girugamesh

Tänne bänditopicit A:sta G:hen, lisäksi numerot ja erikoismerkit.

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja gnrbu » Ti Syys 04, 2012 5:21 pm

^ Jos sanot jotain tuollaista, pistä myös kuva mukaan!!1

Löysin sen, enkä oikein tiedä, pitäisikö olla huvittunut vai järkyttynyt.

    1 tykkää.
Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja elmeri » Pe Syys 07, 2012 10:09 pm


mulla ei oo sanoja. paitsi et mun lempibändi on paras.
haluan vain ihmisarvon
ja tietty helvetisti rahaa
limusiinin ja porealtaan


ava valerina_haci @ LJ

    4 tykkää.
Avatar
elmeri
Teknikko
 
Viestit: 147
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:34 pm

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja Anraf » Su Syys 09, 2012 3:58 pm

Toi sinkun kansi... xD
girugamesh on niin kuuma, että palomiehiä tässä tarvitaankin. Ja gnrbun nyt luulisi olevan enemmän kuin innoissaan tuosta lookista. Ehkä se onkin, esittää vaan viileää.

Pienenä sisäpiirin tietona kuulin, että pojat todellakin olisivat palaamassa vanhaan tyyliinsä. Siltä se vähän vaikutti kesällä keikoillakin, vaikka siellä väliin tanssittiinkin Evolutionia. xD

Mutta varmaa on se, että vaikka girugamesh alkaisi soittaa seuraavaksi haitaria polkan tahtiin, heidän keikkansa ovat käymisen arvoisia. Minunkin rakkauteni heitä kohtaan leimahti kesällä uudelleen liekkeihin, joten syytä onkin pistää kypärä päähän ja tulla sitten heiluttelemaan sitä letkua vähän tänne Suomenkin maalle.
~Here lies what is left of me. The rest is mystery. Ignore thyself.~ (Stan Rice)

Avatar
Anraf
Vuoden jännitys
 
Viestit: 495
Liittynyt: Pe Helmi 05, 2010 4:27 am

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja Orkrist » Su Syys 09, 2012 10:39 pm

Ei kuulosta hullummalta! Tykkään tästä raskaammasta menosta ja biisin preview oli jotenkin... no, helpottavan tuttua mättö!girua tän kaiken setin jälkeen, mitä pojjaat ovat kokeilleet. :D Ei siis sillä, ettenkö olis pitänyt myös näistä muunlaisista tyyleistä, mutta musta on ihana nähdä se, ettei bändi ole haluton heittämään välillä sellaistakin, mitä on tehty jo. Monet bändit tuntuu melkein kavahtavan omaa historiaansa samalla, kun musiikkityyli muuttuu ja kehittyy.

Videolta jäi päähän lähinnä "UHHUH SHUU <3___<3" ja se, että Satoshilla oli kyllä aivan väärä ranteen asento tossa kahden sekunnin lyönnissä. :----( Murtais ranteensa tollasella etusuoralla, jos oikeesti löis.
here's the truth - baby, here's the truth.

    2 tykkää.
Avatar
Orkrist
Pääesiintyjä
 
Viestit: 606
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 9:30 am

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja tikraw » Ma Syys 10, 2012 1:46 pm

^Onneksi ei jätkä taida muuta uskaltaa huitoa kuin ilmaa :D

Mustakin kuulostaa ekaa kertaa hetkeen oikein lupaavalta! Girut on jääneet mun soittolistoilla vähän taka-alalle, mut tällainen setti voisi nostaa niitä taas nousuun! Ja palomiehet kelpaa aina eiku-- Innolla odottelen sitä et päädyn koko levyn kuuntelemaan kunnolla ajan kanssa!
Just smile, it confuses people.

    1 tykkää.
Avatar
tikraw
Pääesiintyjä
 
Viestit: 1846
Liittynyt: Su Maalis 01, 2009 7:23 pm

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja minnako » Ma Syys 10, 2012 3:38 pm

No olihan se hyvä! :D

Oon kuullut jonkin verran spekulointia siitä, et girut tekisi "vanhaa musaa" vain siksi, koska haluaisivat mielistellä "vanhoja fanejaan", mut niin hyvältä toi kuulostaa, etten millään haluaisi uskoa sitä. Ja kuitenkin - ne on olleet yhdessä jo pitkään ja kehittyneet varmasti bändinäkin, joten haluan luottaa siihen, et ne on fiksuja eikä tekis niin alkeellista virhettä, että soittais/tekis musaa, josta kukaan niistä ei pidä. :D Siinä vois bändin tulevaisuus loppua lyhyeen.

Kuitenkin tykkään Zecchou Bangista enemmän kuin tästä niiden cheerleadereiden takia ;), koska jotenkin ZB oli jotenkin omalaatuisempi ja yms kuin tämä. Vaikka tääkin on ehdottamasti sellanen biisi, jota tulee varmasti kuunneltua!

t. Harkitsen ton sinkun ostamista koska palomiehet ja yms. :D
提心吊胆和闷

    2 tykkää.
Avatar
minnako
Mao Zedong
 
Viestit: 2220
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:52 pm
Paikkakunta: BJ

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja Nera » Ma Syys 10, 2012 7:27 pm

Mä tykkään tästä "uudesta" ja vihaisesta girusta. :3 Edellinen poppirallimikälie (..niin.) ei iskenyt sitten yhtään ja kuka nyt voisi sanoa EIH palomiehille? Minusta se on hauska lisä ja ehdoton parannus siihen kakaran naamaan. :D

    3 tykkää.
Avatar
Nera
Vuoden crossover
 
Viestit: 270
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:43 pm
Paikkakunta: NU ÅBO

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja elmeri » Ti Heinä 02, 2013 8:13 pm

ohp vihdoin ja viimein päivitetty! pakko kyl sanoo, ettei kauheesti auttanu tätä tiedottomuutta tulevasta |: mut jee, jotain infoo!! ja toi taustakuva on kiva.

klik

"Since their performance at Hibiya Open Air Music Hall in October 2012,
girugamesh have continued to stay quiet without any further release announcements.

While speculations have been flying about, they stubbornly refused to take center stage.

"Wait for this moment..."

Before the milestone of their 10th anniversary since their formation, the four of them re-examined girugamesh's music up to this point, to stretch and improve themselves, to a level of conflict and potentially violent collisions.

As a result, the thoroughly examined sound, contains the strong initial impulse at its roots, follows the many different sounds pursued up until now, while causing a transformation that needs to be shown on a new stage.

This existence is called [girugamesh].
The time has come to reveal the answer."


toivottavasti tonne keikalle on menossa paljon porukkaa, haluan tietää mitä siellä oikeen tapahtuu + miltä ne sit kuulostaa!
haluan vain ihmisarvon
ja tietty helvetisti rahaa
limusiinin ja porealtaan


ava valerina_haci @ LJ

Avatar
elmeri
Teknikko
 
Viestit: 147
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:34 pm

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja gnrbu » Ti Heinä 02, 2013 9:13 pm

Toivottavasti joku rikkoo sääntöjä ja ottaa tavallisten kuvien lisäksi myös videokuvaa, koska haluaisin todellakin tietää, miltä girugamesh tästä eteenpäin kuulostaa.

Niin, ja tuo sivu on ihan mielettömän upea. Yleensä bändien kotisivut ovat järkyttäviä (*köh* Dir en grey ~2005), mutta tässä on tosi nätisti HTML5-viewportia, jQuerya ja Modernizria. Sydämeni suli lopullisesti CSS3-attribuuttiselektoreiden kohdalla. Supernätti käsintehty taideteos! Luin koko lähdekoodin. <3
...kyllä, olen web design -nörtti.

    6 tykkää.
Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja elmeri » Ma Heinä 22, 2013 7:13 pm

uus sinkku "incomplete" julkastaan marraskuun yhdeksäs päivä kahtena versiona, toisessa kaksi biisiä ja toisessa neljä! regular & limited !ilouutiset jatkuu vielä!!! UUS ALBUMI "MONSTER" TULEE JOSSAIN VAIHEESSA SYKSYLLÄ!

imo kuulostaa ihan lupaavalta taas jeejee vihdoin jotain häppeninkii!

// heeh lol taisin vähän eksyä youtuben ihmeelliseen maailmaan ja olin hieman kärsimätön ja ei sssssaatana toi biisi ylitti odotukset kyl ihan täysin :Dd ihan sairaan cool! ehkä vähän skrillex mut uuuuuuuuuh
täs linq jos joku muu haluu spoilaa ittensä kokonaan
haluan vain ihmisarvon
ja tietty helvetisti rahaa
limusiinin ja porealtaan


ava valerina_haci @ LJ

Avatar
elmeri
Teknikko
 
Viestit: 147
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:34 pm

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja akumu » Ma Elo 05, 2013 3:18 pm

Mä olen ollut aika kauan pimennossa girugameshin julkaisuista, mutta eilen päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kuunnella joka ikisen biisin tältä bändiltä :D Täytyy sanoa, että olen ollut harvinaisen typerä jättäessäni näinkin hyvän bändin kuuntelemisen taka-alalle. Tyhmä minä angst yhyy!!1 Anyhow, mun on pakko sanoa, että mun ensimmäinen reaktio oli lähinnä tätä ":----D" luokkaa, kun katsoin tuon Zecchou BANG!!:in musiikkivideon. Biisi itsessään on ihan jees, sellaista kevyempää ja mukavaa vaihtelua vanhaan girugameshin tuotantoon verrattuna, mutta mitä ne naiset siellä musiikkivideossa tekee... Okei kyllähän ne jätkätkin vähän hämäs mua, mutta en vain saanut ajatuksiani selviksi, kun katsoin tuota videota. Hämmennys.

Zan tetsu ken sen sijaan iski muhun heti ja ihan mielettömän kovaa! Satoshi <3 Se on yhtä kuuma niin kuin aikaisemminkin. Tuon INCOMPLETEn spot vähän hämmentää mua ja saa mut ajattelemaan, että... mitä tänä aikana on tapahtunut, kun mä olen elänyt pimennossa. En siis sano, että kyseinen biisinpätkä olisi huono, ei ei. Tykkään siitä kovasti, mutta toivon, että seuraavalla albumilla kaikki eivät ole tällaisia kepeitä kappaleita, vaan että joukkoon mahtuisi vähän niitä rankempia ja hitaampiakin biisejä (koska Kowarete iku sekai ja Owari to Mirai for example <3). Ja toivon tätä myös siksi, että Satoshin karjumista on ihanaa kuunnella.

Ihan lupaavalta vaikuttaa, toivottavasti tykästyisin tuohon MONSTER-albumiin yhtä paljon kuin esimerkiksi MUSICiin!
✞ THE IMAGE IS EMBODIED UNTIL DIE ✞

avatar made by me

Avatar
akumu
Pääesiintyjä
 
Viestit: 630
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Turku

Re: girugamesh

ViestiKirjoittaja allisapp » Ti Touko 06, 2014 9:29 pm

Kuva


JaME Suomi etsii taitelijakykyjä girugamesh-taidekilpailuunsa
Voita kaksi (2) lippua girugameshin konserttiin!


Millaisena juuri sinä näet girugameshin? Inspiroiko jokin bändin lauluista sinua? Piirrä, maalaa tai vaikka muovaile oma näkemyksesi bändistä ja voit voittaa lipun keikalle. Voit mieluusti liittää mukaan myös kommentin teoksesi taustaideasta tai toteutusprosessista. Julkaisemme osan kilpailutöistä joko JaME Suomi -sivustollamme tai Facebook-sivullamme. Voittajien valinnassa huomioidaan luovuus ja omaperäisyys, joten kannattaa osallistua, vaikka et pitäisikään itseäsi mestaritaiteilijana.

SÄÄNNÖT


- Tekijänoikeudella suojatun materiaalin käyttöä ei hyväksytä - älä siis käytä sellaisenaan esimerkiksi valokuvia, joita et ole itse kuvannut! Toki voit kuitenkin katsoa kuvista mallia oman näkemyksen pohjalle.
- Toteutustapa on vapaa, eli voit luoda teoksen tietokoneella tai käsin, mitä tahansa materiaaleja käyttäen.
- Pornografista sisältöä ei sallita.
- Teoksessa voi käyttää tekstiä, mutta mikäli kieli ei ole suomea tai englantia, lähetä mukana käännös.
- Jokainen voi osallistua vain yhdellä luomuksella.
- Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muiksi tavaroiksi.

PALKINNOT


Osallistumisaikaa on 11.05.2014 keskiyöhön asti. Pian kilpailuajan päättymisen jälkeen voittajat valitaan omaperäisyyden, luovuuden ja kokonaisuuden perusteella.

Voittajia valitaan kaksi (2), joista kumpikin saa palkinnoksi yhden (1) lipun girugameshin keikalle Helsingin Nosturille 11.6.2014. Voittajalla on sovittaessa mahdollisuus päästä jonon ohi.

KIINNOSTUITKO?


Alkoiko taiteilijasuoni sykkimään? Lue lisätietoja kilpailusta sekä osallistumisohjeista JaME Suomen kotisivuilta!
Kuva
The g l o o m y morning has already died

    1 tykkää.
Avatar
allisapp
Taustalaulaja
 
Viestit: 252
Liittynyt: Ma Syys 15, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: tossun alla

Edellinen

Paluu Bändit # A - G

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron