Lafi-gaala 2012

Lafi kusee? Ylläpito on joukko viisastelevia idiootteja? Onko sinulla vuosisadan idea Lafin tason parantamiseksi? Älä paranna maailmaa Mäkkärin pöydässä, avaudu tänne.

Kiinnostaako Lafi-gaala 2012 ja oletko tulossa?

Kiinnostaa ja olen tulossa.
11
27%
Kiinnostaa ja saatan tulla.
21
51%
Kiinnostaa, mutten pääse tulemaan.
8
20%
Ei kiinnosta, enkä tule.
1
2%
 
Ääniä yhteensä : 41

Re: Lafi-gaala 2012

ViestiKirjoittaja tikraw » Su Syys 09, 2012 7:30 pm

Arvon hyljetoverit, nyt kun Gaala on ohi, toivoisimme jälleen kerran palautetta! Tänäkin vuonna sana on vapaa - kerro siis Gaalan suhteen mitä mieleesi juolahtaa. Vastata voit tähän ketjuun tai yksityisviestillä kelle tahansa ylläpidon jäsenelle.

Olemme erityisen kiinnostuneita siitä, kannattaako irl-gaala järjestää aina jonkun conin/tms. tapahtuman yhteydessä, vai olisiko se itsenäisenä erillisenä tapahtumana parempi. Vaikuttaisiko tämä jonkun osallistumiseen? Olemme saaneet palautetta, että ainakin joillekin tämän vuoden Traconin korkeahko pääsymaksu oli esteenä Gaalaan tulemiselle (eihän erillinen Gaalakaan välttämättä ilmainen olisi, mutta tiloista ja osallistujamäärästä riippuen se voisi olla halvempi). Onko näin muillakin, vai onko juuri hyvä, että ohessa on isompi tapahtuma, johon joku tulee ehkä muuten vain ja näkee kavereita?

Lisäksi palautetta voi antaa tietysti kaikesta Gaalaan liittyvästä - äänestämisestä, irl-gaalasta, sen ohjelmasta, foorumipuolesta, ihan kaikesta! Kertokaa mitä tykkäsitte vai tykkäsittekö ollenkaan :)
Just smile, it confuses people.

    1 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Edellinen

Paluu Ota kantaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron