Sivu 1/1

Kpop-alue

ViestiLähetetty: La Kesä 04, 2016 2:41 pm
Kirjoittaja gnrbu
Ylläpidolta on pyydetty, että foorumiin perustettaisi oma alue kpop-ficeille. Tällä hetkellä kpop-ficcien julkaisu on sallittu muu fanfiction -alueella.

Mitä mieltä hylkeemme ovat asiasta?

Re: Kpop-alue

ViestiLähetetty: Ma Kesä 06, 2016 9:18 pm
Kirjoittaja akumu
Kannatan! Mielestäni Muu fanfiction -alue kuulostaa enemmänkin siltä, että siellä voi julkaista omia novelleja omista hahmoista. Vaikka onhan näille originaalitarinoillekin oma osastonsa, mutta mielestäni Kpop-alue kuitenkin selkeyttäisi hyvin sitä, missä tästä musiikkigenrestä kirjoitetut ficit löytyvät :-) Nykyään näitä kpopista kirjoitettuja ficcejä löytyykin iso liuta, ja varmasti monet kirjoittajat tykkäisivät tästä seikasta!

Mielestäni joitain muitakin uudistuksia voisi tehdä, esimerkiksi kävisi joka ikisen fanfiction-alueen läpi ja poistaisi ne, joista ficit on syystä tai toisesta poistettu. Olen törmännyt näihin tapauksiin aika monta kertaa nyt viimeaikoina. Pieni siistiminen voisi tehdä Lafille ihan hyvää!

v Ok, hyvä tietää! Kiitti infosta! :>

Re: Kpop-alue

ViestiLähetetty: Pe Marras 18, 2016 8:40 am
Kirjoittaja tycho
akumu kirjoitti:Mielestäni joitain muitakin uudistuksia voisi tehdä, esimerkiksi kävisi joka ikisen fanfiction-alueen läpi ja poistaisi ne, joista ficit on syystä tai toisesta poistettu. Olen törmännyt näihin tapauksiin aika monta kertaa nyt viimeaikoina. Pieni siistiminen voisi tehdä Lafille ihan hyvää!


Tällaisiin törmätessään langat/yksittäiset viestit voi merkitä/ilmoittaa ylläpidolle! Löytyvät helpommin, kun ei tarvitse kahteen kertan seuloa.