valentian sotkut // päivitetty 4.1.

Tänne voit postata kaikki jrock-aiheiset piirroksesi, maalauksesi yms. tuotoksesi.

valentian sotkut // päivitetty 4.1.

ViestiKirjoittaja valentia » Ti Syys 08, 2009 9:16 pm

Työnnän muutaman kuvan teidän eteenne minäkin!
Yleensä piirrän kohtuu vähän ja ihmisiä vielä vähemmän. Tässä on kuitenkin ainoat järkevät j-rockarit joita olen piirtänyt. Yleensä kuvat tosin näyttävät paljon paremmilta luonnossa kuin skannattuina, mutta koittakaa kestää. Ja kaikenlaiset kommentit ovat enemmän kuin arvostettuja!

Kanon
An Cafen Kanon. Piirretty lyijykynällä, vuonna 2008, eli vähän vanhempaa. Taisi olla ensimmäinen yritelmäni piirtää ihmistä kunnolla, ja ihan tyytyväinen olen.

Asagi
D:n Asagi. Maalattu akryyliväreillä.

Hiroki
D:n Hiroki. Tästä minä pidän! Piirretty lyijykynällä, aikaa meni reippaasti, arviolta päälle 10 h. Aluksi se näytti ihan keski-ikäiseltä iskelmälaulajalta.. Onneksi ei enää.


Kommentteja kommentteja! <3
Viimeksi muokannut valentia päivämäärä Ke Tammi 04, 2012 12:23 am, muokattu yhteensä 1 kerran

Avatar
valentia
Fani
 
Viestit: 14
Liittynyt: Pe Helmi 27, 2009 10:02 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: valentian sotkut

ViestiKirjoittaja heady » La Syys 26, 2009 6:21 pm

Heii~ ^^
Päätin nyt sitten jättää pari sanaa tännekin :D

Tuo ensimmäinen Kanon, se näyttää jotenkin muikealta :D En halua tietää sen ajatuksia ko. kuvassa...
Se mitä jäin kaipaamaan tähän kuvaan, olisi muutama tummempi varjoalue, muutama tummempi veto hiusten joukkoon tms. :)
Mutta hieno se on yhtäkaikki. ^^

Ja toinen lyijykynätyösi sitten ^^ Hirokihan se oli? En tiedä ko. tyyppiä, mutta yritän silti sanoa jotakin ^^;
Ensinäkin, huomaa että olet kehittynyt huikeasti näiden kahden työn välillä. :) Tähän on jo ilmestynyt varjostuksia, ja hiukset ovat ihanan elävän näköiset ^^
Tuo pienja enemmän elävältä :D

Toivottavasti saat innostuksen piirtää lisää ihmisiä, koska niitä oppii piirtämään vain piirtämällä ^^
Ja nämäkin olivat jo sen verran hienoja, että olisi sääli heittää lahja menemään :3
Ja mitä nyt dA:sta stalkkasin, valokuvasi ovat ihania! ^o^♥
Osaisimpa itse kuvata yhtä hyvin~ ^^

Avatar
heady
Bändäri
 
Viestit: 39
Liittynyt: To Elo 14, 2008 7:52 pm

Re: valentian sotkut

ViestiKirjoittaja valentia » Ke Tammi 04, 2012 12:22 am

Pitkästä aikaa päivitystä tännekin!

heady: Tuhannet kiitokset kommentista! Ja anteeksi että vastaaminen hieman.... jäi. Olen todella iloinen että pidit!

Pari vuotta vierähti ilman että sain juuri mitään aikaan. Nyt on piirtämisinto puhjennut uudestaan, joten ajattelin jakaa nämä viimeisen kahden vuoden tuotokset teidän kanssanne.

Tara
176bizin ja the Riotts.in ex-basisti. Lyijykynätyö. Piirretty alkuvuodesta 2010.
Kuva, johon olen ollut piirtämisestä asti varsin tyytyväinen, vaikka lopulta kyllästyin enkä käyttänyt hiusten piirtämiseen yhtä paljon aikaa kuin muuhun.

Satsuki
Satsuki (ex-Rentrer en Soi, nyk. soolo), lyijykynätyö. Piirretty syksyllä 2011.
Pitkästä aikaa uskaltauduin kokeilemaan suurinta kompastuskiveäni: kahta silmää. Niissä on vielä ongelmaa, mutta olen tyytyväinen siihen, miltä lopputulos näyttää. En tiedä johtuuko se vain minusta, mutta kuva näyttää paljon paremmalta isona kuin pienenä.

    1 tykkää.
Avatar
valentia
Fani
 
Viestit: 14
Liittynyt: Pe Helmi 27, 2009 10:02 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: valentian sotkut // päivitetty 4.1.

ViestiKirjoittaja Kiboo » Su Tammi 22, 2012 12:10 pm

Heips! Kiva että olet päättänyt pistää hienoja piirustuksiasi tänne nähtäville :)

Kanon - Aika huikea suoritus ensimmäiseksi 'realistiseksi' ihmiseksi!Olet sijoittanut kasvonpiirteet oikein hyvin ensikertalaiseksi. Kuitenkin kun tätä vertaa uudempiin, huomaa paljon sellaista, missä olet parantanut. Oikein hyvä.

Asagi - Vau, punainen ja musta ovat tosi mielenkiintoinen väriyhdistelmä!Kasvonpiirteet ovat hyvin tässäkin. Punainen tausta oikein tehostaa silmien intensiivistä katsetta, hui :D Huomasin, että tässä työssä et ole tehnyt hiuksia samalla tavalla kuin muissa - toisissa töissäsi olet tehnyt kaikki hiukset ns erikseen, mutta tähän sopii mielestäni ihan hyvin tällainenkin tyyli (: Aa, nuo ruusut~ tosi nättejä. On tämä kyllä onnistunut kokonaisuus.

Hiroki - Voi että, tämä on suloinen. :3 Tässä työssä pidän erityisesti hiuksista ja silmistä. Huolella tehty miellyttää aina omaa silmääni. Jos saan kuitenkin sanoa, niin Hirokilla on lievästi lyhyempi leuka + itse olisin piirtänyt hieman lyhyemmän leuan ja jättänyt leukaperät ei-niin-vahvoiksi. Hankala selittää, mutta ehkä tämä auttaa hieman: http://download.minitokyo.net/D.288377.jpg vertaile tuon kuvan ja oman piirustuksesi henkilöiden leukoja + leukaperiä. Huomaat varmaan eron (: tykkään kyllä tästä muuten, ihana.

Tara - Ai että, kun pidän näistä piirtämistäsi silmistä ^^ Muutenkin tämä näyttää ihan Taralta! Yksi juttu kyllä häiritsee; leukaa ei ole vasemmalta puolen piirretty ihan loppuun saakka. Pieni pätkä puuttuu, mutta jo se riittää johtamaan siihen, että koko pää näyttää nopeammalla vilkaisulla selkeästi pyöreämmältä, kuin mitä pitäisi. Vai onko vika vain omissa silmissäni? :D No mutta kaikki muuhan tässä täsmää oikein hyvin, hiuksista tykkäilen taas!

Satsuki - Omia virheitään piirustuksissa on usein hankalaa havaita, mutta olet kuitenkin huomannut, että silmissä on jotain vikaa. Se on hyvä juttu, ja auttaa tulevaisuudessa saamaan entistä parempia tuloksia toistamatta samoja mahdollisia virheitä ;) Edestäpäin katsottaessa vasen silmä tuntuu siis olevan liian lähellä toista ja siinä on muutama puute, esim. meikki ei ole symmetrinen. Mutta sitten on taas asioita, joista pidän kovasti: hiukset ovat - jälleen - niin ihanat ja piirtämistyyli on muutenkin hieno tässä - jokseenkin hellempi kuin esim. vanhimmassa julkaisemassasi kuvassa, Kanonissa ja olet alkanut ottaa varjostusta hyvin haltuusi.

On ihanaa huomata ihmisten kehitys vuosien varrella piirtämisen saralla! Sinäkin olet kehittynyt oikein paljon, vielä on hiomista, mutta monissa asioissa olet jo oikein hyvä. Jatka samaan malliin ja kiitos kun sain kommentoida! ^^
Vangittu unelma ei tunne, ei hengitä. Unelmat voivat elää vain vapaina.

Vapauta sielusi kahleista, seuraa unelmiasi

Kaikki on mahdollista tässä maailmassa, kultaseni.

    1 tykkää.
Avatar
Kiboo
Fani
 
Viestit: 23
Liittynyt: La Joulu 10, 2011 2:53 pm


Paluu Jrock-fanart

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron