Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

Lafi kusee? Ylläpito on joukko viisastelevia idiootteja? Onko sinulla vuosisadan idea Lafin tason parantamiseksi? Älä paranna maailmaa Mäkkärin pöydässä, avaudu tänne.

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja minnako » Pe Joulu 02, 2011 1:32 am

^ Melkeen uskallan luvata sulle jo tuon verran. :3

Dekiru ja Cherries_,

gnrbu kirjoitti:Totesimme, että pystyisimme hoitamaan ficcien siirron keskitetysti. Kirjoittajat saisivat siis kertoa meille, mitkä ficeistään haluavat tuoda uuteen foorumiin, ja me siirtäisimme ne sinne kommentteineen. 50+-osaisen ficin uudelleenpostaaminen on iso työ teille, mutta vain muutama napinpainallus minulle.

Kuten gnrbu aikaisemmin sanoi tossa, ficcien siirtäminen meille (tai, no, gnrbulle...) ei ole yhtään niin työlästä kuin niiden siirtäminen ns. normikäyttäjälle eli meille kaikille muille - voin vain arvella, miltä 50-osaisen ficin copypasteaminen tuntuisi perinteisellä tavalla... Uskon myös, että haluttujen ficcien - niin keskeneräisten kuin valmiittenkin - siirtäminen paikasta x paikkaan y on paljon helpompaa kuin nykyiseen Lafin koodaaminen kestämään ikuisuuksia. :D Jos se kävisi noin vain, se olisi jo varmasti tehty jatkomahdollisuuksia mietittäessä. Eli Rin tuossa yläpuolellaedellisellä sivulla oli aikalailla oikeassa. :)
提心吊胆和闷

    2 tykkää.
Avatar
minnako
Mao Zedong
 
Viestit: 2220
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:52 pm
Paikkakunta: BJ

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja gnrbu » Pe Joulu 02, 2011 1:09 pm

Dekiru kirjoitti:mitä tarkoittaa tämä "kevyt tekninen ylläpito"?

Uusien tietokantojen luomista ja pienten muutosten tekoa konfiguraatiotiedostoihin. Jossain vaiheessa meidän olisi ehkä ostettava lisää palvelintilaa, mutta nykyisellä tahdilla se tulisi eteen vasta kymmenien tai satojen vuosien kuluttua.

Dekiru kirjoitti:Miksemme sitten [koodaa sivustosta kestävää]?

Cherries_ kirjoitti:Vaikka uskon, ettei se kovin helppoa olekkaan, mutta jos taitoa riittää, eikö yksinkertaisinta olisi koodata tämä/tuleva what ever kestäväksi, jolloin ei törmmättäisi tähän ongelmaan ettei tilaa vain ole.

Tätäkään vaihtoehtoa ei ole suljettu pois. Valitettavasti toimenpide on hankala ja aikaavievä, eikä sen onnistumisesta ole takuuta. Ei olisi kovin järkevää laittaa Lafia tauolle vuodeksi tai pariksi odottamaan uuden koodin valmistumista.

Cherries_ kirjoitti:sanoit myös jotain siitä, että kolmoseen olisi helpoin koodata tiettyjä toimitoja, joten ihan mielenkiinnolla kysyn, olisiko tämäkin helpompi?

Järjestelmä, johon vaihtoa olen suunnitellut, on tältä osalta selvästi nykyistä PhpBB-foorumia helpompi. Sen tekijät ovat ottaneet alusta asti huomioon, että sitä tullaan käyttämään suurilla sivustoilla, jolloin järjestelmän pitää pystyä käyttämään useita tietokantoja tehokkaasti. Myös PhpBB-foorumi pystyy periaatteessa käyttämään useita tietokantoja, mutta se ei tee sitä automaattisesti, vaan jokaisen tietokantakomennon (joita on PALJON) yhteyteen on erikseen lisättävä tieto siitä, mitä tietokantaa olisi missäkin tapauksessa käytettävä.

Rin kirjoitti:Mitä luulette siellä ylläpidossa, olisko siitä kolmosesta mahdollista saada jonkunnäköinen kuviteltu...kuva?

Sellaista ei ole vielä tehty, mutta kyllä sitä esiteltäisiin hyvissä ajoin ennen valmistumista. ^^

    1 tykkää.
Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja Dekiru » La Joulu 03, 2011 8:00 pm

Mut nii, vielä jäi mieltä kaivertamaan: Millon tää ois ajankohtanen, kuinka pitkään tietokanta vielä kestää? Että mennäänkö pitkälle ens vuoteen vai tässä lähikuukausina? Ois kiva tietää ihan omienki ficcien julkasun kannalta että millonkas sitten tapahtuu ja mitä... ^^'

    1 tykkää.
Avatar
Dekiru
Teknikko
 
Viestit: 144
Liittynyt: Pe Loka 28, 2011 12:46 pm
Paikkakunta: Athum.

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja gnrbu » La Joulu 03, 2011 8:51 pm

Dekiru kirjoitti:Millon tää ois ajankohtanen

Tästä emme valitettavasti ole vielä tehneet päätöstä. Tiedotamme kuitenkin hyvissä ajoin ennen mahdollista muuttoa.

Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja Aysha » Ke Joulu 14, 2011 5:36 pm

*käkättää vieläkin ÄKT:n saavutuksesta*

Joo, kuten näkyy, jaksan vieläkin nauraa tuolle ilmoitukselle XD Oikeasti, sain siitä vuoden naurut. En kyllä olisi uskonut sen päivän koettavan, kun pystyn ohittamaan offtobicin tarinoillani, mutta kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää X)
Saakos kysyä, kuinka pahasti olen onnistunut jyräämään ÄKT:n ja sen spinoffien kanssa offtobicin?

Mutta asiaan, oli minulla muutakin.
Yritin tässä vilkaista, olisiko jossain tullut mainintaa aiheesta, mutta en nähnyt (saatan olla sokea) eli kysyn nyt. Jos ylläpito auttaisi pitkien tarinoiden postaamisessa uudelle foorumille (tai tälle kolmos vaihtoehdolle), miten käy niiden mahdollisuudelle muokkaukselle? Kykenenkö muuttamaan sinne erikseen, jos lukujen määrä muuttuu, pitää lisätä jokin sana/linkki tai korjata jokin kohta?
*tuijottaa vieläkin pahantuulisena paria kirjoitusvirhettä, joita ei pysty enää korjaamaan*
Olisin hyvin iloinen muuton kohdalla, jos ÄKT:hen ja sen parin spinoffin siirtämiseen saisin apua (kun se muutto koettaa, kuten siltä vaikuttaa), mutta muutamat muut voisin kyllä itse siirtää, jotta voisin korjata kismittävät kohdat. Mietin vain, pystynkö sitten tekemään mitään niille ficeille, jotka gnrbu tai mahdollisesti joku muu siirtää ne.
いつからか夢の中でしか眠れない
Itsukaraka yume no naka de shika nemurenai
Dream because dreams should be cherished.

Birth - words & music: ASAGI

    1 tykkää.
Avatar
Aysha
Multisex Lafi
 
Viestit: 365
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:29 pm
Paikkakunta: in your mind, where your deebest sins live

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja gnrbu » La Joulu 17, 2011 12:58 am

Aysha kirjoitti:Saakos kysyä, kuinka pahasti olen onnistunut jyräämään ÄKT:n ja sen spinoffien kanssa offtobicin?

ÄKT spin-offeineen on yhteensä 8,48 Mt. Lukuun sisältyy kaikki ficciketjujen sisältö, eli myös kommentit ja kommenttivastaukset. Offtopic-foorumi vie tällä hetkellä 6,66 Mt.

Aysha kirjoitti:Jos ylläpito auttaisi pitkien tarinoiden postaamisessa uudelle foorumille (tai tälle kolmos vaihtoehdolle), miten käy niiden mahdollisuudelle muokkaukselle?

Kaikki ficit siirrettäisiin kirjoittajan tunnuksen alle, eli niitä pystyisi muokkaamaan samalla tavalla kuin muitakin ficcejä.

--

Mitään päätöksiä tulevien muutosten suhteen ei ole vielä tehty. Jos siirrymme uuteen foorumiin tai järjestelmään, se tapahtunee aikaisintaan keväällä tai kesällä 2012.

Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja Tsubasa » Su Tammi 01, 2012 5:24 pm

Luettuani koko ketjun kahteen kertaan läpi, totesin kallistuvani vaihtoehdon kolme kannalle silläkin uhalla, että Lafi muuttuu huomattavasti. Toisaalta muutoksista voisi olla hyötyä, ja kannatan ehdottomasti ominaisuuksien lisäämisen mahdollisuutta, varsinkin jos ne ovat helppokäyttöisiä. Olin pitkään poissa täältä, ja nyt palattuani olen ollut mielissäni varsinkin tykkäys-toiminnosta...
Mutta koska tämä nykyinen muoto Lafi on itselleni tietysti se aito ja alkuperäinen, niin en vastusta uuden lafin version luomistakaan, eli vaihtoehtoa kaksi.
Kauneus on sitä, että pieniä virheitään kantaa ylpeästi.

    5 tykkää.
Avatar
Tsubasa
Fani
 
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Maalis 06, 2009 9:42 am

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja Miu » Ke Tammi 04, 2012 11:18 am

Sanon näin heti alkuunsa, että en ole koko keskustelua nyt lukenut (aikani on kortilla, pahoitteluni.), mutta tulen silti esittämään mielipiteeni.
Olen itse edelleen B-vaihtoehdon kannalla.
C-vaihtoehto kuulostaa houkuttelevalta, mutta siitä minulla heräsi muutama kysymys:
- Olisivatko ne uudet ominaisuudet tarpeellisia/tulisiko niitä käytettä/ ja olisiko niistä oikeasti hyötyä esim: ficcien julkaisuun/arkistointiin/listaukseen?
- Se vaatisi siis uutta opettelua? Lähettääkö ylläpito meille 100 sivun ohjekirjan vai miten?
- Onko varmaa, että Lafi ei menetä kirjoittajiaan tämä uudistuksen takia? (Porukka lähtee syystä, että uusi foorumi on liian hankala/liikaa teknillisiä vikoja ynnä muuta...)

A-vaihtoehdossa kuten joku (olisiko ollut Minnako??) sanoi, että vaikka kaikki muu jo poistettaisiin, tulisi jossain vaiheessa vastaan se, ettei tila riittäisi kumminkaan.

Ehdotuksia:
- Joku ainakin totesi Jrock-alueen olevan turha, joten miksei Lafia jaeta kahteen foorumiin? Toiseen Jrock/Tapahtumat(+ ehkä offtopic) ja ficit sitten ihan omanaan? Olisiko tässä edes jotain ideaa? - Tämä tietysti sotii kanssa sitä pointtia vastaan, mutta kuhan ehdotin. + Jrock-foorumeja on jo muutenkin aika paljon.
~
- Täällä joku totesi sen olevan täysin kannattamatonta luoda uutta Lafia ja arkistoida vanhaa, koska suurin osa kirjoittajista siirtäisi tuotantonsa kuitenkin uudelle foorumille. Mutta, entäpäs jos, kielletäänkin tämä?
3.Lafi pysyy niin kauan auki, että kaikki kirjoittajat ovat saaneet aktiiviset ficcinsä loppuun ja sitten vasta seuraava (4)foorumi auki. Huonosti selitetty, I know. Perjaatteessa, kielletään täällä avaamasta uusia ficci"ketjuja" ja ne jotka ovat kesken, pitää tiettyy aikarajaan mennessä kirjoittaa loppuun ja sitten lyödään Lafi3-arkistoon ja korkataan uusi foorumi. (Jos jollain on uusi ficci tulossa, voi varmaan odottaa sen aikaa, että vanhat on kirjoitettu loppuun ja uusi saadaan auki??)
Ja mitä siihen tulee, että halutaan saada kommettia myös vanhoihin ficceihin, niin jos avataa uudelle foorumille, niille ihan oma topic? Samaan tyyliin kuin ficcilistaus, jokaiselle avataan oma "ketju" ja jos joku lukee aikaisemman kirjoitelman, käy siellä kommaamaassa. Ficcilistauksessa voi pitää entisen lafin ficcien linkit, jos tahtoo.

Olen puhunut.
Kiitos ja anteeksi.
Miu
Forever X

Avatar
Miu
Bändäri
 
Viestit: 36
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 4:31 pm
Paikkakunta: Yoshikin vaatekaapissa

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja tikraw » Ke Tammi 04, 2012 12:08 pm

Miu kirjoitti:- Olisivatko ne uudet ominaisuudet tarpeellisia/tulisiko niitä käytettä/ ja olisiko niistä oikeasti hyötyä esim: ficcien julkaisuun/arkistointiin/listaukseen?

Emme vielä tiedä, mitä kaikkia uusia ominaisuuksia tulisi, mutta niiden suhteen kuunnellaan tietysti teitä, käyttäjät! Eli voitte esittää toiveita, mikä tekisi Lafista paremman paikan, mikäli tuohon vaihtoehtoon päädytään. Ollaan puhuttu mm. tagien lisäämisestä, se varmasti auttaisi ainakin ficcien etsimisessä: voisit muutaman klikkauksen avulla saada esiin kaikki ficit, joissa on gazen poikia henkilöinä, genrenä romance ja ikärajana alle 15 :D
Miu kirjoitti:- Se vaatisi siis uutta opettelua? Lähettääkö ylläpito meille 100 sivun ohjekirjan vai miten?

Ei, tavoitteena nimenomaan on, ettei uusi sivusto tarvitsisi pahemmin opettelua, vaan se olisi selkeä ja looginen. Esimerkiksi uden ficin lisäämiseksi pitäisi klikata "uusi ficci" nappia eikä nykyistä "lisää aihe" nappia, loogista ja helppoa, eikö? Jokainen on oppinut käyttämään nykyistä Lafia, opisitte varmasti myös kaikki käyttämään uuttakin.
Miu kirjoitti:- Onko varmaa, että Lafi ei menetä kirjoittajiaan tämä uudistuksen takia? (Porukka lähtee syystä, että uusi foorumi on liian hankala/liikaa teknillisiä vikoja ynnä muuta...)

Tätä me emme voi luvata. Mutta luultavasti käyttäjiä karsiintuu jonkin verran, tehtiin muutos miten tahansa - ainakin epäaktiiviset käyttäjät eivät kaikki tee uusia tunnareita ja jäävät näin pois kyydistä. Tarkoitus olisi tehdä paikasta kuitenkin kaikille siirtyjille mahdollisimman mieluisa. Hankaluudesta pyrimme kaikin tavoin eroon, jos tähän vaihtoehtoon päädytään, ja uutta sivustoa totta kai testattaisiin testiryhmällä ennen sen yleistä avaamista, jotta mahdolliset bugit ja viat saadaan korjattua ennen avajaisita :)

Se taas, että kieltäisimme vanhojen ficcien uudelle foorumille tuomisen aiheuttaisi varmasti kovaa vastustusta, vai mitä muut sanovat? Pyrimme mahdollisimman... yleismiellyttävään (onko tuo sana :D) ratkaisuun. Tällaisissa Lafimuutoissa on ennenkin saanut tuoda vanhat ficit uudelle foorumille, ja silti nykyinen Lafi on kestänyt sen noin kolme vuotta, luultavasti siis seuraavakin foorumi kestäisi vähintään sen ajan, vaikka ficcien siirto olisikin sallittua. Iso osa ficeistä kuitenkin jää siirtämättä, kommentit nollaantuvat, samoin kuin kaikki muutkin alueet, joten tilaa säästyy.

Lafin jakamista kahteen erilliseen foorumiin ollaan kommentoitu ainakin tässä ja tässä! Itse pelkäisin juuri tuollaista eriytymistä ja klikkejä - täällä on kiva, kun kaikki on samassa paikassa! Esim. itse en ficcaa, joten en tiedä, haluaisinko liittyä erilliselle ficcifoorumille pelkästään satunnaisen kommentoinnin takia, sama tilanne saattaisi olla jommin kummin päin joillain muillakin käyttäjillä.

Mutta kiitos kommenteistasi, toivottavasti nämä vastaukset selkeyttävät :D
Just smile, it confuses people.

    2 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja minnako » Ke Tammi 04, 2012 12:46 pm

Se taas, että kieltäisimme vanhojen ficcien uudelle foorumille tuomisen aiheuttaisi varmasti kovaa vastustusta, vai mitä muut sanovat?


Myös valvominen olisi hankalaa, sillä joutuisimme tarkistamaan jokaisen ficin erikseen - huonolla tuurilla vielä useammasta foorumista. Vuonna 2008, kun nykyinen lafi otettiin käyttöön, wanhoja, edellislafissa olleita ficcejä tuli vielä useamman kuukauden jälkeenkin. Myös deadline ficeille kuulostaa hassulta, koska kaikki ficit eivät ole samassa vaiheessa menossa - esimerkiksi viimeistä lukua vaille. Voi olla, että joistain ficeistä puuttuu vielä useita kymmeniä lukuja ja niiden kirjoittamiseen sekä mahd. betaamiseen menisi useita kuukausia, ellei jopa vuosia. Niin pitkälle me ei ehkä haluttaisi deadlinea laittaa, mutta on imo ihan kohteliasta, että kaikki saavat rauhassa kirjoittaa ficinsä loppuun oli ne sitten pitkiä tai lyhyitä tai siltä väliltä. :3
提心吊胆和闷

    3 tykkää.
Avatar
minnako
Mao Zedong
 
Viestit: 2220
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:52 pm
Paikkakunta: BJ

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja gnrbu » Ke Tammi 04, 2012 12:52 pm

tikraw kirjoitti:Ollaan puhuttu mm. tagien lisäämisestä, se varmasti auttaisi ainakin ficcien etsimisessä: voisit muutaman klikkauksen avulla saada esiin kaikki ficit, joissa on gazen poikia henkilöinä, genrenä romance ja ikärajana alle 15 :D

Voi Tikraw, käytät nyt ihan väärää sanaa. ;p Kuvailemasi asia on erittäin hyödyllinen ja helppo toteuttaa, mutta kyse ei ole tageista. Jos tagit otetaan käyttöön, niitä ei käytetä bändien, genrejen tai ikärajan merkitsemiseen, ja ficcien hakeminen em. asioiden perusteella onnistuu, olivat tagit käytössä tai eivät.

Miu, hyviä kysymyksiä! Jos päädymme vaihtamaan järjestelmää, joudumme tietysti pohtimaan kaikkia mainitsemiasi asioita huolellisesti ja löytämään niihin kaikkia tyydyttävät vastaukset.

Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja tikraw » Ke Tammi 04, 2012 4:36 pm

^...oon taas ihan kujalla :( Mitä tageilla sit tehtäisiin? :D Muitakin varmaan kiinnostaa niin olen nolo ja kysyn täällä.
Just smile, it confuses people.

    2 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja minnako » Ke Tammi 04, 2012 5:17 pm

// Onneksi Meepu on sentään viisas XD
提心吊胆和闷

Avatar
minnako
Mao Zedong
 
Viestit: 2220
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:52 pm
Paikkakunta: BJ

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja gnrbu » Ke Tammi 04, 2012 7:47 pm

^ Sori, olet. :D Tagien toteutustapa riippuu kyseessä olevasta järjestelmästä. Useimmat järjestelmät tarjoavat tosiaan listauksia yhden tagin perusteella, esimerkiksi sosiaalinen kirjanmerkkipalvelu Delicious antaa hakea useammilla tageilla. Ei olisi mitenkään mahdotonta valmistaa järjestelmää, jossa tageista voi tehdä hakuja vaikka kaikilla loogisilla operaattoreilla. (Eikä mikään pakota edes pitäytymään propositiologiikassa. Hakutoiminto n. kertaluvun predikaattilogiikalla voisi olla hurjan mielenkiintoinen!)

Tagit ovat avainsanoja, jotka kuvaavat sisältöä. Minna on oikeassa siinä, että niillä voi etsiä samaan aihepiiriin liittyviä viestejä. Tagin ja kategorioiden ero on se, etteivät tagit ole hierarkkisia. Lisäksi tageille on ominaista (vaikkakaan ei välttämätöntä) vapaamuotoisuus. On myös tavallista, että kaikki tagit syötetään ja esitetään yhtenä listana.

Ficcien henkilöt, genret ja ikärajat voitaisiin kyllä merkitä tageilla. Se olisi kuitenkin yhtä tyhmää kuin vaikkapa foorumin käyttäminen ficcien julkaisukanavana. (OH WAIT!) Tässä pieni havainnollistus:

Esimerkki tavallisesta tagikentästä kirjoitti:TAGIT: [tekstikenttä]
Ohje: Kirjoita tageihin ficissä esiintyvät bändit, paritukset, genret ja ikäraja. Bändi, genre ja ikäraja ovat pakolliset. Jos ficissä ei ole paritusta, kirjoita "ei paritusta". Bändejä, parituksia ja genrejä voi olla useampia. Ikärajoja voi olla vain yksi, ja sen on oltava joko "S", "K-7", "K-11", "K-15" tai "K-18". Erota kaikki kohdat toisistaan pilkuilla. Esim: "The GazettE, Dir en grey, An Cafe, Miku/Reita, Toshiya/Uruha, Kaoru/OFC, romance, angst, BDSM, K-15". Kirjoita tagit tässä järjestyksessä, jotta lukijoiden on helpompi hahmottaa ne.


Esimerkki luontevammasta ratkaisusta kirjoitti:BÄNDIT: [tekstikenttä]
PARITUKSET: [tekstikenttä]
GENRET: [tekstikenttä]
IKÄRAJA: [valikko]
Ohje: Erota bändit, paritukset ja genret tarvittaessa pilkulla. Esim: "The GazettE, Dir en grey, An Cafe", "Miku/Reita, Toshiya/Uruha, Kaoru/OFC" "romance, angst, BDSM".


Jos siis haemme helppokäyttöisyyttä ja opittavuutta, yksi vapaamuotoinen tagikenttä ei ole paras mahdollinen vaihtoehto. (Ei ole tuo kakkosvaihtoehtokaan, mutta halusin pitää esimerkin yksinkertaisena. :D)

    2 tykkää.
Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja Ninjin » Ke Tammi 04, 2012 9:59 pm

^ tykkään kakkosvaihtoehdosta, varsinkin jos esim. genreä/summarya tms. ei olisi pakko täyttää kun en osaa, QQ.
"I'm an angel, you ass. I don't have a soul to sell."

    1 tykkää.
Avatar
Ninjin
Pääesiintyjä
 
Viestit: 763
Liittynyt: La Elo 16, 2008 1:57 pm
Paikkakunta: Hyvinkää

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja Cherries_ » To Tammi 05, 2012 3:31 pm

^^ En tainnut vieläkään oikein tajuta tuota tagi-juttua :D

Mutta niin, tätä on varmaan kysyttykkin jo, mutta millon tämä muutos olisi ajankohtanen tai siis millon foorumi alkaa olla jo niin täynnä ettei sinne mahdu mitään?
All love and sadness melt in my heart~

Avatar
Cherries_
Bändäri
 
Viestit: 35
Liittynyt: Pe Touko 27, 2011 1:47 pm

Re: Tulevia muutoksia foorumissa (vastaa ja vaikuta!)

ViestiKirjoittaja tikraw » To Tammi 05, 2012 3:40 pm

^
gnrbu kirjoitti:Jos siirrymme uuteen foorumiin tai järjestelmään, se tapahtunee aikaisintaan keväällä tai kesällä 2012.

Eli näin :D Foorumille mahtuu toivottavasti tavaraa vielä muutaman kuukauden edestä. Muutosta ja kaikesta muusta ilmoitetaan sit kyllä hyvissä ajoin, kunhan lopullisia päätöksiä ollaan tehty!
Just smile, it confuses people.

Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Edellinen

Paluu Ota kantaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron