PLUNKLOCK

Tänne bänditopicit P:stä Z:aan.

PLUNKLOCK

ViestiKirjoittaja Saga » To Marras 03, 2011 7:17 pm

Kuva
(Haruka - Pinky - Halo - Kazuki)

PLUNKLOCK on vuoden 2011 helmikuussa perustettu tokiolainen rockbändi, joka soitti ensimmäisen keikkansa 29.3.2011takadanobaba AREA:lla. Vaikutteita ovat saaneet Merryltä, UVERworld:lta sekä the Gazettelta.
Tällä hetkellä he ovat julkaisseet kaksi singleä; 「teardrop」 (live limited, 100 kopiota) sekä BREAKOUT.
PLUNKLOCK on saanut todella paljon huomiota myös ulkomailla ja Kanzen Music toimiikin heidän promoottorinaan poikien ensimmäisellä euroopankiertueella, joka starttaa käyntiin helmikuussa 2012.

Bändi koostuu neljästä jäsenestä:
Vo. Halo (Hello/Haro) [ex. レム (lem), ex. 拓兎 (Takt)]
Syntymäpäivä: 5.5.
Pituus: 174 cm
Veriryhmä: B
Suosikit: bizarre, JACK ROSE, Planetarium
Tupakka: Mildseven D-Spec 1mg
Halo Facebook

Gu. Kazuki [ex. 白黒キネマ (Monokuro Kinema), support for lam]
Syntymäpäivä: 8.4.
Pituus: 167cm
Veriryhmä: B
Kazuki Facebook

Ba. Haruka [ex. ANTI-KRANKE, ex. 蜂-biene (hachi-biene), support for 白黒キネマ (Monokuro Kinema), support for DragonWAPPPPPPER, support for Medi@lize]
Syntymäpäivä: 30.3.
Pituus: 180cm
Veriryhmä: -
Suosikit: Beer, Coffee, HeavyMusic, ZARA, GOA, bexist, BEAMS
Tupakka: Lark Mintsplash
Haruka Facebook

Dr. Pinky [ex. ハッチ (Hucci), soittaa tällä hetkellä myös ニンジャマンジャパン (Ninjaman Japan)]
Syntymäpäivä: 13.10.
Pituus: 160cm
Veriryhmä: B
Muuta: Bändin johtaja
Pinky Facebook

Linkkejä:
Virallinen OHP
PLUNKLOCK youtube kanava
Myspace
USTREAM

Alusta lähdin olen itse tätä bändiä kuunnellut ja tukenut, ovat olleet todella mahtavia. Vaikka musiikki on vähäistä, youtubesta löytyy mukavasti live-clippejä, jotka kyllä saavat haaveilemaan keikalle pääsystä. Pojat on tosi aktiivisia facebookissa, varsinkin Halo ja on muutenkin tosi mukavaa päästä lukemaan blogimerkintöjä ja päivityksiä, ovat oikeasti ahkeria sen suhteen :D Yhtä suosikkia ei ole, kaikista pidän ihan tasavertaisesti, vaikkakin innostun välillä Haloa hehkuttamaan. Suomessa vielä suht tuntematon bändi, joka mielestäni ansaitsee enemmän huomiota, koska ovat oikeasti soittotaitoisia ja lyriikatkin iskevät. Lembibiisinä on ehdottomasti BREAKOUT, säväyttävä intro, Halon ääni ja vahva basso, toimii! :) Biisi itsessään oikeasti pitää otteessaan koko kuuntelun ajan, samoin kuin muutkin bändin biisit.

Pojathan tekevät euroopankiertueen 2012 ja Kanzen Music:lla olisi pari päivämäärää vielä jäljellä, ovat kiinnostuneet tuomaan bändin Suomeen. Ainoa mutta on se, että olisiko tarpeeksi kuuntelijoita tulossa, kun on niin tuore bändi ja harva tietää.
Jos haluatte auttaa meitä vielä toistaiseksi vähäistä fanikantaa ja tutustua itsekin paremmin livenä PLUNKLOCK:iin, niin Eventfulin demands ja Kanzen music:n äänestys, käykää noihin heittämässä äänenne Suomen kohdalle, jotta saataisiin näytettyä Kanzen Music:lle ja pojille, että Suomeen kannattaa tulla (ja mainostakaa kiltit eteenpäin, joohan. Ei vie paljoa aikaa, mutta antaa meille faneille paljon takaisin.).

Mites on lafikansan laita, onko täällä muita faneja (jotka myös innokkaasti ryhtyvät mainostamaan ja suosittelemaan bändiä muillekin, jotta saataisiin se keikka tännekin ;)), jotka ovat löytäneet itsensä PLUNKLOCK:n musiikin syövereistä?
Follow me. And love me.

Avatar
Saga
Bändäri
 
Viestit: 34
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 7:08 pm
Paikkakunta: peilimaailma

Paluu Bändit # P - Z

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron