Vidoll

Tänne bänditopicit P:stä Z:aan.

Vidoll

ViestiKirjoittaja Yuugi » Su Elo 17, 2008 8:33 pm

Kuva

(En vaivaudu käyttämään mitään paskaa JaMEa kun ei ne osaa kertoo Vidollista mitään muuta ku discografian)
Vuonna 2002 Vidollin basisti Rame tapasi rumpali Teron, sekä myöhemmin Juin ja kaksi Vidollin ensimmäisistä kitaristeista: Yukinen ja Ayanon, ja näin syntyi Vidoll (ヴィドール). Jo alusta lähtien Vidollin musiikissa suurena painona on ollut bassokuviot, joita auliisti säveltää bändin virallinen leader, Rame. Bändin ensimmäinen tuotantoyhtiö oli Free Willin alaisena toiminut, Kisakin tuotantoyhtiö Matina Records.
Vuonna 2003 Vidollin leading guitarist, Ayano jätti bändin musiikillisten erimielisyyksien takia, ja siirtyi bändiin nimeltä gimmick. Ayanon tilalle tuli Hide.
Seuraavana vuonna Matina teki konkurssin, ja Vidoll jätti tuotantoyhtiön vain siirtyäkseen Kisakin perustamalle, itsenäiselle Under Code Production -tuotantoyhtiölle. Under Coden alaisena ollessaan Vidoll teki suurimman osan tähän asti julkaistuista levyistään. Under Coden tuottamia CDitä on noin 21 kappaletta. Näihin aikoihin Vidoll muuttui astetta kevyemmäksi, mutta säilytti silti omaperäisyytensä muiden ei-niin-indies-mutta-silti-indies -bändien joukossa.
Hiden liityttyä bändiin Vidoll teki luultavasti tunnetuimman hittinsä: Homo Crash Trapin, joka kirjaimellisesti kertoo siitä kuinka loppubändi haukkuu Yukinea homoksi. Kappale on tehty vitsillä, ja sen kuuntelemiseksi täytyy kuuntelijalla olla huumorintajua.
Vidollin senaikainen kokoonpano ehti olla kokonaisuudessaan koossa ainoastaan vuoden, ennenkuin kummatkin bändin kitaristit päättivät jättää bändin, Yukine henkilökohtaisista, ja Hide terveydellisistä syistä. Kitaristi painotti että hän rakastaa faneja ja Vidollia, mutta raskas kiertue-elämä vaaransi hänen terveytensä. Niinpä Vidoll jäi ilman kitaristeja.
Vasta vuonna 2006, ystävien ja tuttujen kautta Vidoll sai vihiä kahdesta lupaavasta kitaristinalusta, Kaedesta (gossip) ja Uruhasta (Lilith), jotka Ramen mielestä sopivat täydellisesti persoonallisuuksiltaan Vidolliin. Niinpä Vidoll oli jälleen koossa viisihenkisenä bändinä. Kummatkin kitaristeista vaihtoivat nimensä bändiä vaihdettuaan; Kaedesta tuli Shun, ja hän korvasi Hiden johtokitaristin asemassa. Uruha vaihtoi nimensä Giruksi, ja otti aikaisemmin Yukinen hallussapitämän kakkoskitaristin paikan.
Samana vuonna, marraskuussa Vidoll julkaisi ensimmäisen täyspitkän albuminsa, joka kantoi nimeä V.I.D ~Very Important Doll~
Vuoden 2007 helmikuussa kävi ilmoitus, että Vidoll "valmistuisi" Under Codelta yhdessä 12012:n ja Phantasmagorian kanssa, ja siirtyisi major -bändiksi. Jäähyväislive oli haikea ja sisälsi paljon bändien välistä rakkautta, joka todisti että nämä kolme Under Coden johtobändiä olivat olleet läheisissä väleissä toistensa kanssa, aivan kuten perhe, ja että eroaminen sattui jokaiseen. Tapahtumaa seurasi livetaltiointi nimeltään Shinki ~Graduation & Departure~. Rame kuitenkin vakuutti, että hän henkilökohtaisesti tulee olemaan aina henkisesti Under Codelainen, ja Under Code elää hänen sisällään. Lämpimät välit 12012:n, Phantasmagorian ja Vidollin välillä säilyivät, ja nämä kolme bändiä viettävät yhä aikaa toistensa seurassa, vaikka Phantasmagoria lopettikin pian valmistumisensa jälkeen. 12012 siirtyi Under Codelta isompiin piireihin, suoraan Free Willin alaisuuteen, ja Vidoll seurasi esimerkkiä, jatkaen Free Willin alaisuudessa olevalla Sword Records -yhtiöllä, jota myös esimerkiksi D'espairsRay käyttää.
Vuonna 2007 Vidoll julkaisi toisen albuminsa, Bastardin, joka huolimatta Vidollin muutoksesta indiesistä majoriksi oli albumi onnistunut, ja säilytti edelleen tietyn soundin, jota voi ainoastaan kuvailla bändin nimellä.

Kaikenkaikkiaan Vidoll tuntuu jatkuvasti olevan menossa hyvään, kehittyvään suuntaan, ja mikäli bändin jäsenten luonteenpiirteet otetaan huomioon, on hyvin epätodennäköistä että Vidoll päätyy ikinä levy-yhtiönsä lyhyessä lieassa pidettäväksi bändiksi, jonka musiikki on tarkoitettu myytäväksi eikä tunteiden ilmaisuksi.


Jäsenesittelyt

Kuva
Vokalisti - Jui (ジュイ)
Syntynyt
30.6.
Kotikaupunki
Sendai - Aoba
Pituus & Paino
172cm / 52kg
Lempiväri
Sininen
Nippelitietoa
Juin erikoisuus on pehmolelujen keräily. Eikä niinkään minkä tahansa pehmolelujen keräily, vaan nimenomaan mustien kissapehmolelujen. Tunnetuin näistä kissoista on Hiroshi, jonka kanssa Jui myös usein kylpee. Vokalisti on itse myöntänyt, että vaikka hänellä on ystäviä eri bändeistä, hän viettää kaikkein mieluiten aikansa kissojensa kanssa.

Kuva
Johtava kitaristi - Shun ( シュン)
Syntynyt
14.2.
Kotikaupunki
Kumamoto
Pituus & Paino
180cm / 50kg
Lempiväri
Sininen ja Musta
Nippelitietoa
Sen lisäksi, että Shun on on/off -anorektikko, joka haluaa laihduttaa ja kuvittelee lakkaamatta laihduttavansa, muttei tosiasiassa laihduta yhtään, kitaristilla on myös eräs ystävä jota hän kantaa mukanaan kaikkialle, keikkoja myöten: puinen possu nimeltään Buhi buhi (lyhennetään Buhi, suomennetaan Oink). Buhi on ikäänkuin Shunin toinen persoona, joka käskee Shunia ostamaan jäätelöä ja syömään paljon. Buhi myös katosi eräällä keikalla, mutta onneksi eräs fani löysi sen ja palautti Shunille.

Kuva
Rytmikitaristi - Giru (ギル)
Syntynyt
21.8.
Kotikaupunki
Shizuoka
Pituus & Paino
164cm / 52kg
Lempiväri
Musta ja violetti
Nippelitietoa
Giru on Vidollin ketjupolttaja, nikotiininarkkari ja niin edelleen, eli miekkonen polttaa aika suuressa määrin, Seven Stars Mildiä, oikeastaan. Giru myöskin suunnitteli aikanaan tatuointinta itse. Perheestä voimme mainita sen verran, että hulluus periytyy: Girun vieraillessa vanhempiensa luona Vidollin pitäessä kahden viikon lomaa kiertueelta, tämän isä joi kaksi kuppia sakea ja soitti sen jälkeen kitaraa haarukalla. Giru oli ylpeä isästään.

Kuva
Basisti - Rame (ラメ)
Syntynyt
11.6.
Kotikaupunki
Osaka Suitashi
Pituus & Paino
161cm / 50kg
Lempiväri
Valkoinen
Nippelitietoa
Huolimatta siitä, että bändin johtaja näyttää varsin feminiiniseltä, ulkonäkö pettää: Rame toimii aktiivisesti Vidollin keikkapakettiauton kuskina, ja tuntuu muutenkin olevan aktiivisesti kiinnostunut autoista. Rame on myöskin muiden ihmisten sanojen mukaan kiltti ihminen, jota kaikki yksinkertaisesti rakastavat. Siksi Ramella tuntuukin olevan paljon ystäviä eri bändeistä. Erityinen suhde Ramella on ex.Phantasmagorian basistiin, Under Coden perustajaan ja johtajaan, Kisakiin, jota kohtaan Rame osoittaa suurta kunnioitusta.

Kuva
Rumpali - Tero (テロ)
Syntynyt
8.9.
Kotikaupunki
Sapporo
Pituus & Paino
164cm / 55kg
Lempiväri
Punainen ja violetti
Nippelitietoa
Tero on Vidollin ainoa jäsen jonka edellisistä bändeistä ei ole minkäänlaista tietoa, ainoastaan, että se oli Hokkaidossa, mistä Tero tulee. Vidollissa Tero ajaa pakollisen sekopään roolia, sillä mikään ei tunnu estävän rumpalia tekemästä randomeita mielihaluja mitä omituisimmissa tilanteissa. Onhan mies nähty muunmuassa roikkumassa liikennemerkistä ja pää alaspäin puusta. Teron "huonoihin" puoliin kuuluukin sitten runsas alkoholin käyttö: Vapaa-ajallaan Tero on suurimman osan ajastaan kavereiden kanssa baarissa.


Vidoll bändinä on perhe: Jäsenet viettävät paljon aikaa yhdessä ja tuntuvat todella välittävän toisistaan suuresti. Myöskin mainittakoon Vidollin erikoinen tapa antaa kaikkien jäsenten säveltää. Kuka tahansa Vidollista saa esittää ideoita uusista kappaleista. Näihin kahteen seikkaan viitaten ei ole suinkaan mahdotonta, että Vidoll pysyy koossa vielä pitkän aikaa, sillä Vidoll on perhe, ja perheet eivät hajoa helposti.

***

Keskustelua Vidollista sitten.
Milloin aloitte kuunnella? Mikä biisi soi ensimmäisenä ja mitä kautta kuulitte sen?
Lempijäseniä? Kuka? Miksi?
Lempibiisejä? Mikä iskee? Biisejä joista ette välitä?
Lempimusiikkivideoita?


Mie aloin kuunnella Vidollia n. 1,5 vuotta sitten, kun Shunshun soitti miulle Homo Crash Trapin. Vihasin sitä biisiä. XD Kolme viikkoa jaksoin vihata sitä, kunnes se alkoi soida päässä, ja sitten keksi pyytää Shunshunilta lisää niiden tuotantoa (Kiitän sua muru ikuisesti tästä valaistuksesta).
No huolimatta siitä että Vidollin musa kuulosti loppupeleissä ihan hyvältä, en tykännyt Ramesta. Pidin Ramea rumana ja ärsyttävänä. No, sekin sitten meni ohi aika pian, kiitos SinAin PVn, jonka jälkeen tajusin että ei se Rame niin ruma olekaan, että onhan tuo ihan söpö, ja taitava basisti, kun olin kuunnellut Heroineakin muutamaan otteeseen. Viimeinen naula arkkuun oli Orihimen PV, jonka bassosoolo ja Ramen esiintyminen sulattivat sydämeni aivan vahaksi, josta Rame muokkasi mieleisensä. Etenkin kiinnitin huomioni tuon pikkuisen basistin hymyyn, koska se on kauneinta mitä olen ikinä nähnyt, vieläkin. Ei siis vissiin jääny epäselväks että kuka on miun lempijäsen. 8D Rame tietenkin. Se mies vaan sulattaa miut.
Lempibiisit vaihtelee tosi suuresti. Ja kuten olen aika monelle sanonut: mikään bändi ei pääse miun suosioon ellen pidä koko tuotannosta. Ja Vidoll on miun lempibändi, joten pidän kaikista biiseistä omalla tavallaan. Tällä hetkellä kuitenkin suurkulutan Bastard -albumin jazz -hittiä, Sarahia, sekä uuden singlen Berry Jam Cleaneriä. Biisejä, jotka ei iske on vain yksi, ja se on CLOUD. En välittänyt siitä kun se ilmestyi, enkä välitä vieläkään.
Lempimusavideo on mitä todennäköisimmin Shinbun Masukomi Kankeisha no Kata e, tai sitten uusi, Blue Star.

Noniin, keskustelkaa. Moi.
ママちゃん, 平手打ちしてください!!

Kuva

Avan tehnyt Hasu

Avatar
Yuugi
Pääesiintyjä
 
Viestit: 595
Liittynyt: To Elo 14, 2008 7:03 pm
Paikkakunta: Ramen hameen alunen, siellä minne kaikki kadonnut menee

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Crystal » Su Elo 17, 2008 9:40 pm

Muistaakseni aloin kuuntelemaan Vidollia sinä kesänä, kun olin menossa syksyllä ysille. Elikkä noin... pari vuotta sitten. Kuulin tästä bändistä kyseisestä topicista ja kuuntelin ensimmäisenä Deathmaten. Oikeestaan se ei vielä koukuttanut, olin epävarma tästä biisistä. Päätin silti kuunnella lisää ja sitten kuulin Boku bokun(vai onko se oikeasti Boku, shinobe? En muista tarkalleen tuon nimeä...). Kuulin ensimmäistä kertaa ja samalla älysin kuinka hyvin tuo basisti soittaa. Siitä se sitten lähti. 8D Juin ääni vielä epäillytti mutta tuo biisi itsessään oli mahtava.
Lempijäseniin kuuluvat Jui, Rame ja Tero. Rame siksi, koska se on parastaitoisin basisti, Jui siksi että hänen persoonansa ja äänensä myöhemmin koukkuunnuttivat. Ja Tero siksi, koska katsoin Youtubesta "Making Orihime"-videon ja huomasin kuinka suloinen Tero oli videolla(+ rumputaidot ovat mahtavat Orihime-biisissä!). Eli hänestä pitäminen ei ole kestänyt niin kauan kuin kahden edellä mainitun.
Sellaiset Vidollin biisit, jotka ovat vauhdikkaita, mukaansa tempaavia ja jossa Jui ei karju paljoa, ovat hyviä. Jui osaa hyvin käyttää ääntään. Lempibiiseihini kuuluvat muun muassa Orihime, Olivia, Kuro Neko, Boku boku, Gizagiza heart no uta, Blue Star, Cokeheads -under the society- ja Bastard. Luulen, että nuo biisit vaihtuvat vielä... Sitten sellaset aika hitaat biisit eivät ole mielestäni niin hyviä, mutta kyllä ne pystyn kuuntelemaan, koska olen tottunut kuuntelemaan heiltä vauhdikasta musiikkia.
Orihime(Teron rummutukset ja Ramen iloisuus... *ww*) ja Blue Star-PV:t ovat mielestäni parhaita PV:tä.
Last.fm ~ Livejournal
It's only death silence. Do you hear it?
Avatar by asuka_tsuzuki from LJ.

Avatar
Crystal
Teknikko
 
Viestit: 150
Liittynyt: Pe Elo 15, 2008 2:46 pm
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Riku » Ma Elo 18, 2008 5:38 pm

Moi, en ehtinyt pätemään Yuugin seuraksi aiemmin, mutta nyt sitten.

Koko sopastahan me voimme syyttää täysin Homo Crash Trapia ja Yuugia - tuskinpa minä muuten Vidollia olisin milloinkaan alkanut kuuntelemaan. Kiitos siis viime kesäisen Ruissireissun, opin kuuntelemaan tätä. Eli siis sellaiset reilu vuoden päivät olen ollut kuin iilimato bändin kimpussa, eikä tämä näytä hellittävän - oon sitkeää sorttia.

Alusta asti lempijäsen on ollut Tero, se on varmasti kaikille heille selvä, jotka vähänkin mua tuntevat. En vain yksinkertaisesti voi olla pitämättä Vidollin omasta dorkasta ja juoposta, se on niin söpö. <3 (Tuota tuskin kovin moni sanoisi miehestä, joka kietoo kaulaliinan päänsä ympäri ja juo kaljaa siin sivussa, mutta mullahan nyt on outo maku muutenkin.)
Eikä koko pointti Terossa nyt ole se, miten söpö se on, miten hyvä takapuoli sillä on tms. vaan koko juttuhan on se, että suhteellisen nuoreen ikään nähden mies on aivan mielettömän kehittynyt ja taitava rumpali. On olemassa hyviä rumpaleita, jotka kaikki kuulostavat samalta peruskomppiensa ja tyylinsä kanssa - sitten on olemassa rumpaleita, jotka erottuvat massasta jonkun tietyn jutun takia. Mä en tiedä, mikä se juttu tässä tapauksessa on - ehkä se, että Tero vain on vähän hemmetin hyvä. Arvostan sitä erilaisuutta, joita Vidollin biisien rummuissa käytetään. Mä en ole törmännyt peruskomppiin kovinkaan usein, enkä muutenkaan yksinkertaisiin komppeihin - niissä on aina jotakin, joka erottaa Vidollin muista bändeistä. Kuten nyt ne jazz-rummut vaikkapa. Ah, sulan Sarahille vieläkin.

Biiseissä on sellaisia aikakausia, että tykkään niistä vähän vaihtelevalla menestyksellä. Toisena päivänä Cloud on ihana, toisena se ei ole, mutta sitten on kestosuosikkeja, kuten esimerkiksi Orihime. Tietäisitte minkä fiksaation sain, kun opin soittamaan niitä rumpuja - mut se nyt ei ole pointti. Orihime on nerokas biisi, se on tarpeeksi erottuva ja pirteä, ei sellaista raskasta mättörockia, jota Vidolliltakin toisinaan on saatu. Lisäksi se Orihimen outfit ja Orihime vain sopivat yhteen aivan helvetin hyvin. Punaista, punaista ja punaista. Tykkäsin siitä näääääääin paljon.
Orihimen lisäksi Chocoripeyes, D.J. "HERO", Sister, At age 13, An extra, Cokeheads -under society-, Karakuri romance, Sarah, Eriiza ja noin kymmenen muuta ovat aivan ihania biisejä. Hassua silleen, ettei noita biisejä yhdistä juuri mikään - on poppia, jazzia, rockia, hiphopin tapaista... mutta ne vain iskee omaan korvaan mielettömän hyvin. <3

PV'istä... no joku Eriiza on aikas ihana~ Kuten myös Orihime, ne roikkuvat lamput on aika rakkaus... ja no okei Kuroneko XD En siitä biisistä niin perusta, mutta se PV on ihan omaa luokkaansa sen viihdyttävyytensä kanssa. Mut Blue Star on myös ihana, tykkään siitä tyylistä, jolla se on tehty.

Mun piti vielä sanoa jotain, ennen kuin rupean linkkailemaan juttuja tänne... varmaan jotain outfiteistä ja Teron runsaasti muotovaahtoa omaavasta tukasta? No siis, mun ei olisi pitänyt edes aloittaa, mut antaa mennä, kun on mennäkseen.
Gepardikuosi! Ah, se on ihan selkeästi päivän sana, koska sitä tosiaan on viimeaikoina suosittu outfiteissä. Sori pojat, se on ihan... jees, mut liika on liikaa ja mä en voi sille mitään, että ko. kuosi ei oikein sulata mun sydäntäni. Mulle tulee mieleen siitä pornoliikkeessä myytävät tangat, ei suinkaan Vidollin poikien takkien hihansuut. Se vaikuttaa vähän jotenkin halvalta, eikä se ole tyylikästä. Eläinkuosi ei ole mun silmissä oikein koskaan tyylikästä, mut makunsa kullakin - oon huomannut j-rockareiden tykkäävän eläinkuoseista.
Mut uusimmasta outfitistä sen verran, et itken vieläkin verta, kun Terolla on niin paljon päällä. Totuin jo Blue Star outfittiin. Okei, Tero on hot, ei kiistellä siitä enempää, ärsytän vain ihmisiä sillä, et jaarittelen ummet ja lammet sen kengännauhojen väristä ja niin pois päin.
Girun paita on kovin eläimellinen, eikä tuo takki sovi sille! Girun hartiat näyttää kaapeilta! Ja tuo päärätti on lol. Muuten ihan onnistunut juttu, mutta tehkää edes tuolle päärättitiskijutulle jotain - okei?
Shunin paita on kiva <3 Ja sillä loppupeleissä nyt olikin shortsit, ei housut, kuten ensiksi epäilin. Tuo outfit on kiva, se jotenkin sopii Shulle, vaikka melko yksinkertainen onkin.
Juin takki saa mut nauramaan jostain syystä, se näyttää siltä, et eläinkuosi on Juin favourite. <3 Mut okei, se sopii Juille, Jui saa pitää kissakuosinsa, Jui voi pitää sitä, en mä valita.
Ramen tukka on söpö, kuten myös tuo liivipaita-asiajuttu, meen lainaamaan sitä vielä.
Mut siis niin, ihan okei outfit, vaikka Blue Star olikin parempi. Tää on vaan niin... tylsä.

Mut sit linkkejä!

Vidoll Official site

Blogit:
Giru
Jui
Rame
Shun

Teron blogi on FC only, se siis toimii mun ja Yuugin yksinoikeutena tällä hetkellä. Mut kiitos ja kuittaus~
Kuva

Avatar
Riku
Teknikko
 
Viestit: 124
Liittynyt: To Elo 14, 2008 8:43 pm
Paikkakunta: Teron takatasku

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja shunshun » Ti Elo 19, 2008 2:51 pm

No niin, eli~ yksi Vidoll-fani lisää, jo Yuugin mainitsema, Shunshun.

Umm en enää edes muista, koska aloin kuuntelemaan Vidollia...kauan sitten :D ennen kuin Hide ja Yukine erosivat.
Aika turhaa jatkoa seuraa, koska en myöskään muista, minkä kappaleen kuulin ensimmäisenä -eikun muistanpas! Shasei Sankai Narcolepsy! Mutta joka tapauksessa, ensikäsitykseni Vidollista oli, että nämä jätkät soittaa niin häröä musiikkia, että se ei vaan voi olla huonoa. Ja tosiaan ensimmäisen kerran Vidollia minulle soitti eräs koulukaveri.
Pidin kamalasti bassonkäytöstä, sekä Juin äänestä, myös omaperäiset rummut olivat harvinaisen koukuttavia.

Lempijäseniä...no siinä missä ensialkuun naureskelin Ramen ulkonäköä hieman ja tykkäsin suuresti vitsailla siitä kamalasta kuvasta, joka Ramesta on joskus otettu, (ja muutenkin ne piirretyt kulmakarvat oli joskus silloin pelottavat); olin myös vaikuttunut niistä bassokuvioista, joten minulla oli jonkinlainen viha-rakkaus-suhde Rameen. Sitten lakkasin jotenkin miettimästä lempijäsen-asiaa, mutta Yukine ja Rame olivat kai ne ykköset.
Sitten tuli uudet kitaristipojat jne. Vierastin ehkä vähän Shunia ja Girua, mutta yhtäkkiä aloinkin pitää niistä pojista, he sopivat mukaan oikein hyvin
-Vidollin, sekä Ramen tyyli kehittyi koko ajan mahtavaa vauhtia...ja *ping* eräänä päivänä Rame olikin sekä taitava että, nyt myös, kaunis.
Kun tosiaan tutustuin uusiin poikiin paremmin pidin Shunista koko ajan enemmän ja enemmän, Girusta myös.
Ja lopputulos on se, että Rame on se suosikki, kaiken ulkonäköepäilyn jälkeen. Shun tulee todella hyvänä kakkosena, Giru sitten ja no Tero ja Jui pitää perää -ei nekään huonoja ole!
Soittotaidon lisäksi vaadin lempiartisteiltani persoonallisuutta, Ramella sitä riittää enemmän kuin tarpeeksi, lisäksi se mies on niin varioiva, kiltistä, pirttihirmuun ja asialliseen leader-samaan.
Shun ja Giru ovat...aivan hulluja! Shun pakkomielteisen laihduttamisensa kanssa. Ja miettikää nyt! Se poika tottelee jos puinen possu käskee ostaa pehmiksen! Lisäksi kukaan ei voi vastustaa koiranpennun näköistä nättiä kitaristia. You can do nothing, but to love that boy.
Giru on sellainen herttainen palikkatapaus, rokkarin kuoren alta löytyy hieman yksinkertainen äijä, joka kirjoittelee blogiinsa outoja äännähdyksiä ja selittää kipeästä jalastaan sekä rodeolaitteesta. Ja tosiaan, Giru on yhtä outo kuin isänsä, kulkee suvussa. Plussaahan on aina se, että Giru on maailman ainoa hyvännäköinen lihaksikas mies.
Tero on myös sellainen mies, joka saa minut nauramaan jo pelkällä omalla nauramisellaan (ja niillä herttaisilla hevosenhampaillaan), sitten on naurussa pidättelyä, jos Tero saa päähänsä jotain typeryyksiä...kuten esim. entisen roudaripojan nostaminen ilmaan tämän nilkoista. Kun yhdistetään Teron kanssa Giru on meillä voittamaton typeryskaksikko 8D
Jui on yksi upeimmista laulajista ja kaunis kuin mikä, mutta jotenkin en ole päässyt niin sisälle vokalistiherran persoonan sisälle, että hän olisi listan kärjessä. Toisinaan Jui vaikuttaa hieman tylsältä, vaikka kyllä sielläkin se pehmoleluilla leikkivä, epävarma naureskelija on.
Kaikki pojat kuitenkin on ihania<3

Lempibiisejä...on liikaa!
Siis no rajattuna esimerkkinä löytyy esim. Shinbum Masukomi Kankeisha no Kata e, Heroine, Ningenkai TV, Tree, Sarah, Innocent Teens, Cokeheads Under the Society, Sanga Koronda, Eriiza, Chochoripeyes, Illicit Love, Sister, Remaind Story, Doll's Bar, At_age_13, Homo Crash Trap, Orihime, Waisetsu Ningyou, miren, Neverland, Shutdown, Deathmate, Blue Star, Berry jam cleaner, ja voi herranen aika lista jatkuu.
Helpompaa olisi kertoa mistä en tykkää, mutta ongelmahan on siinä, että tykkään kaikista...ellei joku kappale ole ehkä suosikkini, se on kuitenkin _taidokas ja hyvä_

Musiikkivideoitakin on aika paljon :o hmmm kuten Yuugi, olen sitä mieltä, että Orihime on aivan ihana sekä kappaleena, että biisinä! Sitten pidän Blue Starin videosta tajuttomasti^^ Myös Eriiza, Chocoripeyes ja Shinbum Masukomi...blaablaablaan musiikkivideot ovat todella ihania.

Eeeh...siinä taisi olla näin aluksi vähän sanottavaa :D
-Mä en ole homo!
- Vidoll Shun

Ruokalista

Avatar
shunshun
Pääesiintyjä
 
Viestit: 647
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:56 pm
Paikkakunta: Inside every mind blowing orgasm

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja tiku » Ti Elo 19, 2008 5:32 pm

Viharakkaussuhde. Se ehkä kuvaa aika hyvin. Koska valikoin nykyään bändejä lähinnä laulajan äänen perusteella, Jui on aika tappoa. Välillä tykkään sen äänestä ihan hirveästi, joskus taas vaan skippaan kappaleet suosiolla. Mutta useimmiten pidän.

Historia? Kuulin Vidorusta joskus about ~2005 kun ensin nimi jäi mieleen jostain ja sitten kaveri linkkas mesessä Homo Crash Trapin, ja hyi hitto nauroin ja yököttelin sille. En pidä vieläkään, olkoon tarkoitettu miten vitsiksi tahansa. Kuuntelin sitten kuitenkin joitain muita biisejä kun kaveri ylipuhui, pidin jonkin verran ja unohdin kun kaveri jätti Vidoll-hehkutuksen vähemmälle. Vähän päälle puoli vuotta sitten päätin etsiä millainen on lempibändini rumpalin entinen bändi. Luinspear. Keksin että hei tässähän on myös Jui. Etsin taas Vidollitkin koneen kätköistä ja nyt aina välillä kuunnellut. V.I.D., Bastard ja Blue Star (eli siis ne albumit ja single) lähinnä kuuntelussa ja pidän hirveästi ainakin Blue Starin nimikkobiisistä. Siinä Juin ääni on aivan ihana, muutenkin kappale on varsin hellyyttävä.
Ja lempikappaleet löytyy niiltä kolmelta, en jaksa erikseen luetella.

Mutta innolla odotan mitä bändiltä vielä tulee. En yhtään yllättyisi vaikka vielä joskus innostuisin kuuntelee nykyistä enemmänkin.

ps. JaME ei oo paska ja ihan hyvä vaan kun ei sieltä kaikkea ryöstä.

Avatar
tiku
Teknikko
 
Viestit: 216
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:03 pm
Paikkakunta: 4cm hole in your chest

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja shunshun » Ti Elo 19, 2008 7:08 pm

Ehkä Jui ei iske kaikkiin, mutta teknisesti herra on todella lahjakas vaikkei ääni miellyttäisikään + että Juin laulu on koulutettua. Tosin, Kimi wo Noseten alkuhoilotukset ei mene nuotilleen, ei edes ihan sen vierestä...mutta, suurena klassisen laulun ystävänä pidän suuresti jopa epävireisestä oopperahoilotuksesta. "Go Jui, Go Jui!" *dances*

Muutoin ääniskaalat ovat suoraan sanoen kaikissa biiseissä laajoja, kun miettii esim. Remind Storyn korkeampia, klassisia osuuksia ja Doll's Barin matalampaa laulua, sekä tietenkin kaikki rääkymiset. Ei nyt silleen puolustellen, koska ei Juita edes tarvitse puolustaa 8'D lol
Tulipahan vaan mieleen ja selitän lämpimikseni.

Olkoonkin, että Homo Crash Trap on täysin vitsi, ja että jätkät vielä yrittämällä yritti laulaa huonosti (Jui ei edes onnistunut), mutta musiikillisesti vähintään kappale on hyvä...etenkin bassot! Ne bassot!
Lisäksi se vitsi itsessään osoittaa, miten paljon huumorintajua jollain bändillä on (sekä miten hulluja ja pirun lapsellisia ne pojat on :'D <3) Nautin suuresti itse sen kappaleen kuuntelusta, koska se on musiikillisesti taidokas, vokaalit puolestaan se hupaisa osa...ja kuunnellessa ei tarvitse katsoa Yukinen kielikorua :'D

Ja tulen varmaan aina selittämään bassoista ;<<< suosikkisoitin<3
-Mä en ole homo!
- Vidoll Shun

Ruokalista

Avatar
shunshun
Pääesiintyjä
 
Viestit: 647
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:56 pm
Paikkakunta: Inside every mind blowing orgasm

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Yuugi » Ti Elo 19, 2008 8:02 pm

tiku, turhaan vaivaudun kopioimaan JaMEsta (Meinasin kirjottaa että Ramesta mutta hitto. XDDDDD) kun osaan kertoa itse ne samat asiat, vielä hieman tarkemmin. Kukaan tuskin tietää että Yukine itse tuotti Homo Crash Trapin eikä niinollen se biisi ollut ainakaan syy siihen miksi se lähti. :3

Shunshun, ja tunnetustihan Vidoll on viiden miehen lastentarha. Siel on Rame joka käyttäytyy välillä vähän lapsellisesti (kerää pehmoleluja, kiljuu ravintola-asiakkaiden korvaan ja laulaa epävireisesti kadulla Chocorippuaisua), Shun jonka läheisin ystävä tuntuu olevan puinen leluporsas, Jui joka keräilee kissoja ja raiskaa niillä Shunin jalat, Giru joka... on muuten vaan ääliö, ja Tero joka tekee kaikki tyhmät jutut muiden puolesta.

Ja hei jätkät, vaik Juista lähtee omituisia ääniä ja se on välillä vähän persoonaton, niin on se silti meidän oma Jui <3 Se riittää, et se on Vidollin vokalisti ja mä rakastan sitä siksi. Ehkä vähän hassu poika, viettää suurimman osan ajastaan naureskelemalla itsekseen, mutta se on hei söpöä!

Ja Homo Crash Trapistä... "Homoda Yukio see you again next year at the live hall or else in Akihabara" <3 "Voi miksi viikset?" Oliko Yukinella joskus viikset? XD
Huumorintajua tulee löytyä, muuten Vidoll on huono bändi fanittaa. Niitä ei osaa arvostaa ellei ole korkeaa tyhmän huumorin tasoa. Ketä oikeasti voi naurattaa se että Juin yhden kissalelun peppu tärisee kun se laittaa sen Shunin reidelle? XDDDDDDD Mua ainakin. Pitäkää mua sitten typeränä, mutta musta se oli vähintään yhtä hauska juttu ku Juista. XD
ママちゃん, 平手打ちしてください!!

Kuva

Avan tehnyt Hasu

Avatar
Yuugi
Pääesiintyjä
 
Viestit: 595
Liittynyt: To Elo 14, 2008 7:03 pm
Paikkakunta: Ramen hameen alunen, siellä minne kaikki kadonnut menee

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja tiku » Ti Elo 19, 2008 8:19 pm

Yuugi kirjoitti:tiku, turhaan vaivaudun kopioimaan JaMEsta (Meinasin kirjottaa että Ramesta mutta hitto. XDDDDD) kun osaan kertoa itse ne samat asiat, vielä hieman tarkemmin. Kukaan tuskin tietää että Yukine itse tuotti Homo Crash Trapin eikä niinollen se biisi ollut ainakaan syy siihen miksi se lähti. :3


Mun pointti ei ollut se, että en uskois sun nyt pystyvän kattavampaa esittelyä, kun selvästi uhraat aikaa ja rakkautta bändille. Mulla nyt vaan iski silmään JaMEn dissaaminen. Jos ei nyt kuitenkaan haukuta paskaksi sivustoa, jonka ylläpitäjät näkee myös paljon vaivaa etsiäkseen edes jotain tietoa niille, jotka ei tiedä _mitään, informoi uusista uutisista ja keikoista, auttaa järjestämään niitä, haastattelee bändejä fanien iloksi + epäilemättä muutakin.
Ihan etten vahingossa ilmaissut itseäni epäselvästi.

Ja kiitti illan nauruista muuten.

Yuugi kirjoitti:Ketä oikeasti voi naurattaa se että Juin yhden kissalelun peppu tärisee kun se laittaa sen Shunin reidelle?


Hei aww! xDDD
Okei nyt tekee mieli etsiä noiden haastiksia.

//Sitten voisi jättää sen paskaksi haukkumisen kokonaan sivuun. Koska se on erittäin epäkohteliasta ja tarpeetonta.
Mutta kiitos tuosta videosta n___n
Viimeksi muokannut tiku päivämäärä Ti Elo 19, 2008 8:55 pm, muokattu yhteensä 2 kertaa

Avatar
tiku
Teknikko
 
Viestit: 216
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:03 pm
Paikkakunta: 4cm hole in your chest

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja shunshun » Ti Elo 19, 2008 8:39 pm

Yuugi kirjoitti:En vaivaudu käyttämään mitään paskaa JaMEa kun ei ne osaa kertoo Vidollista mitään muuta ku discografian


Murut pienet, ei tässä nyt yleensä ottaen sinänsä tarkoitus ollut sanoa, että JaME on täysin läpimätä paska mesta...pointti oli se, että hyvän ja tosi mielenkiintoisen esittelyn tekemiseen, tosiaan etenkin jonkun omasta lempibändistä JaME ei ehkä ole ihan se ykkösvaihtoehto...siinä suhteessa se on shitti 8D koska ei JaMEn ole edes tarkoitus tehdä tavallaan esittelyjä bändeistä, vaan pikainen profiili, jossa on tiiviisti kaikki tärkein tieto.
Eli joo, tykätään kaikki JaMEsta, tykätään toisistamme ja niin edelleen~

tiku! Jos haluat peräti nähdä Shunin reiden vibratoimisen, tässä olisi footagea tarjolla:
http://vision.ameba.jp/watch.do?movie=1051551
-Mä en ole homo!
- Vidoll Shun

Ruokalista

Avatar
shunshun
Pääesiintyjä
 
Viestit: 647
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:56 pm
Paikkakunta: Inside every mind blowing orgasm

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Ketsuki » Ti Elo 19, 2008 9:08 pm

No niin, mun Vidoll-elämänkertani ei oo kovinkaan pitkä, Vidollia on tullut kuunneltua vähän yli puoli vuotta. Ensimmäinen biisi oli ööh... taisi olla Remind story tai Kuroneko... Selailin joskus vaan ihan randomilla videoita youtubessa ja sitten törmäsin Vidolliin siellä. Rakastuin sitten niiden musaan heti ensikuulemalta ja Vidoll on sitten ollu siitä asti mun lempibändi.

Lempijäsen on Jui. Sitä ei välttämättä tarvii selittää sen enempää. Se vaan yksinkertasesti on niin sulonen kaikkine outouksineen x33

Ja sitten ne lempibiisit... hmm... Eriiza on jostain syystä ollu mulle rakas biisi, samaten Illicit love. Ne on Vidollilta sellasia kappaleita mitä jaksan kuunnella melkein koska vaan. Muita mainitsemisen arvosia kappaleita on sitten An extra, Berry jam cleaner, Orihime, Hatsuyuki, D.J. "HERO" ja chocoripeyes. Tietysti on muitakin, mut noi oli ne tärkeimmät. Videoista taas... Shibun masukomi kankeisha no kata e, Eriiza ja Gothikaroid. En mä tiedä, mä oon aina tykänny vaan noista kolmesta tosi paljon. Blue star on kans ihan kiva, sitä kuunnellessa ja/tai kattoessa tulee melkein poikkeuksetta paljon parempi fiilis. Vidoorulla ei oikeestaan oo biisejä joista en tykkää, mut joitakin ei vaan aina jaksa.

Siinä se tais olla näin lyhyesti kerrottuna... X33
Say hold me
Say this hold me

Avatar
Ketsuki
Fani
 
Viestit: 9
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:22 pm
Paikkakunta: Porvoo

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Riku » Ti Elo 19, 2008 11:56 pm

Pädette niin helvetillisellä vauhdilla, ettei vanhat ja väsyneet pysy messissä mukana. Hitto sentään. Ehditte jo tapella Jamestakin, kun mä join kahvia ja lagasin.

Eniveis, ei syytetä Jamea paskaksi paikaksi - vaikka se sitä bändiesittelyjen kannalta onkin - sieltä me kuitenkin uutiset luetaan. 8D Tai jostain muualta vaihtoehtoisesti, mut eniveis. Jamen bändiesittelyt tosiaan on suppeita, joten luotetaan omiin taitoihimme, eiks je?
Koska siis kun itse tekee bändiesittelyn, niin voi kertoa juuri ne asiat, mitä haluaa. Jos haluaisin päteä täällä(kin) niin jorisisin teille ummet ja lammet Teron kalsareidenkin väristä. (Mehän tiedetään, että sillä on mustat bokserit, joissa on neonoranssi kuminauha!)

Mut siis, eletään sovussa, siivosti, kiltitsti, rakastetaan toinen toisiamme jnejne. puhutaan Vidollista, ei morkata bändiesittelyjä, koska se ei oo päivän pointti.

Mut hei, kertokaapas nyt arvon leidit jotain vaikka lempioutfiteistä? Analysoidaan vaikka Juin uusia kalsareita, ne oli niin kivat. Muuten me offataan jotain turhaa tänne vain ja sehän ei ole hyvästä.
Kuva

Avatar
Riku
Teknikko
 
Viestit: 124
Liittynyt: To Elo 14, 2008 8:43 pm
Paikkakunta: Teron takatasku

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Yuugi » Ke Elo 20, 2008 7:59 am

tiku, En mä nyt koko JaMEa dissaa. 8D Vaan sitä osuutta, et bändiesittelyt on siellä puutteellisia. Niistä bändiesittelyistä, jotka siellä on, puuttuu useimmiten olennaisia kohtia, ja joistain mun mielestä tärkeistä bändeistä siellä ei edes ole esittelyä (allekirjoittanut mainitsee esimerkiksi Arcin). JaMEssa on myös ajoittain väärääkin informaatiota. Discografioiden mainitsemiseen ja listaamiseen se kyllä kelpaa (paitsi ettei Vidollin discografiassa mainittu TogaruAita, mut se voi johtua siitäkin, että se on fanclub only -materiaalia)

Riku, älä pakota valitsemaan parasta outfittiä. XD Tykkään melkeen kaikista Sanotaanko et oon kasvanu rakastamaan sitä epävirallista Kuronekon outfittiä, olkoonki et jätkät näyttää tyhmiltä, etenkin Giru ja Tero. XDD Ja Shunkin on pukeutunu Nuuskamuikkuseksi. Mut hei, se kertoo paljon Vidollista. Sit tykkään... no niin, Orihimestä. Joo. Blue Starista. Sitten tykkään tuosta uudestakin, vaikka Girun päärätti ja Teron sipulikampaus ei nyt ihan iskeneetkään.
Vaan ne alkuaikojen outfitit ei ole oikeen... mun mieleen, mut se korvataan hyvällä musiikilla. Rame oli ruma. >D
ママちゃん, 平手打ちしてください!!

Kuva

Avan tehnyt Hasu

Avatar
Yuugi
Pääesiintyjä
 
Viestit: 595
Liittynyt: To Elo 14, 2008 7:03 pm
Paikkakunta: Ramen hameen alunen, siellä minne kaikki kadonnut menee

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Riku » Ke Elo 20, 2008 3:43 pm

Joku vihje, et Teron sipulikampaus on kamala? >D No okei, se ei iske. Se alkuperäinen oli parempi, ei tuo lettiversio. Vaikka ne violetit raidat on porrrrrrnot. ♥ Mut se lettisipuliasia is a epic fail. Mut onneksi Tero itsessään pelastaa tilanteen. Hothot, tosin mä oon edelleen Blue Starin kannalla. *ww*
Ymm, mut siis outfiteistä sen verran, et ne alkuaikojen outfitit voi lykätä samaan paikkaan JUNin ja Rikun rumien hattujen ja Teron tuulihousujen kanssa. Siis ei siin mitään, mut keinoveri yhdistettynä naruun ja pitsiin on aika... not?

Mut joku Orihime on ehkä aika rakkaus, kuten myös SinAi. Mut siis en voi sille mitään, et himoitsen Kuronekonkin outfittiä, vaikka se onkin niin lol. Se on oikeasti persoonallinen. 8D
Kuva

Avatar
Riku
Teknikko
 
Viestit: 124
Liittynyt: To Elo 14, 2008 8:43 pm
Paikkakunta: Teron takatasku

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja kisuneko » Ma Elo 25, 2008 4:49 pm

hiheihei minäkin rakastan vidollia! ♥

En ehkä ole niitä hulluimpia julkaisujen odottajia, mutta kyllä aina on kiva kuulla uutta materiaalia ja blogeista on vähitellen tullut pakkomielle.

Vidollia ensimmäisen kerran taisin kuulla reilu vuosi sitten. Kuulin jonkun puhuvan vidollista jossain ja halusin kuulla koska se joku oli kehunut bändin musiikkia hyväksi. Tein pikku retken youtubeen, ja olin heti ihan fiiliksissä. Juin ääni on ihana ja musiikki kuulostaa hyvälle ja ne yhdistettynä tulos on kerrassaan loistava. Suosikkibiisit vaihtelee hiukan fiiliksen mukaan, mutta tällä hetkellä ne mitä kulutan eniten taitaa olla eriiza, ningyo, remind story, blue star, gothikaroid ja orihime. Lempijäsentä on aika vaikea sanoa, kun jätkät ovat niin suloisia ja ihania jokainen omalla tavallaan. Jui ja rame ehkä. Tai en itseasiassa tiedä. Tero ja shun on myös aika hottiksia, girua unohtamatta. Njääh. En tiedä.

Vidoorulla ei oikeestaan oo biisejä joista en tykkää, mut joitakin ei vaan aina jaksa.


Mulla on aika sama. On päiviä millon joku biisi iskee paljon enemmän kun jonain toisena päivänä ei jotenkin oo fiilistä kuunnella sitä.

Etenkin näitä kirjottaessa ärsyttää kovasti se että oon hymiölakossa. Kamalan virallisen kuulosta tekstiä. Tai toisaaltahan se on hyvä ettei tää pursua mitä oudoimpia hymiöitä.

Avatar
kisuneko
Bändäri
 
Viestit: 31
Liittynyt: To Elo 14, 2008 7:31 pm
Paikkakunta: Jykylä

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Yuugi » Ti Elo 26, 2008 5:29 pm

Amppu, minä en vieläkään tajua kuinka joku voi dissata Vidollia. 8D Ei Vidollissa ole syytä jonka takia dissata. Ellei sitten satu kuulumaan niihin jotka dissaa Kisakia periaatteen vuoksi, ja sitä kautta dissaavat Vidollia koska Vidoll kuuluu Kisakin lähilähilähipiiriin (=Kisaki on aivan varmasti varpaankynsiään myöten lääpällään Rameen). Mutta se on epäreilua.

Joo, ja muuten tuosta "D.J. HERO"sta... se on mun kohdalla harvinaisen ristiriitainen biisi. En oo oikeen vieläkään tottunu kuuntelemaan sitä, mutta pakko myöntää, että Rame teki pirun rohkean vedon sitä säveltäessään. Siitä kunnioitusta mun rakkaimmalleni. Puhdas ooppera puuttuu vielä siltä listalta, mitä Vidoll on säveltänyt, että sitä odotellessa. 8DDDDD

Ja Ampulle vielä ole hyvät siitä, että tykästyit Arciin. XD Mäkin tykkään siitä bändistä (edelleen <3, onhan ne mun poikia).
ママちゃん, 平手打ちしてください!!

Kuva

Avan tehnyt Hasu

Avatar
Yuugi
Pääesiintyjä
 
Viestit: 595
Liittynyt: To Elo 14, 2008 7:03 pm
Paikkakunta: Ramen hameen alunen, siellä minne kaikki kadonnut menee

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Yuugi » Ke Elo 27, 2008 8:02 pm

Nyt sit lähen muuten analysoimaan tätä, että millon Vidollilta ilmestyy lisää tuotantoa. Mä veikkaan, että ennen uuttavuotta. 8D

Tästä kielii monikin seikka. Esimerkiksi:
Tiedän Vidollin julkaisurytmin. Se on kaksi singleä - albumi - kaksi singleä - albumi - kaksi singleä - albumi jne. Ja tästä on todisteita. Nectar TYPE-A ja TYPE B -> V.I.D ~Very Important Doll~ -> INNOCENT TEENS ja CLOUD -> Bastard -> Blue Star ja epävirallinen, fanclub only Togaru Ai -> ?
Bastard ilmestyi tasan vuosi ja yksi päivä V.I.D.n jälkeen. Mutta koska Blue Starin julkaisu jäi heinäkuuhun, eikä kesäkuuhun niinkuin INNOCENT TEENS ja CLOUD olivat ilmestyneet vuotta aikaisemmin, saattaa myöskin seuraavan albumin julkaisupäivä siirtyä traditiota kuukautta myöhemmäksi, eli joulukuulle.
Joulukuu onkin mukava kuukausi, voi rahastaa sillä että penskat haluaa uuden lätyn. Mutta kaikkein tärkeintä on nyt tuo irtonainen päivämäärä Vidollin jätkien blogeissa: 19.12.
Voisiko tuo olla se päivä, jona Vidoll julkaisee seuraavan albuminsa? Mahdollisesti. Ainakin lukemalla poikien blogeja saamme selville, että Ramella, Girulla ja Shunilla on ihan into pipossa säveltämisen kanssa. Ja Juikin on jo ehtinyt käväistä äänitysstudiolla viimetourin välissä, ja vannoipa jopa palaavansa sinne (oh my Kisaki, saammeko levyn jossa ei ole Juin sävellyksiä :OOOOOO)

Keskustelua keskusteltua, mitä ajattelette teoriastani? ^-^
ママちゃん, 平手打ちしてください!!

Kuva

Avan tehnyt Hasu

Avatar
Yuugi
Pääesiintyjä
 
Viestit: 595
Liittynyt: To Elo 14, 2008 7:03 pm
Paikkakunta: Ramen hameen alunen, siellä minne kaikki kadonnut menee

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja shunshun » Ke Elo 27, 2008 8:10 pm

En uskalla varmistaa teoriaa 100% vahvuudella, mutta sikäli mikäli niissä pojissa on rahtunenkaan logiikkaa asia menee niin...ja hitto, todella toivon sitä! Haluan kuulla uusia biisejä, etenkin Ramelta, myös Shunin ja Girun sävellykset on kanssa aika mielenkiintoisia. Juinkin on ihan hyviä hei 8D
Niiden blogeissa on kyllä tullut esille tuo säveltäminen...Giru on maininnut, Shun muistaakseni pariinkin kertaan...tuskinpa ne säveltää huvikseen kaksi tusinaa biisiä ja on silleen "no niin, nyt meillä on ihan perkeleesti biisejä, mitäs me tehdään näillä?" "...ei tietoa...myydään ne anime-sound trackeiksi?"

Että näin! Toivon kovin uutta tavaraa<3
-Mä en ole homo!
- Vidoll Shun

Ruokalista

Avatar
shunshun
Pääesiintyjä
 
Viestit: 647
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:56 pm
Paikkakunta: Inside every mind blowing orgasm

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Yuugi » Ke Elo 27, 2008 8:26 pm

Shunshun, hajosin. XD
Juin sävellykset on joo ihan hyviä, tai siis, kyllä niitä kuuntelee, mut suurin osa niistä on vaan enemmänkin... levyntäytettä. Jos tulisi yksi levy täynnä Juin biisejä, epäilen ettei se olisi lempparini Vidollin levyjen joukossa. :'D Bastardilla esille nousi Tree parhaiten, koska se oli aivan järjettömän kaunis biisi, ja yksi Juin (harvoista) neronleimauksista. Bastardkin on hauska kunhan siihen pääsee sisään. XD Mutta silti, hyvän levyn siitä tekivät Shunin At age 13 ja Ramen Cokeheads ~under the society~ ja Sarah. Oikeastaan... tykkäsin kyllä Neo Shindererastakin, vaikkei se nyt esille ole päässytkään. Se on sopivan Giru... Sellainen, vähän sekava sillisalaatti, mutta niin kovin Giru.

//off Giru ja Rame on Vidollin hymiöhuorat! off//

Okei, eli varmaa on että seuraavalta levyltä löytyy ainakin Ramen, Shunin ja Girun sävellyksiä. Ihan mukavan paketin herrat saisivat aikaan ihan kolmestaankin. Jostain syystä odotan etenkin Girun sävellyksiä. En tiedä... mulla on aina ollu hirveät high hopesit Girun suhteen. 8D Sillä on heti Ramen jälkeen mielenkiintoisin sävellystyyli.

Mutta Rame on mun levynpelastajani. Vaikka kaikki muut tekis keskinkertaisia biisejä, Rame ei vaan kykene siihen. Ramen biisit on aina olleet omaperäisiä, ja tulevat aina olemaan. Ramen sävellykset ei muuttunu vaikka Vidoll lähti majoriksi.

Ja onko kukaan muuten ikinä miettinyt miksi Vidoll kiittää Kisakia jokaisen läpyskänsä kansilehtisessä? 8DDDDD "Kiitti Kissu kun vetäsit meistä kaikkia paitsi Ramea jota oisit kaikkein eniten halunnu vetästä"?


// Tuplapostausta välttääkseniKoska viimein joku jumala päätti jakaa livejournalin Vidoll -yhteisössä uuden singlen, TogaruAin, tulen minä tänne arvostelemaan sitä ja keskustelemaan siitä ihmisten kanssa, koska tiedän että Riku lataa sen heti kun saa siihen mahdollisuuden ja Shunshun saa sen multa heti kun satutaan illalla samaan aikaan koneelle.

Arvosteluni alkaa sanoin:

AHHAAHAAAA SHUN SINÄ KUSIPÄÄ!!!! Miten kehtaatkin säveltää tällasen biisin? ;;___;; Haista paska, meen kitaras kanssa naimisiin koska siitä lähtee tuplasti seksikkäämpiä ääniä ku Juista Heroinen aikana.
Ja sit itse arvosteluun. Joku saattoikin arvata että tykkäsin TogaruAista aika paljon. 8D Enkä ookaan kuunnellu sitä ku koko vitun aamun. Ensin täytyy mainita, että mulle tuli aluksi mieleen biisistä ihan Psycho le Cémun kappaleet, koska se alkoi hyvin samantyylisesti. Mutta heti, ku kitarat pärähti soimaan niin sulin junaistuimelle ja laukesin housuihini. Harvoin kuulee noin upeita kitaroita. Rummut ehkä ovat hieman yksinkertaiset ollakseen Vidollia, mutta kitarat korvaa kaiken muun puuttuvan.
Loppujen lopuksi TogaruAi on tarpeeksi erikoinen erottuakseen, mutta tarpeeksi samanlainen kuin massamusiikki, että suuri yleisö saattaisi pitää tämäntyylisestä Vidollista. Minä pidän.
Kertosäkeestä sen verran että se on mukavan iskevä, ja biisin rytmi yleensäkin on Vidollille aivan ihanteellinen. Tosin välissä oleva hidas osuus jäi hieman aukeamatta minulle, enkä oikeen välittänyt siitä, mutta sen jälkeen tuleva kitarasoolo olikin sitten ihan omaa luokkaansa. Samanlaista kitaranvingutusta kuultiin viimeksi ROPE -biisissä. Hetken pisti miettimään että onko nyt tommoinen vinguttaminen ihan sopivaa herkkään ja romanttiseen biisiin. 8D Mutta kun TogaruAin on kuunnellut pariin otteeseen, korvia vihlova kitara tuokin yllättäen mukavan rockahtavan soundin keskelle nopeatahtista balladia.
Listaisin heti ensimmäisenä TogaruAin Shunin parhaiden sävellysten joukkoon, sinne Illicit Loven ja At Age 13:n seuraksi, ja kas kummaa, TogaruAi sijoittuu soundiltaan juuri noiden kahden biisin väliin. Se ei ole mättöä kuten At Age 13, mutta ei yhtä herkkä ja surullinen kuin Illicit Love. Eipä TogaruAilta voinut odottaakaan äärettömän raskasta soundia, kun biisin nimi on englanniksi käännettynä Striking love. 8DDDD (Inside, inside, kenestäköhän TogaruAi kertoo. XDDDD)
Kiellän tästedes Shunia lähtemästä Vidollista ikinä, koska jos siltä pojalta heruu muutakin tällaista, niin Vidoll voi saada paljonkin irti musiikista. Hitto, se poika on nerompi kuin uskoinkaan.
Hassua sinänsä, mutta Shun on tuonut tähän biisiin jotain sellaista, mitä Vidollilla ei ole ikinä ennen ollut. Mielestäni tämä on (jälleen) aivan uudenlaista Vidollia. Se bändi kehittyy.
TogaruAi on ehdottomasti sellainen kappale, joka kuulostaa levyllä hyvältä, mutta livenä se suorastaan räjäyttää tajunnan. Ehdottomasti haluan kuulla tän joskus livenä ja Shunin soittamassa noita jumalaisia kitarariffejä...

...jonka jälkeen pöllin sen kitaran ja menen sen kanssa Las Vegasissa vihille. Shunhan ei mua kiinnosta, vaan sen kitara. 8D Malisu-Yu~kin kontrabasson hallussapitämä seksikkäin soitin -titteli on nyt vaarallisen uhan alla, noiden soundien jälkeen.

Ja te muut jotka varmasti ihan kohta tämän arvostelun jälkeen kuuntelette TogaruAin, niin keskustellaan siitä millainen biisi TogaruAi on koko Vidollin discografiassa ja mitä tämän perusteella on odotettavissa bändiltä tulevaisuudessa.
ママちゃん, 平手打ちしてください!!

Kuva

Avan tehnyt Hasu

Avatar
Yuugi
Pääesiintyjä
 
Viestit: 595
Liittynyt: To Elo 14, 2008 7:03 pm
Paikkakunta: Ramen hameen alunen, siellä minne kaikki kadonnut menee

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja shunshun » Pe Elo 29, 2008 7:19 pm

*kuuntelee TogaruAita ties kuinka monetta kertaa ja tanssii tuolissaan*

Pakko sanoa ihan aluksi, että tämä on sellainen kappale, jonka tahdissa tahtoisin tanssia, (ja minähän en tanssi kuin yhdessä homobaarissa), siis rytmi on aivan uskomaton! Etenkin kertosäkeessä se nappaa jaloista kiinni ja laittaa ne liikkumaan.
Rakenne on mielenkiintoinen, hyvin monipuolinen, siinä on alussa juuri se outo PLC-rytmi, sitten tulee se catchy osuus, joka jatkuu kertosäkeessä vielä tarttuvampana. Minä puolestani pidin tästä hitaammasta osuudesta myös, se toi jotenkin ilmavuutta lisää siihen, ikään kuin pieni hengitystauko, joka palauttaa kuuntelijan maan kamaralle ja kertoo missä mennään. Sitten iskivätkin ne vinkuvat kitarat! Herranjumala, en...en osaa edes kuvailla miten upeat ne ovat. Missään muussa kappaleessa en ole tavannut vastaavaa, joo, vinkuvia skittoja on kuultu ennenkin -muttei tuollaisia, tuossa rytmissä, tuollaisessa kappaleessa!
Lisäksi pidin siinä n. kolmen minuutin kohdalla olevasta kiihtyvästä tahdista, sekin vielä loistavana lisänä kappaleeseen.
TogaruAissa on ehdottomasti ollut asialla joku kitarapornon harrastaja, tosin rumpupärinöitä on tehty hieman yksinkertaisemmiksi ja ytimekkäämmiksi, ne eivät ehkä nyt leiki itsekseen, vaan tukevat rytmiä -useinhan bädit käyttävät rumpuja lähinnä rytmiksi, toisin kuin Vidoll, joka on tehnyt rummuista kikkailusoittimet. En kuitenkaan ole pettynyt, koska tämä osoittaa ehkä sellaista kokeilunhalua -lisäksi täytyy muistaa, että Shunkin on vielä kehittymässä; ja kuten Yuugi sanoi, niin on koko yhtyekin.
Muuroinkin koko kappaleessa on hyvin vahvat kitaroinnit, joka on, tuntuu oudolta sanoa, hienoa ja erilaista! Vidoll ei yleensä ns. painota pelkkää kitaroilla revittelyä, mutta tämä on ehdoton kitarakappale. Pidän myös bassosta hyvin paljon, joskaan se ei ehkä loikkaa niin letkeästi esille kuin yleensä.
Tämä oli todellakin hyvin erilaista Vidollia, sellaista mitä ei ole ennen kuultu, siinä on joitain tuttuja elementtejä ja voin vaikka vannoa, että TogaruAissa on jotain niin Shunia, niin Shunia! Vaikka näitä shunmaisia piirteitä löytyy muualtakin, tämä biisi ei todellakaan edes muistuta mitään toista Vidollin kappaletta. Olen täysin samaa mieltä, että Illicit Love ja At_Age_13 ovat tämän kappaleen äiti ja isä, mutta lapsi itse ei ole kyllä tullut vanhempiinsa lainkaan.
Olen todella, todella ylpeä Shunista (ja tästä on pakko kommentoida herralle itselleenkin), se poika on oikeasti kehittynyt säveltäjänä todella paljon. Pakko myöntää, että rakastuin tähän kappaleeseen todella pahasti ja olen ihan tippa linssissä, kun henkisesti hehkutan Shunin taitoja täällä.
Tahdon ehdottomasti saada tähän jonkin sortin lyriikat, jotka saan joko käännettyä/ymmärrettyä, koska minulle heräsi muutama selkeä mielikuva ja tahdon varmistaa ovatko ne lähelläkään todellista tarinaa.

Waah, en oikeasti tiedä tällä hetkellä mitä sanoa, koska olen todellakin ällikällä lyöty. Tämä kappale pyöritti meikäläistä 10-0 nyrkkeilykehässä, ihan samalla tasolla kuin Bastard-levyn At_Age_13 ja Cokeheads Under the Society, sekä Blue Starin Berry Jam Cleaner. Voin vannoa, että tätä biisiä tulen kuuntelemaan auton soittimella ja ajamaan sakkonopeuksilla fiilistellessäni 8D
Otsukaresama Shun, nyt jos koskaan odotan uusia kappaleita Vidollilta!
-Mä en ole homo!
- Vidoll Shun

Ruokalista

Avatar
shunshun
Pääesiintyjä
 
Viestit: 647
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:56 pm
Paikkakunta: Inside every mind blowing orgasm

Re: Vidoll

ViestiKirjoittaja Riku » Ma Syys 01, 2008 4:31 pm

Offoffspämspäm. Mä en koskaan ehtinyt sanomaan tänne mitään, vaikka piti, koska oon yksinkertaisesti ollut ihan jumissa jossain kouluhommien parissa jne. Mut nyt voin avata suuren suuni.

Hei ensin itken vähän sitä, että minkä takia Teroa haukutaan läskiksi? kertokaa mulle nyt hyvät ihmiset ja eläimet, että missä siinä miehessä on läskiä. Uusi kuva, missä sillä ei ole paitaa todistaa taas, ettei se todellakaan ole läski vaan aivan normaalin kokoinen nuorimies. Ei hei tarvii olla anorektikko, että on nätti. Vai mitä? mä olen silti herne nenässä ja lihakirves kourassa vieläkin, jos joku uskaltaa edes vihjaista mun kuullen, että Terossa on grammakin ylimääräistä. On sairasta ensinäkin dissata normaalipainoisia ihmisiä - katsokaamme itseämme ja itketään sit sen jälkeen. Okei <3 nyt on parempi fiilis, kun sain purkaa.

Öö, Togaru ai! Mä sain sen ladatuksi eilen ja nyt ihan oikeasti venaan, et saan sen singlenä jossain kohtaa. Se biisi oli tosi ristiriitainen, koska tykkäsin siitä ja kuitenkin se oli niin vieraan kuuloinen. Se alun teknoefekti on aika hämmentävä ja oli ihan "wtf" alkuun, mutta sitten kun se biisi kunnolla alkoi, niin hyvähän se kuitenkin oli. Biisi on niin... en mä osaa sanoa edes, koska en nyt halua katergorioida sen osa-alueita mitenkään. Se on poppia! Sellaista, mikä pistää tanssittamaan, vaikkei se edes oikeastaan ole kovin nopea. Mutta ehkä mä selviän hämmennyksestäni, kun kuuntelen sen noin kakskyt kertaa ja syvennyn siihen. Historia yhdistettynä Vidolliin tuo mieleen vain Kuronekon.

Mä vaan olen niin vanhan Vidollin ystävä, että Orihime ja ...San ga koronda! on nyt ainoat, joita kuuntelen paljon, joten tämä uusi tuntuu senkin takia vähän hassulta kuunneltavalta. Se on niin erilaista, mut mä totun kyllä. Kiitos~
Kuva

Avatar
Riku
Teknikko
 
Viestit: 124
Liittynyt: To Elo 14, 2008 8:43 pm
Paikkakunta: Teron takatasku

Seuraava

Paluu Bändit # P - Z

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron