La'cryma Christi

Bänditopicit H:sta O:hon.

La'cryma Christi

ViestiKirjoittaja sanahirvio » Ti Heinä 19, 2011 9:24 pm

Indies (1994 - 2007)
Kuva

Shuse → Levin → Taka → Hiro

La'cryma Christi on vuonna 1994 perustettu osakalainen yhtye. Taka ja Hiro perusti yhdessä vuonna 1993 heavy metallia soittavan Strippe-D Lady, johon kuului Taka, Hiro, Levin, Koji ja Kita-J. Vuonna 1994 Kita-J jätti kuitenkin yhtyeen ja Shusen liittyi bändin riveihin. Yhtye nimettiin uudelleen Takan toimesta ja niin oli La'cryma Christi syntynyt.
Heidän musiikkiaan on kuvailtu Pop-rockiksi, mutta se sisältää runsaasti muitakin elementtejä. Takan hentoinen, mutta kuitenkin särmikäs ääni saa La'cryma christin musiikkiin aikaan ainutlaatuisen tunnelman.
Vuonna 2005 yhtye koki taka iskun, Kojin jättäessä La'cryma christin. Bändi jatkoi kuitenkin neli henkisenä, aina vuoteen 2007, jolloin Taka ilmoitti blogissaan La'cryma christin hajoavan. Syynä jäsenten väliset erimielisyydet. Aktiviteetit lopuivat kokonaan soitettuaan viimeisen White Period -livensä Zepp Tokyolla. Jälkeenpäin yhtye julkaisi viellä Memories 1 DVD-setin, joka sisälsi kohokohtia yhtyeen 13 vuotta kestäneeltä uralta.

Kotisivut

Tässä sitten muutama biisi bändiltä:
With you
Lhasa

Sitten hiukan omista vähäisistä kokemuksistani bändistä!
Tutustuin La'cryma christiin vasta tänään, eli 19.7.2011. Heti ensimmäisen kappaleeni kuunneltuani ihastuin täysin bändiin (:
Oon kyllä kuunnellut jo monet kerrat Daizystripperin coveria La'crema christin kappaleesta With you, ja vasta tänään tajusin kappaleen hienouden sen alkaessa taas soida. Youtubesta ensimmäiseksi kuuntelin With You - kappaleen ja siihen sitten ihastuin. Todellakin pidän Takan äänestä. Siinä on jotain todella kiehtovaa! Tiedä sitten mitä : D Viellä paljoa en bändistä tiedä, mutta koko aika haalin tietoa enemmän ja enemmän. Joten pahoitteluni jos jokin noista jäsenistä on mennyt väärin.. Enkä löytänyt yksittäis kuvia muuta kuin takasta (no en edes kauheasti etsinyt.. D:), joten jätin ne sitten sikseen. Pahoitteluni tästä.

Mutta kuitenkin! Kuunteleeko kukaan muu täältä Lafista La'cryma christiä? Lempi biisiä? Jäsentä? Tutustumis tarinoita ? (:

// niini korjasi toimimattoman kotisivulinkin.

sanahirvio
Fani
 
Viestit: 11
Liittynyt: Ke Kesä 15, 2011 11:52 pm
Paikkakunta: Yoshikin tyynyn alunen

Paluu Bändit # H - O

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron