Lafi-uutiset

Tärkeä! Kaikki ylläpidon ilmoitukset foorumin suhteen.

Lafi-uutiset

ViestiKirjoittaja tikraw » Su Syys 30, 2012 1:00 pm

Heipähei hylkeet! Olemme saaneet palautetta siitä, että toisinaan Lafissa tapahtuu vähän liiankin paljon, jolloin osalla hylkeistä, jotka eivät ehdi joka päivä kolme kertaa Lafissa vierailla, alkaa olla vaikeuksia pysyä kaikesta uudesta ja kivasta perillä. Ratkaisu tähän on tietysti Lafi-uutiset, kuukausittain ilmestyvä lyhyt katsaus viime aikojen tärkeimmistä, isoimmista ja suosituimmista Lafin tapahtumista.

Idea on kovin uusi, joten palautetta toivomme kovasti, tähän ketjuun, yksityisviestillä allekirjoittaneelle tai Ota kantaa -alueelle! Pohdinnassa on myös oma uutissähköpostilista, jonne liittyneille nämä uutiset tulisivat suoraan sähköpostiin.

Pidemmittä puheitta asiaan:

- Vuoden kohokohta Lafi-gaala pidettiin Traconin yhteydessä. Tämä vuoden voittajat löydät täältä.
- Kommenttiohjeet uudistuivat! Ne ovat nyt toivon mukaan aiempaa selkeämmät ja lyhyemmät. Myös uusista Lafin säännöistä on liikkunut villejä huhuja...
- Vanha kunnon vitutustopic on tehnyt paluun! Vastapainoksi on perustettu myös Miksi hymyilin tänään -topic.
- Käyttäjäkyselyyn osallistui montakymmentä lafilaista, kiitos kaikille palautetta antaneille! Käyttäjäkysely aukeaa lähiaikoina vielä muutamaksi päiväksi, jotta kaikki ehtivät mielipiteensä kertoa. Linkki kyselyyn tulee sen auettua Ylläpidon ilmoitukset -alueelle.
- Muihin lafilaisiin tutustuminen on nyt entistä helpompaa, kiitos tutustumismemen! Vastaile mukaviin kysymyksiin ja bongaile samanhenkisten ihmisten vastauksia!
- Myös ylläpidossa on tapahtunut muutos: pitkään hommia paiskinut Laura on päättänyt eläköityä. Myös pientä vihjausta uusien ylläpitolaisten hakuun piakkoin on merillä seilannut ;)
Just smile, it confuses people.

    3 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: Lafi-uutiset

ViestiKirjoittaja jasper » La Tammi 12, 2013 11:53 pm

- Joulukalenteri tuli ja meni huipentuen nauruhermoja kutkuttavaan Ylläpidon Yhteisficciin!
- Ylläpidon kokoonpanossa on jälleen tapahtunut muutoksia shunshunin ja Yuugin siirtyessä ylös aurinkoon ohjaamon hämärästä ja tychon liittyessä miehistöön hilpeään.
- Lafilaiset ovat myös heränneet miittailemaan niin kirjoituksen, Criminal Mindsin, Nightmaren kuin Dir en greynkin merkeissä viime kuukausien aikana. Kaipausta teemamiiteille näyttää olevan, joten kaikki innokkaat miittailijat aktivoitukaa!
- Uusi kierros uudenvuodenlupauksia vuosimallia 2013 lähti rullaamaan, vielä ehdit mukaan!
- Lisäksi uusien ja miksei vähän vanhempienkin kuuttien eloa on pyritty helpottamaan Hylje-emoilulla, jonka topiciin voit ilmoittautua niin kuutiksi kuin emoksikin!
- Lafin uudistetut säännöt on hyvä käydä tsekkaamassa täältä!
ja taas
hierrät a i k a a s i verille

    1 tykkää.
Avatar
jasper
Vuoden Kiyoharu
 
Viestit: 841
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 2:10 pm
Paikkakunta: helsinki


Paluu Ylläpidon ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron