Suosikkikirjoittajat

Täältä löytyvät kaikki ficcien lukemiseen ja kommentointiin liittyvät keskustelut.

Re: Suosikkikirjoittajat

ViestiKirjoittaja PinkuNamida » Pe Elo 14, 2009 8:31 pm

Anteeks on paljon muitaki tosi hyvii, mut mul on nyt joku dementiakohtaus, nii en muista. >:

HamtaroHam
Siis en tajuu, et miten joku voi kirjottaa noin jumalattoman hyvin. Oon ihan varma, hänestä tulee vielä joku kirjailija. Kaikki sun ficcis on niin loistavii!
Oon kateellinen.

sshokora
Rakastan<3 Varsinki ku sulla on niin paljon sellasii diruangstificcui<3 Ahh<33

Sori ku en muista nimii. Mut My Life at the boarding school on ihan mahtava!
Ja tosi monii muitekin<33

Kakka sentää, ku en muista.
Tiksu~?

Avatar
PinkuNamida
Bändäri
 
Viestit: 32
Liittynyt: Ke Joulu 31, 2008 12:06 am
Paikkakunta: Kyon Adidas-housut

Re: Suosikkikirjoittajat

ViestiKirjoittaja himitsu » La Elo 15, 2009 12:24 pm

okei, eli listaan tänne nyt munkin suosikkikirjoittajat. nää ei välttämättä oo missään tietyssä järjestyksessä, sillä pidän kaikista melkein yhtä paljon. jostain pitää nyt kuitenkin aloittaa.

akumu
hänen ficcinsä ovat uskomattoman ihania, niistä välittyy tunteita ja ne ovat realistisia. niitä on helppo lukea, kirjoitustyyli on selkeä, muttei liian yksinkertainen. hänen kehittelemänsä juonet ovat ihailtavia ja hän osaa luoda hahmoista uskottavia, ja oikeasti aidon tuntuisia. häneltä on ilmestynyt kiitettävä määrä ficcejä, ja mun täytyy sanoa, etten ole pettynyt yhteenkään. siksi en voi sanoa suosikki ficciä tältä kirjoittajalta.

amor
ihan samaa sanon amorista kuin akumusta. amorin kirjoitustyyli on hyvin samankaltainen kuin akumun, mutta se on silti erilainen. amor luo hahmoista myös uskottavia ja todellisen tuntuisia. ficcit ovat ihania, ja jos nyt jonkun suosikkini mainitsen niin sanoisin We are the only ones We are running from. se on ihana ficc, josta on helppo saada jotain irti. laulun kuunneltuaan ymmärtää sen paremmin. My life at boarding school on myös ihana, moniosainen. se loppui ihanasti ja olen iloinen että season 2 ilmestyi :)

HamtaroHam
hamsu kirjoittaa aivan uskomattoman ihailtavan pitkiä ficcejä. kunnioitan sitä, että joku oikeasti jaksaa kirjoittaa yhtä ficciä niin pitkään! ne eivät muutu tylsiksi tarinan keskivaiheilla, vaan ficc on mielenkiintoinen alusta aina loppuun saakka. kuvailu on hyvää ja kerronta kans. suosikkini on ehdottomasti Prinssi ja kerjäläispoika.

himitsu
Bändäri
 
Viestit: 41
Liittynyt: Ma Elo 10, 2009 6:15 am

Re: Suosikkikirjoittajat

ViestiKirjoittaja Mattie » La Loka 17, 2009 7:58 pm

Listaanpa mäkin mun suosikit tänne. Nää ei ole järjestyksessä, joten... XD

SaseKo
Koska SaseKon ficit on aivan ihania ja loistavia. Hänellä on hieno kirjoitustyyli, ficcejä on helppo lukea ja kuvailu on jotain aivan mahtavaa. Sellasta yksityiskohtaisen ei yksityiskohtaista. XD Ja hänpä vielä kirjoittaa mun lempi bändistä aika paljon, eli X Japanista.

Leonor
Mä oon niin ihastunut Leonorin ficceihin. Hän kirjoittaa aitoja, huvittavia, surullisia ja vähän kaikenlaisa ficcejä. Siis ficit on... aitoja. Erityisen paljon mä pidän Leonorin kirjoittamista tappeluista. Ne on niin. <3 Ja X Japania löytyy. XD

Aysha
Ayshan ficeistä löytyy kaikkea. Siis ne on niin aitoja ja juonet on aivan mahtavia. Hänen ficeissään henkilöt ovat kaikki erilaisia, vaikka niitä olisikin monta kymmentä. En mä, en mä osaa kertoa miten mahtavia hänen ficcinsä ovat. Ne vaan... hurr~
Ja ne suhteet. <3

Nokku
Ihihii, Reitatsu. Nokun ficit saa mut aina paremmalle tuulelle, ihan tosi. 8)

Humm, humm, ei niitä ole kuin neljä. XD
I can't die, I can't live, I couldn't let you set me free.

Avatar
Mattie
Roudari
 
Viestit: 71
Liittynyt: Ma Heinä 27, 2009 12:55 pm
Paikkakunta: Vantaa

Re: Suosikkikirjoittajat

ViestiKirjoittaja sakuk » Ti Marras 03, 2009 6:33 pm

En ole lueskellut ficcejä lafissa kunnolla johonkin vuoteen, joten en keksi viittä. Vain yksi voi voittaa.

akumu
Dude kirjoittaa _loistavasti. Kieliasu on tietenkin aika perfecto, ja kappalejako on jotenkin vaan niin kiva aina :'D Fanserviceä on aina sopiva määrä ja tuntuu että akumu on aina tiennyt, että mihin lopettaa söpöily ja missä aloittaa angsti. Monissa ficeissä on ongelmana se, että fanserviceä on liikaa, mutta tyyppi on suoriutunut tästäkin upeasti!
akumu osaa kirjoittaa lievää actionia mielestäni parhaiten lafissa. Teksti ei tunnu koskaan tönkkäävän, vaikka kirjoittamisen kannalta siinä onkin joskus omasta mielestäni vaikeita kohtia. Ainoana miinuksena on se, että ficcejä julkaistaan niin harvoin - mutta tuskin kukaan saa tällaisia töitä lyhyessä ajassa valmiiksi!
En kuuntele enää jiirokkia yms, joten älkää ihmetelkö jos minua ei täällä paljoo näy ~

    1 tykkää.
sakuk
Teknikko
 
Viestit: 126
Liittynyt: Pe Elo 15, 2008 3:32 pm
Paikkakunta: Rovaniemi

Re: Suosikkikirjoittajat

ViestiKirjoittaja Dennis » Su Kesä 06, 2010 8:38 pm

Hm, no mulla ei ole kovinkaan monta suosikkikirjoittajaa, jota nimetä.

Amor
Pidän sun kirjoitustyylistäsi, se jotenkin vain uppoo muhun. Teet hahmoista ihailtavan uskottavia ja muutenkin luen sun tekstejä mielelläni.

Orkrist
Mä ehkä rakastan sun kirjoitustyyliäsi, olen lukenut tyyliin kokonaan sun tuotannon (ainakin tästä lafista) ja pidin enemmän tai vähemmän jokaisesta. AIka moni on nimennyt lempificikseen sulta Lepattajat, mun oma henkilökohtainen suosikkini on kyllä ehdottomasti Damaged people.

akumu
Sun kirjoitustyylisi on jokseenkin (hyvin vähän) samankaltaista kuin mun omani. Ehkä siksi mä pidän sun ficeistä niin kovasti.
Seisaaltaan ei kukaan hurraa.

Avatar
Dennis
Fani
 
Viestit: 18
Liittynyt: Su Kesä 06, 2010 2:29 pm
Paikkakunta: Borgå

Re: Suosikkikirjoittajat

ViestiKirjoittaja serellenders » Su Kesä 06, 2010 11:44 pm

Ehkä voisin kirjustaa tänne jotakin.
Olen onnistunut löytämään tämän reilun vuoden aikana kolme kirjoittajaa jotka nostavat itsensä edukseen esille ja ovat jääneet mieleeni teksteillään. Heistä on ehdottomasti tulleet lempikirjoittajiani täällä lafissa.

Aysha jäi lähes samantien mieleeni fictillään älä katso taaksesi. Vaikka alku oli ehkä pitkästyttävä siinä mielessä, että pyrin lukemaan sitä mahdollisimman pitkälle eikä osannut paneutua silloin vielä oikeisiin asioihin. Kuiten juonen edetessä siitä tuli ensiksi mielenkiintoinen ja lopuksi mainio suorastaan. Kieliasu ja muutenkin Ayshan kirjoitustyyli vaan jää mieleen ja siinä vain on se jokin mikä iskee minuun todella hyvin. Muutenkin luvut, osat ja muut tekstit joita hän julkaisee vaikuttavat jotenkin niin viimeisteltyneiltä, että kokonaisuudesta ei meinaa löytää mitää pahaa sanottavaa.

Ja seuraavana...
hyanniee teki minuun suuren vaikutuksen likaiset käteni-fictillä ja yhdeksi lempikirjoittajakseni hän viimein nousi fictillään ruttoiset ruhtinaat. hyannieen tapa kirjoittaa ja kuvailla pienetkin asiat tarkasti on vaan lähellä omaa sydäntäni joten tämän tason kirjoittaja jää kyllä helposti mieleen.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä...
Nokku. Mitä tähän nyt sanoisi sitten. Hänen tekstinsä vain tuntuvat olevan jotenkin täysin omanlaisia. Sekä hänen teksteihinsä on helppo palata yhä uudelleen ja uudelleen saaden sen saman nautinnon jokaisella lukukerralla.
Kun ruumiini ajattelee... On ihollanikin sielu
Colette, la retraite sentimentale


ex-altesse

Avatar
serellenders
Teknikko
 
Viestit: 147
Liittynyt: La Maalis 14, 2009 1:39 pm
Paikkakunta: warkaus

Re: Suosikkikirjoittajat

ViestiKirjoittaja Kuchichika » To Joulu 08, 2011 5:44 pm

Eelikkäs lempikirjoittajia.

Nokku
Loistavia Muzetto tarinoita. En erityisemmin pitänyt ficeistä missä Gazetto paritettiin muulle bändille, mutta sitten joku kaunis iltapäivä tylsistyneenä satuin sellasen lukemaan. Nokku kirjottaa ne tosi hyvin ja söpösti! ^^ ja pornokohdat on erityisen meheviä X___D

shunshun
Enempiä lörpöttelemättä; ihana kirjottaja, jonka tyyliä kirjottaa ihailen. Ja mielenkiinotinen kerronta tapa.

Aysha
ainoa kenen tarinoissa olen ikinä itkenyt. (Mm. Pintää syvemmällä) Kerronta hyvin etenevää ja tapahtumat sijoittuu mielenkiintoisiin paikkoihin ja aikoihin. Ja yksi niistä ketä kirjoittaa D:tä, monet ei sitä tee. Pitäis kyllä.

++mainintana vielä, jokaisen hyvät juonet ja sen sellasta
You got that smile, that only heaven can make.

    1 tykkää.
Avatar
Kuchichika
Fani
 
Viestit: 6
Liittynyt: La Syys 03, 2011 8:50 am

Edellinen

Paluu Lukeminen & kommentointi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron