Sivu 1/1

Foorumin kaatuilut ja virheet

ViestiLähetetty: Ma Elo 11, 2014 7:06 pm
Kirjoittaja gnrbu
Olemme tällä hetkellä mahdollisesti väliaikaisessa sivutilassa. Pyydän teitä ilmoittamaan tässä ketjussa, jos foorumiín ei pääse (siis sitten kun sivuille pääsee taas :D), sivuilla näkyy omituisia virheilmoituksia tai foorumi käy hyvin hitaalla.

Katsellaan vähän aikaa, pystytäänkö elämään täällä vai lähdetäänkö etsimään vihreämpiä laitumia Japsirokin palvelimelta.

Re: Foorumin kaatuilut ja virheet

ViestiLähetetty: Ma Elo 11, 2014 9:02 pm
Kirjoittaja lumiukko
Mä pääsin nyt ensimmäistä kertaa kirjautumaan sisään sen jälkeen, kun foorumi palautu näkyväks. Ylä- ja alalaidassa on myös vilissyt jotain koodeja(?) tähän asti, kun niitä ei ollut niin kirjautuminen onnistui. Siihen asti se väitti kirjautumisen onnistuneen, mutta etusivulle palatessani en sivuston mukaan ollut enää sisällä.

Kai selitin niin epäselvästi, ettei kukaan saanut selvää?

Re: Foorumin kaatuilut ja virheet

ViestiLähetetty: Ma Elo 11, 2014 10:23 pm
Kirjoittaja Larjus
Nyt on ainakin multa kadonnut koodit ja muut oudot merkit, ja siistiltä näyttää. Hyvä niin :)
Yritin tänne jo pari päivää sitten laittaa viestiä, kun huomasin, että foorumi pelaa taas, mutta tämä ei antanut :< Herjasi vain, että viesti liian lyhyt. 30 sanaa ei muka ollut tarpeeksi... Pöf.

Re: Foorumin kaatuilut ja virheet

ViestiLähetetty: Ti Elo 12, 2014 7:19 pm
Kirjoittaja gnrbu
lumiukko kirjoitti:Mä pääsin nyt ensimmäistä kertaa kirjautumaan sisään sen jälkeen, kun foorumi palautu näkyväks. Ylä- ja alalaidassa on myös vilissyt jotain koodeja(?) tähän asti, kun niitä ei ollut niin kirjautuminen onnistui. Siihen asti se väitti kirjautumisen onnistuneen, mutta etusivulle palatessani en sivuston mukaan ollut enää sisällä.

Tämä on jo korjattu. Yläreunan ilmoitukset johtuivat samasta virheestä, joka esti kirjautumisen.