Moderaattori- ja adminhaku 23.1.-5.2.2012

Tärkeä! Kaikki ylläpidon ilmoitukset foorumin suhteen.

Moderaattori- ja adminhaku 23.1.-5.2.2012

ViestiKirjoittaja minnako » Ma Tammi 23, 2012 8:07 pm

Oletko kiinnostunut vaikuttamisesta? Onko lafiin liittyvät asiat erityisen lähellä sydäntäsi? Nyt on sinun aikasi hakea mukaan hurmaavan lafipaattimme henkilökuntaan!


Moderaattoriksi?

Moderaattorit ovat aktiivisia lafilaisia, jotka haluavat konkreettisesti vaikuttaa foorumin tasoon, tehdä töitä uusien käyttäjien opastamiseksi ja vanhojen muistuttamiseksi ja ovat valmiita käyttämään aikaansa sekä huumorintajuaan foorumin eteen.

Moderaattoreiden tehtävänä on seurata alueilla käytävää keskustelua ja tarvittaessa poistaa tai muokata viestejä, aloittaa uusia keskusteluja, antaa neuvoja ja huomautuksia sekä osallistua ylläpidon kokouksiin (mese/livetapaaminen) foorumia koskien. Heillä on myös velvollisuus osallistua keskusteluun moderaattorialueella ja olla aktiivisesti mukana kehittämässä foorumia. Emme kaipaa joukkoomme niitä, jotka lupaavat mutta eivät tee, tai niitä, joilla ei ole tarpeeksi vapaata aikaa foorumin hoitamiseen – Lafi vie aikaa ja teettää töitä, joten innostusta ja sitoutumista odotetaan yhtä lailla uusilta ja vanhoilta moderaattoreilta.

Valinnassa kriteereinä käytetään sitä, kuinka käyttäjä on toiminut foorumilla aiemmin ja millaisen kuvan hän on itsestään antanut, yhteistyötaitoja, sitoutumishalukkuutta sekä huumorintajua. Koska tiedättehän, ei laivaltakaan lähdetä kesken risteilyn – miksi sitten ilmoittautua mukaan seilaamaan, jos ei kestä maininkia tai diskossa esiintyy Danny. ;-)

Moderaattorilta edellytetään:

- foorumin sääntöjen hyvää tuntemusta ja noudattamista
- asiallista, puolueetonta ja ystävällistä käytöstä; tasapuolisuutta kaikkia käyttäjiä kohtaan
- kypsyyttä
- kykyä ilmaista mielipiteensä selkeästi ja avoimesti, mielellään niin kirjallisesti kuin suullisestikin
- aitoa kiinnostusta ja motivaatiota, ehdotonta sitoutumista tehtävään
- vapaa-aikaa käytettäväksi Lafin asioihin, valmiutta osallistua ylläpidon miitteihin sekä sen organisoimiin tapahtumiin
- kykeneväisyys sietämään huonoa huumoria ja vinksahtaneita huumorintajuja on huomattava plussa

Kuinka haen moderaattoriksi?

Hakemukset lähetetään yksityisviestinä minnakolle 5.2. mennessä otsikolla, josta käy ilmi, että kyseessä on moderaattorihakemus.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, joka sisältää ainakin seuraavat kohdat:
- nimi (etu- tai kutsumanimi riittää), ikä, asuinpaikka
- kuinka paljon aikaa sinulla on laitettavaksi Lafiin (ts. opiskeletko, oletko töissä, molempia, et kumpaakaan, harrastatko paljon, jne.)
- suhteesi Lafiin
- miksi haluat moderaattoriksi, ja onko sinulla suuria suunnitelmia sen suhteen, mitä erityisesti haluaisit valvojana lähteä kehittämään

Mikäli olet aiemmin toiminut foorumilla ylläpidossa tai ollut muissa luottamustehtävissä (oppilaskunta, tutor, partionjohtaja, näitä riittää), mainitse siitä. Myös huumorintajua saa halutessaan osoittaa hakemuksessa. :--D Jos sinulla on esimerkiksi myös konkreettisia parannusehdotuksia, voit mainita niistä hakemuksessasi.

Huom! Moderaattorina voi toimia kuka vain, esimerkiksi juuri sinä! Sinun ei tarvitse tuntea muita ylläpidon jäseniä henkilökohtaisesti, eikä esimerkiksi iällä (muistattehan kuitenkin, että lafin ikäraja on 13!), lempibändillä tai sukupuolella ole merkitystä.Adminiksi?

Pitkäaikainen adminimme Orkrist on päättänyt jäädä eläkkeelle pitkän uransa jälkeen. Haemmekin siis toista adminia seuraavan adminimme, minnakon, rinnalle.

Mitä adminilta vaaditaan?

Adminilta odotetaan kaikkea sitä, mitä uusilta moderaattoreiltakin, mutta vielä enemmän. Adminin kohdalla painotetaan erityisesti luotettavuutta, asiallisuutta, oikeudenmukaisuutta, aktiivisuutta sekä hyvää keskustelukykyä. Adminien täytyy myös pystyä keskustelemaan yhdessä asioista, jolloin keskustelumahdollisuus ylipäätään olisi tärkeää olla.

Miten haen adminiksi?

Adminiksi voit hakea samalla lomakkeella/vapaalla hakemuksella kuin moderaattoriksi, kunhan vain muotoilet yksityisviestin otsikon koskemaan adminhakua.//Saanalta kivasti lainasin suuren osan viestistä, kiitos, Saana!
提心吊胆和闷

    3 tykkää.
Avatar
minnako
Mao Zedong
 
Viestit: 2220
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:52 pm
Paikkakunta: BJ

Re: Moderaattori- ja adminhaku 23.1.-5.2.2012

ViestiKirjoittaja gnrbu » Ma Tammi 30, 2012 11:07 am

Muistutan, että hakuaikaa on jäljellä vielä tämän viikon loppuun asti. ^^

Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: Moderaattori- ja adminhaku 23.1.-5.2.2012

ViestiKirjoittaja gnrbu » Su Helmi 05, 2012 4:45 pm

Viimeinen päivä lähettää hakemus!

Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am


Paluu Ylläpidon ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron