Sel'm

Tänne bänditopicit P:stä Z:aan.

Sel'm

ViestiKirjoittaja Ujelo » Su Helmi 15, 2009 6:39 pm

Kuva

indies - aktiivinen (2004 -)

Sel'm OHP


JaME kirjoitti:Sel'm on nuori tokiolainen visual kei -bändi, jonka kaikilla jäsenillä on kuitenkin aikaisempaakin kokemusta musiikkialasta, joko edellisten bändien kautta tai työskentelystä vanhempien bändien taustalla.

Laulaja Toran ääni on unenomainen, se tuntuu kelluvan kappaleiden musiikin aggression yllä. Yhtyeen musiikki on hieman rankempaa kuin useimpien visual kei -yhtyeiden, ja vaikka he ovat melko uusi tulokas, sinkkujulkaisuja on jo useita.Jäsenet:

Kuva
Vocal: トラ, Tora (ex-girugamesh)
Birthday: 02.04.
Blood type: AB

Kuva
Guitar: ツバキ, Tsubaki (ex-ISOLA, ex-[Alice]~Madiel)
Birthday: 30.01.
Blood type: -

Kuva
Guitar: Nagi (ex-Shulla, ex-Viored)
Birthday: 25.11.
Blood type: 0

Kuva
Bass: 拓磨, Takuma
Birthday: 24.07.
Blood type: A

Kuva
Drums: MANJ” [Manji]
Birthday: 16.01.
Blood type: A
Sel'm sai alkunsa syksyllä 2004. Perustajajäsenet olivat vokalisti Tora, kitaristi Tsubaki, basisti Takuma ja rumpali Manji.

Ensimmäinen julkaisu näki päivänvalon vuonna 2005 keväällä, joka oli yksikappaleinen -DEVASTATION- puolella tuhannella kopiolla. Seuraava julkaisu oli choushou no tsuki, joka oli ominaisuuksiltaan samankaltainen kuin ensimmäinenkin.

Vuonna 2006 Sel'm alkoi menestyä enemmän, he konsertoivat paljon ja julkaisivat tammikuussa ensimmäisen singlensä, Anthologyn. 14. päivä kesäkuuta seurasi minialbumi nimeltä resistance.
Syyskuuhun 2006 asti bändi oli esiintynyt yhdessä muiden bändien kanssa. Ensimmäinen oneman, jolla oli varsin komealta kalskahtava nimi (resisted VIII places~Madness of the birth) pidettiin syyskuussa. Se oli loppuunmyyty.
Julkaisut sinä vuonna eivät jääneet pieniksi, sillä Anthologyn ja resistancen lisäksi Sel'm sai aikaan neljä muutakin singleä - DEAD LOCKin, Kawaita maku ni mitsu wo soeten, dyed vacancyn ja N∞℃:n.

Vuonna 2007 bändi julkaisi huhtikuun 4. päivänä kolmannen singlensä Roidon, sekä marraskuun 17. päivänä kaksi singleä lisää: Shingiganin ja Kagen. Viikkoa ennen näitä singlejä yhtye ilmoitti ottaneensa uuden jäsenen, toista kitaraa soittamaan tulleen Nagin.

Tammikuun 16. päivä vuonna 2008 Sel'm julkaisi ensimmäisen kokopitkän albuminsa, joka kantaa nimeä brilliant force. Kului melko tarkkaan vuosi ennen kuin 14.1.2009 tuli esiin single nimeltä creature.

Seuraavista julkaisuista ei ole vielä tietoa, mutta tuskinpa bändin tahti ainakaan hiipuu. Päinvastoin - ainakin allekirjoittanut uskoo, että Sel'm on nousujohteessa, ja toivottavasti ennättävät ulkomaillekin, kun sopiva hetki osuu kohdalle.
JaMEsta poimin faktoja, ja kuvat ovat täältä. Livejournalin ystävät löytävät Sel'min tuotannon jrockxstarista, täältä, mutta yhteisö vaatii liittymistä.

Jos taas haluatte hyväksikäyttää Youtubea, tästä linkistä löytyy erinäisiä Sel'min kappaleita.Ja nyt on teidän vuoronne: mitä mieltä olette Sel'mistä? Miten tutustuitte bändiin? Lempikappale, -jäsen? Vain mielikuvitus rajana, kunhan pysytte pääaiheeltanne bändissä.
I'm sure the answers will echo there

Vuoden NC liian monena vuonna

avatar credit to silentcarnival @ LJ

Avatar
Ujelo
Taustalaulaja
 
Viestit: 359
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 12:02 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Sel'm

ViestiKirjoittaja allisapp » Su Helmi 15, 2009 7:31 pm

Juuri nyt kuuntelen Erase the cast'ia. Täytyy myöntää, että tämä on ensimmäinen kappale kyseiseltä bändiltä ja täytyy sanoa, että ihastuin tähän nyt heti. Pidän Toran lauluäänestä todella paljon, hänen äänestä tulee kylmiäkin väreitä. Torasta tuli nyt tällä ensimmäisellä kuuntelukerralla parhaimman äänen omistama - ja sen käyttäjä top-listallani. Ihastuin myös itse musiikkiin. Jännän kuuloinen.

Mitenköhän tutustuin bändiin? Juuri äsken, tämän topikin ansiosta. MIelenkiinto heräsi, kun luin Toran olevan Girugameshin entinen solisti. Ja nyt kun kuuntelin, bändi vei minut mennessään. Sopivasti myös "etsin", jotain uutta ja kiinnostavaa bändiä, johon kiinnostuisin ja näin kävi.

Lempikappaleesta tuli Roido, sen kiinnostavasta musiikista ja sanoituksesta. otin selvää~ Myös Erase the cast on varmasti lempikappaleeni. Minulla ainakin se nousi heti ykköseksi, kun sen kuulin. Se tosin vaikutti varmaan myös sillälailla, että se oli ensimmäinen kappale minkä kuulin kyseiseltä bändiltä.
Mutta tuosta lempijäsenestä en ole ollenkaan varma, vasta opettelen näiden nimiä ja soittamiaan soittimia. Tora tosin vaikuttaa todella kiinnostavalta äänensä kanssa. Takumakin vaikuttaa erittäin kiinnostavalta soittimineen. Lemppari tosin voi vaihdella välillä, mutta toivottavasti sekin asettuu sitten myöhemmin.
Kuva
The g l o o m y morning has already died

Avatar
allisapp
Taustalaulaja
 
Viestit: 252
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: tossun alla

Re: Sel'm

ViestiKirjoittaja KURAKIBOUTOSHI » Ma Helmi 16, 2009 8:34 pm

Täällä kuunnellaan kans~

Sel'm kuului mun lemppareihin jo ennenkun Nagi liittyi siihen, mut sit kun ilmotettiin että tää ihana kitaristi liittyy Sel'miin, niin innoistuin vielä enemmän. Nagi kun oli mulle niin kovin rakkaan Vioredin jäsen♥♥♥

Toralla on niin kaunis ääni, yks ihanimmista. Sel'min biiseissä on aina niin ihanat kitarat ja kokonaisuus kuullostaa taivaalliselta.
Lempparijäsen oli ennen pelkästään Tora, mutta nyt myös Nagi~
Lempparibiisejäni ovat mm. barefaced eye, spiral world, tenohira no hiji, gibberish, akatsuki..

..

ihan pakko vielä ylistää Toran ääntä, se vaan on niin ihanan taivaallinen jajaja.. joo. X'DD ♥♥♥♥
Kuva

Avatar
KURAKIBOUTOSHI
Bändäri
 
Viestit: 42
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 4:44 pm

Re: Sel'm

ViestiKirjoittaja Ujelo » Pe Huhti 17, 2009 9:53 am

Hyvä, kun on joitain muitakin Sel'min kuuntelijoita. :D Ettei ihan orvoksi tarvitse oloaan tuntea.
Olenko muuten ainoa, ketä huvittaa se fakta, että ex-Schwarz Stein Kayalla (soolouralla nykyään) on pakkomielle Toraan?
Tuolta ekan viestin loppuun linkittämästäni LJ-yhteisöstä löytyy muutama mielenkiintoinen juttu heihin liittyen. (Kannattaa muuten oikeasti selata tuota yhteisöä [ei tarvitse liittyäkään], sillä siellä on rutkasti haastatteluja, linkkejä ja muuta mukavaa, joka saa fanin hyrräämään.)

Lainaan suoraan yhteisöstä:
On Sunday (9.3) Sel'm played a live at Sendai Hook and one of the other performers of the night was Kaya who went on after Sel'm. For those who didn't know, Kaya used to be in the same band as Tsubaki and though they have long parter ways, they still remain on good terms. However whenever Sel'm and Kaya play together, Kaya seems to really love talking about.......Tora! Here's a quick translation of one of the many things Kaya talked about on Sunday:

Kaya: Tora-chan is cute isn't he! He is soooooo cute! I want to play with him but their big strong drummer wont let me....but if I can't have him I'll be so sad.....y_____y
Kaya: Can I keep him~~~~?
Audience: (Take him! Take him) (Noooooo!!!!) (Take him!) (Noo! NO!! NOO!!!)
(Hand's off!) (TAAAKE HIIIM!)
Kaya: For those who said 'Take him!', I'm having him for dessert.
Tämä haastattelu on aika suloinen. Englanniksi.
Sel'm ja girugamesh yhdessä kiertueella, hengailevat oikein. 8DEi mut, kaiken tän muun selityksen joukossa piti heittää tämäkin tieto (jeij, uutta serumua):

JaME kirjoitti:Sel'm ilmoitti julkaisevansa uuden mini-albuminsa toukokuun 20. päivä.
Yhtyeen toinen mini-albumi, nimeltänsä DIVE, tulee sisältämään viisi kappaletta.

Biisilista:
1.ラストシーン
2.蛇蜜
3.diagram
4.painkiller
5.crimson fish
I'm sure the answers will echo there

Vuoden NC liian monena vuonna

avatar credit to silentcarnival @ LJ

Avatar
Ujelo
Taustalaulaja
 
Viestit: 359
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 12:02 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Sel'm

ViestiKirjoittaja Umi » To Huhti 23, 2009 3:20 pm

Ajauduin kuuntelemaan Sel'miä aika lailla sattuman kautta viime vuoden loppupuolella. Koekuuntelin Lolita23q:n biisejä YouTubessa, eikä heidän musiikkinsa oikein tahtonut iskeä. Joku järkevä ihminen oli sitten mennyt yhdistämään kyseisen bändin musiikkivideon materiaalia ja Sel'min barefaced eyen. Ihastuin kappaleeseen ikihyviksi, ja oli tietysti heti pakko tutustua kyseisen bändin muuhunkin tuotantoon, joka sekin upposi heti ensimmäisellä kuuntelukerralla. Paria viikkoa myöhemmin mennessäni ostamaan kaupasta Dirujen UROBOROSta huomasin yllätyksekseni, että myynnissä oli myös Sel'min brilliant force, ja tietysti sekin tarttui mukaan. Ja sanotaanpa nyt niin, että alkuperäinen suunniteltu hankintani jäi ensimmäisten viikkojen aikana selvästi vähemmälle kuuntelulle.

Sel'mistä muotoutui aika lailla heti yksi suosikkibändeistäni. Heidän musiikissaan on vain sitä jotain. Olen varmaankin eniten haltioissani Toran äänen ja raskaan musiikin luomasta kontrastista. Tora on mielestäni aivan tajuttoman lahjakas ja kaunisääninen laulaja. Häneltä onnistuu sekä herkät että raskaat lauluosuudet ja kuulostaa aina siltä, että kaikki osuu juuri nuotilleen. Live-esiintymisistä en ehkä kuitenkaan voi sanoa mitään, niitä kun en sen kummemmin ole tullut nähneeksi tai kuulleeksi. Olen muuten varmaankin niitä harvoja, jotka ovat ensiksi tutustuneet Sel'miin ja vasta sen jälkeen girugameshiin, kiitos Tora-linkityksen.
Mitä muihin jäseniin tulee, osaavat hekin kaikki mielestäni asiansa paremmin kuin hyvin, mutta koska musiikissa kaikki elementit laulu poislaskettuna sulautuvat useimmiten niin helposti yhteen ja muodostavat eheän kokonaisuuden, en rupea tässä sen kummemmin soittajiakaan erittelemään (lähinnä ehkä siksi, etten koe olevani tarpeeksi oppinut siihen tehtävään). Jos nyt lyhyesti kuitenkin sanotaan, että pidän Sel'min vahvoista kitaroista ja bassoista, ja rummut luovat hyvän rytmin kokonaisuudelle, vaikken ehkä kaikissa kappaleissa olekaan niin ihastunut MANJ''in runsaaseen lautastenkäyttöön. 8'DD

Pidän Nagin liittymisen mukana tulleesta muutoksesta yhtyeen soundiin (vaikka ensi kuulemalta creature-sinkku tuntuikin vähän pliisulta), ja odotankin jo tuota piakkoin ilmestyvää minialbumia. Suosikkikappaleitani tällä hetkellä ovat Saeruzi, Erase the cast, barefaced eye, Kyouka suigetsu ja Spiral world.

En muuten tiedä teistä, mutta minulla ainakin oli todella hauskaa JaMEn haastattelua lukiessani..
Mind the gap between the train and the platform.

Avatar
Umi
Teknikko
 
Viestit: 137
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2009 5:29 pm

Re: Sel'm

ViestiKirjoittaja Umi » La Loka 17, 2009 6:44 pm

Oricon Indies 12/10/09
Kuva
Sel'millä menee lujaa. :D

Mutta niin, koska kukaan ei VOICEsta vielä ollut tänne ilmoitellut, niin voisin kai sitten minä..

VOICE
Kuva
Julkaisupäivämäärä: 30.9

1. 浮雲 (Ukigumo)
2. JOKER
3. VOICE

---

Ja pakko vielä sanoa, että pidän ihan mielettömästi DIVEsta. Minä ainakin olen huomaavinani melkoista kehitystä sitten brilliant forcen, ja Nagin liittymisellä joukkoon on varmasti ollut ainakin jonkinlainen vaikutus tähän asiaan. Tuntuu, että Sel'm olisi nyt jotenkin eheämpi kuin aiemmin. Mitä tuohon uuteen singleen tulee, on minulla vielä hieman vaikeuksia sulatella JOKERia, mutta nimikkoraitaa ja Ukigumoa on sitten senkin edestä tullut luukutettua.
Mind the gap between the train and the platform.

Avatar
Umi
Teknikko
 
Viestit: 137
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2009 5:29 pm

Re: Sel'm

ViestiKirjoittaja allisapp » Ma Loka 15, 2012 7:19 pm

Valitettavasti mahtava vokalisti Tora ja kitaristi Nagi lähti bändistä viime vuoden huhtikuussa, jolloin bändi häipyi tauolle. Bändi palasi kuitenkin markkinoille tänä vuonna ja nykyään solistina toimii Ryuga ja kitaristina John. Tänä vuonna he ovat julkaisseet tämän nimiset levyt: illegal other side ja CREEPING JESUS.

14. marraskuuta he julkaisevat kuitenkin brave-nimisen maxisinglen. Sen nimikkokappaleen voi kuunnella ja katsoa tästä:Sel'm taitaakin olla ainoa "vk" bändi jota kuuntelen nykyään! D:
Kuva
The g l o o m y morning has already died

Avatar
allisapp
Taustalaulaja
 
Viestit: 252
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: tossun alla


Paluu Bändit # P - Z

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron