b) KuRtin
c) Miragen


3. Millä nimellä tunnetaan Kiryun raisu alter ego -bändi?
a) My Dragon
b) My Mermaid
c) My Tanuki


4. Mikä P-kirjaimella alkava bändi keikkaili Suomessa 9.5.2013?
a) Panic Channel
b) Plunklock
c) Penicillin


5. Minkä nimisen levy-yhtiön D:stä tuttu Asagi omistaa?
a) Maniac Records
b) God Child Records
c) Gothic Child Records


6. Mikä S-kirjaimella alkava bändi on julkaissut albumin nimeltä Thrill Ride Pirates?
a) SuG
b) SID
c) Sadie


7. Millä nimellä Yetin laulaja Satoshi aiemmin tunnettiin?
a) Ikuma
b) Emiru
c) Rui


8. Minkä niminen on sairaalateemaisen LuLun laulaja?
a) Manami
b) Sayuki
c) Taa



9. Minkä jrock-bändin nimi viittaa pilvenpiirtäjiin?
a) Metis Gretelin
b) Matenrou Operan
c) Mar’deraylan


10. Kuka toimi the GazettEn rumpalina ennen Kaita?
a) Nao
b) Denka
c) Yune


11. Minkä bändin entinen kitaristi Bou on?
a) vistlipin
b) Kran
c) Antic Cafen


12. Minkä nimiseen elokuvaan Miyavi on vastikään palkattu näyttelemään?
a) Unbroken
b) Unsolved
c) Unchanged


13. Kuka toimii laulajana Versaillesin jäsenten uudessa bändissä Jupiterissa?
a) Kamijo
b) Zin
c) Masashi


14. Minkä bändin jäseniä ovat Chiba, Fullface ja Satty?
a) Sendai Kamotsun
b) The Candy Spooky Theaterin
c) Golden Bomberin

15. Mitä instrumenttia Rito soittaa Lycaonissa?
a) bassoa
b) kitaraa
c) rumpuja


16. Kenen sooloprojekti Acid Black Cherry on?
a) Janne Da Arcin yasun
b) Ayabien Aoin
c) D:n Ruizan


17. Missä bändissä D’espairsRayn Karyu nykyään soittaa?
a) Moranissa
b) Gotcharockassa
c) Angelossa


18. Millä levy-yhtiöllä D.I.D. on?
a) Toy’s Factoryllä
b) Loop Ash Recordsilla
c) Danger Crue Recordsilla


19. Minkä varsin tunnetun visual kei -bändin rumpali on nimeltään Jin?
a) Screwin
b) Kran
c) Alicen Ninen


20. Mikä A-kirjaimella alkava jrock-bändi on julkaissut tänä vuonna kappaleen Evil Beauty?
a) Awoi
b) Alsdead
c) Anli Pollicino



Oikeat vastaukset: 1.c) 2.a) 3.a) 4.b) 5.b) 6.a) 7.b) 8.c) 9.b) 10.c) 11.c) 12.a) 13.b) 14.a) 15.b) 16.a) 17.c) 18.c) 19.a) 20.b)
Jossain ollessaan on jostain poissa.

    3 tykkää.
Avatar
Avalyn
Vuoden trouble
 
Viestit: 589
Liittynyt: Ma Helmi 16, 2009 10:13 pm

Re: 4. luukku

ViestiKirjoittaja neo-giri » Pe Joulu 06, 2013 12:03 am

25/40

Ei huano. Kai...XD Riippuu siitä, miten te muut tässä pärjäsitte, joten tuloksia kehiin!>:D Mukavaa, että tässä oli vaikeusasteeltaan erilaisia kysymyksiä:3
Gitchi Gitchi Goo !!

    1 tykkää.
Avatar
neo-giri
Taustalaulaja
 
Viestit: 346
Liittynyt: Ke Heinä 01, 2009 6:03 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: 4. luukku

ViestiKirjoittaja Adolfiina » Pe Joulu 06, 2013 12:01 pm

No itse keräsin vain varsin vaatimattomat 12, joten on tuo 25 siihen nähden aika huikea. Niistäkin 12:sta suuri osa oli lähinnä valistumattomia arvauksia. Hienoahan tässä on se, että kuta enemmän tuli virheitä, sitä enemmän voi sanoa jotakin oppineensa!
The clocks on the wall are driving us crazy but we don't know how to stop them.
-Derek Noy

    2 tykkää.
Avatar
Adolfiina
Vuoden outolintu
 
Viestit: 46
Liittynyt: Ma Touko 06, 2013 8:00 am

Re: 4. luukku

ViestiKirjoittaja akumu » Pe Joulu 06, 2013 1:17 pm

Itse vedin pisteen huonommaksi kuin neo-giri, eli 24 pistettä :-D Tällainen luukku on juuri hauska, en muista onko tällaista ennen ollutkaan! Kiva kuitenkin, että oli vähän vaikeampiakin kysymyksiä joukossa :-) Noista vääristä vastauksista ainakin tuli opittua jotain uutta.
✞ THE IMAGE IS EMBODIED UNTIL DIE ✞

avatar made by me

    1 tykkää.
Avatar
akumu
Pääesiintyjä
 
Viestit: 630
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Turku

Re: 4. luukku

ViestiKirjoittaja tycho » Pe Joulu 06, 2013 11:50 pm

Yhdeksän pistettä .... kuten rakkaan Psikharpaxini kanssa juteltiin, oltais tiedetty paljon paremmin juttuja jotka oli pinnalla 2006-2009 :"D
It disappears without even being able to let out a word / Was it freedom that we won?
Feeling the body temperature of my dream and I pray / Everything gets twisted


Sade hakkaa tätä maata eikä lopeta
Se vain hakkaa maata

    2 tykkää.
Avatar
tycho
Vuoden moderaattori
 
Viestit: 697
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 12:49 am
Paikkakunta: Vantaa


Paluu Joulukalenteri

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron