JaME & KoME

Yleistä keskustelua liittyen japanilaiseen musiikkiin.

JaME & KoME

ViestiKirjoittaja allisapp » Ke Maalis 21, 2012 4:44 pm

Meepun luvalla

Mikä JaME ja KoME on?

JaME ja KoME ovat uutissivustoja, jotka keskittyvät japanilaiseen (Japanese Music Entertainment) ja korealaiseen (Korean Music Entertainment) musiikkiin. Ensimmäinen JaMEn versio ilmestyi internettiin vuonna 2004, kun taas KoME nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 2007.

Miten voin liittyä JaMEen tai KoMEen?

Korealainen musiikki yleistyy Euroopassa kovaa vauhtia. JaME Suomen sisarsivusto KoME Suomi ( http://www.kome-world.com/fi/ ) on pyhitetty seuraamaan tärkeimpiä uutisia ja tapahtumia suomeksi ja suomalaisten näkökulmasta. Lisäksi mukaan lukeutuu erikoisartikkeleita sekä runsaasti tietoa artisteista.

Juuri nyt KoME Suomi hakee toimitukseen uusia jäseniä vahvistaakseen korealaisen musiikin asemaa Suomessa. Sivustoa päivitetään harrastuspohjalta, eikä toiminnassa ole ikävaatimuksia. Haussa on kääntäjiä, oikolukijoita sekä oman tekstin kirjoittajia (biografiat, vapaamuotoiset artikkelit, keikkaraportit). Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kertomalla jotakin itsestäsi joko lomakkeella osoitteessa http://www.kome-world.com/fi/contact.html tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen contact.fi@kome-world.com.

Myös JaMEsta kiinnostuneet voivat lukea osallistumisohjeet täältä.

Onko sinulla kysyttävää JaMEsta tai KoMEsta? Mitä mieltä olet näistä sivuista? Seuraatko uutisia?
Kuva
The g l o o m y morning has already died

    1 tykkää.
Avatar
allisapp
Taustalaulaja
 
Viestit: 252
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: tossun alla

Re: JaME & KoME

ViestiKirjoittaja allisapp » To Loka 25, 2012 9:36 pm

JaME Suomi on tällä hetkellä etsimässä oikolukijoita!


Mitä betaajalta vaaditaan?

- Hyvä suomen kielen taito.
- Japanilaisen musiikin moninaisuuden hyväksyminen ja kyky toimia tiimissä.
- Hyvä asenne koskien japanilaisen musiikin tunnettavuuden edistämistä ja eurooppalaisen yhteisön luomista. Oma-aloitteisuus on toivottavaa.

Kuinka liityn?

Jos kiinnostuit ja haluat liittyä tiimiin, ota yhteyttä tällä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä JaME Suomen tiimiläisiin. Tiimiläisyyteen ei ole ikärajaa. Sivusto toimii täysin vapaaehtoispohjalta.


JaMEn toiminta ei kuitenkaan rajoitu pelkästään betaukseen, vaan tehtävissä on myös omia artikkeleita, biografioita ja arvosteluita sun muita projekteja.
Kuva
The g l o o m y morning has already died

Avatar
allisapp
Taustalaulaja
 
Viestit: 252
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: tossun alla

Re: JaME & KoME

ViestiKirjoittaja allisapp » Pe Helmi 22, 2013 9:09 pm

Moi! Olette ehkäpä huomanneet hälyttävän näyn lafin JaME-laatikossa? JaME Suomi kaipaisisi uusia innokkaita tiimiläisiä, jotka auttavat uutisissa ja niiden kääntämisessä, kirjoittavat omia artikkeleita, haluavat haastatella bändejä, kääntävät haastatteluja sekä kirjoittavat arvosteluja että keikkaraportteja. JaME:ssa voi kirjoittaa juttuja omista lempiyhtyeistään, eikä tarvitse keskittyä vain tiettyihin bändeihin. Sivusto laajentaisi mielellään musiikkialuetta myös ei-niin-tunnettuihin bändeihin, mutta se tarkoittaa sitä, että myös lukijat vihjaisivat uusista asioista ja tiimiläiset auttavat yhdessä bändejä tulemaan tunnetuimmaksi. Sinun ei siis välttämättä tarvitse pitää juuri niistä "mainstream" yhtyeistä; tulemalla meille laajennat JaME:n toimintoja.

Onko sinulla vuosisadan artikkeli-idea? Ideioita ja liittymishakemuksia voi laittaa tulemaan tänne! Muistakaa, että omia ideoita voi toteuttaa pelkkänä freelancerinakin. Freelanceriksi voi hakea muutenkin ellet välttämättä halua olla JaME:en sidoksissa liikaa. Tällöin sinun ei välttämättä pidä olla täysin aktiivinen, vaan voit auttaa silloin kuin sinusta tuntuu siltä.
Kuva
The g l o o m y morning has already died

    2 tykkää.
Avatar
allisapp
Taustalaulaja
 
Viestit: 252
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: tossun alla


Paluu Yleistä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron