Betatopic

Yleistä keskustelua kirjoittamisesta - haasta tai ota haaste vastaan, etsi inspiraatiota tai betaa.

Betatopic

ViestiKirjoittaja Amber » Su Elo 10, 2008 12:18 pm

Ujelo @ vanha Lafi kirjoitti:Tässä topicissa voit etsiä jollekin ficillesi tai vaikka kaikille kirjoitelmillesi betaa, tai sitten voit 'markkinoida' itseäsi betaajaksi.

Kannattaa mainita, millaisiin ficceihin hakee itselleen betaa tai millaisia ficcejä tykkäisi korjailla. Betaajaksi hakijat voivat todistella pystyvyyttään vaikka esittämällä äidinkielennumeroitaan, mahdollisia aikaisempia betaushommiaan taikka (suhteellisen kieliopillisesti virheetöntä )kirjoittajanuraansa.
Sateen jälkeen hiekkatiellä kauneus hehkuu ja kumartaa syvään.

"I think that giving up is a harder road. Walk a road that wouldn’t leave you any regrets."
- Kaoru, Dir en grey

Avatar by Ninjin.

Avatar
Amber
Vuoden beta
 
Viestit: 1282
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 8:58 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Ketsuki » Pe Elo 15, 2008 8:37 pm

Minäkin tulen sitten tarjoamaan itseäni betaksi. Kokomusta siitä hommasta ei ole niin paljoa, mitä nyt betannu
muutaman one-shotin. Bändillä ei ole väliä, mutta mielellään en betaa GazettE ficcejä, koska en
niitä muutenkaan lue. Genrellä tai ikärajallakaan ei ole väliä, eli betaan kaikkia mahdollisia~ One-shottien betaaminen on ihan ok, mutta betaan ihan mielelläni vähän pidempiä ficcejä.
Äidinkielen numero oli viime todistuksessa ysi muistaakseni...

Yritän aina parhaan taitoni mukaan korjailla pilkkuvirheitä ja yhdyssanat on aika rakkaus x3 Olen joskus aika huono antamaan palautetta, mutta kyllä se onnistuu koko ajan paremmin ja paremmin.

Ja yksärillä voi ottaa yhteyttä^^
Viimeksi muokannut Ketsuki päivämäärä La Marras 08, 2008 7:38 pm, muokattu yhteensä 1 kerran
Say hold me
Say this hold me

Avatar
Ketsuki
Fani
 
Viestit: 9
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:22 pm
Paikkakunta: Porvoo

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja GanesaIX » Su Elo 31, 2008 7:25 pm

Ilmoittaudun tässä nyt betaksi englanninkielisiin ficceihin. Englannin numeroni on aina ollut vähintään 9 ja kielioppi on mukavasti hallussa. Mieluiten betailen kaikkia pikkubändeihin keskittyviä ficcejä, olivatpa ne sitten menossa postattuna LiveJournaliin tai tänne Lafiin.

Kirjoittakaa femmeä tai sitten NC-17-luokan homoilua, betaan kaiken ratingista G ratingiin NC-17 asti. En ole ennen toiminut betana ficeissä, mutta olen korjaillut aika monen ihmisen englanninkielisiä tekstejä mahdollisimman virheettömiksi. Kirjoitan itsekin englanniksi ja olen käyttänyt niissä ficeissä betaa, joka sai etsimällä etsiä virheitä kieliopistani.

Gazette-ficcejä en betaa ollenkaan, valitan. Enkä myös sellaisia, missä on joku Gazeten tyyppi toisena puolena parituksessa.

Jos nyt satuit kiinnostumaan, niin otapa yhteyttä yksärillä. ;3

Avatar
GanesaIX
Taustalaulaja
 
Viestit: 273
Liittynyt: Su Elo 17, 2008 7:30 pm
Paikkakunta: Actuate Eden

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Sedatives » Ma Huhti 06, 2009 5:49 pm

Hei te pienet (tai suuret) ja karvaiset (tai karvattomat)! (EDELLEEN OTETAAN TEKESTEJÄ TYÖSTETTÄVIKSI)

Minä, Sedatives, tarjoan nyt itseni betaajaksi. Voin betata minkälaista tekstiä tahansa suomeksi tai englanniksi, kunhan se täyttää seuraavat ehdot:

-kirjoittajalla on ainakin kohtalainen äidinkielen taito, etten joudu kirjoittamaan koko tekstiä uusiksi-> tällaisissa tapauksissa jäätte betatta
-teksti on kappalejaotettu ja selkeä, etten joudu tuijottamaan ruutua silmät sikkuralla yrittäessäni selvittää mistä uusien kapaleiden tulisi alkaa
-teksti ei käsittele An Cafea (hätätilanteissa otan tosin näitäkin vastaan)
-teksti ei ole keskelle sijoitettua (tai jos on, sille on hyvä selitys)
-tekstissä on selkeä idea, jotta voin hahmottaa paremmin, mitä olen tekemässä

Kirjoittajalta vaadin:
-yhteistyökykyä ja -halua
-kärsivällisyyttä (minullakin on elämä)
-aikaa (mahdollisuuden ottaa yhteyttä väh. kerran viikossa, jotta tekstistä voi keskustella)
-kritiikin kestoa
-palautetta työstäni


Suositukset:

-äidinkielen numero on aina ollut väh.9
-englanti on aina ollut pyöreä 10, poikkeuksetta, ilman ehtoja
-betannut FF.netissä useamman vuoden ajan (englanniksi tosin)
-tehnyt WSOY:lle novellien ja parin novellikokoelmankin puhtaaksikirjoituksia

Otan mielelläni tekstisi työstettäväkseni ja autan mielelläni kaikennäköisessä kehittelyssä, joten ota rohkeasti yhteyttä yksityisviestillä niin katsotaan, josko kelpaan juuri sinulle.
Viimeksi muokannut Sedatives päivämäärä Pe Loka 16, 2009 1:52 pm, muokattu yhteensä 3 kertaa
If you can't say anything nice, be quiet.

Avatar
Sedatives
Fani
 
Viestit: 8
Liittynyt: Su Huhti 05, 2009 8:48 pm

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja serellenders » Su Tammi 10, 2010 2:08 pm

Etsiskelen hiukan pidempi aikaista betaa varsikin juuri tuon minnakon J-Fanfic50 haasteen tähden.
Sen lisäksi, että haluan ja vaadin betalta suomen kieliopin osaamista niin toivoisin, että hän olisi hiukan enemmänkin tietoinen yhtyeestä DELUHI – aivan sen takia, että näin beta pystyisi hiukan enemmän kommentoimaan siitä kuinka olen hahmot kirjoittanut, kuinka ja millaisena tuon heidän luonteensa esille jen.

Toivon siis, että beta antaisi jo pientä tai isompaa kritiikkiä ja kommenttia tekstistä niin kokonaisuudesta ihan sanavalintoihin asti. Mahdollisesti myös antaa ehdotuksia miten saisin parannettua tekstiä ja tehtyä siitä elävämpää jen.
Elikkä kritiikkiä janoavana tyyppinä toivon tätä todella paljon.

Itselläni on ihan suhteellisen hyvin suomen kielioppi hallinnassa, pilkkusäännöt yms. Kuitenkin takana yli vuoden kestänyt writer’s block niin pienoinen tuki olisi paikallaan, että teksti olisi varmasti virheetöntä. Ja aina välillä tunnun tarvitsevani hiukan tukea ja perseelle potkimista, että saisin tekstiä aikaiseksi tai siihen pisteeseen, että ne voitaisiin julkaista.

Beta voi ja saa itse korjailla selviä näppäily virheitä jos on täysin varma, mikä sana on kyseessä sekä pilkkuvirheet. Epäselvät lauseet, epäselvät kirjoitusvirheet yms, ne korjaillen mieluiten itse. Näistä sitten tarkemmin jos joku nyt ilmoittautuu vapaaehtoiseksi betaksi.

Luultavasti pääasiassa tulossa one-shotteja ja raapaleita enkä usko, että ainakaan näin alkuu julkaisutahti on mikään huima, mutta jos inspiraatio alkaa löytymään niin sitten voi olla, että betattavaa voi tulla ehkä enemmänkin. Kuitenkaan ei kannata tuollaisia aikoja joita voi ehkä tulla, en vaadi mitää kamalan nopeaa betaus tahtia. Kunhan ei nyt menisi siihen, että yhden one-shotin tai raapaleen betaamiseen menee kuukausi. Tosin jos betan elämä on liian kiireellistä betaamiseen, niin ilmoittelee sitten niin en lähetä tekstejä tuolloin - odottelen kiltisti tai pyrin löytämään uuden betan.

Elikkä mitä betalta vaadin
>> Suomen kielioppi hallinnassa
>> Tietoa ja mielenkiintoa yhtyettä DELUHI kohtaan
>> Mahdollista kritiikkiä ja kommenttia ennen julkaisua – mitä voisi tehdä toisin
>> Kärsivällisyyttä (olen vaikea ihminen – pyydetään jo siitä anteeksi etukäteen ”anteeksi”)
Kun ruumiini ajattelee... On ihollanikin sielu
Colette, la retraite sentimentale


ex-altesse

Avatar
serellenders
Teknikko
 
Viestit: 147
Liittynyt: La Maalis 14, 2009 1:39 pm
Paikkakunta: warkaus

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Ramona » Su Tammi 10, 2010 11:32 pm

Hei vaan hei.
Mä tulin nyt etsimään ihan kunnon vakiobetaa, koska se on aika turhauttavaa etsiä jokaiselle ficille/osalle erikseen oikolukijaa.
Eli siis näillänäymin betan hommiin kuuluis kaks pitempää juttua ja sitten ehkä jotain yksittäisiä onedhotteja. Ja ficit on pääosin Gazette -fandomia, mutta ainankin noista kahdesta moniosaisesta löytyy Gazeton lisäksi muita artisteja.
Hmm... Oon huono jättää tänne hakemuksia. Mutta siis olis kyllä muutama ehto:

- suomenkielen taito ja kielioppi pitäis olla hyvä
- En ole ikärasisti, mutta toivon että beta olisi vähintään mun ikänen eli -94, koska mitä vanhempi, sen enemmän on käyny äidinkielen tunneilla. Ellei käy yhtä usein koulussa ku minä... xD
- Betalla pitää olla myös omia mielipiteitä ja pokkaa sanoa suoraan, jos on jotain sanottavaa ficistä.
- Aika olisi kiva. Tarkotan siis nyt, että betalla on aikaa oikolukea teksti ihan viikon sisään. Tietenkin poikkeuksia saa olla, ymmärrän sen.

Siinä ne sitten oli. Ja niin joo... Vielä ehkä pitää mainita, että multa ei tule uutta teksti joka päivä, viikko tai edes joka kuukausi. Sitä tulee sillon, ku inspaa. :3
Thank you jo etukäteen!
When someone
softly touches me,
only the strength to believe,
that those fingers are yours,
is my reality

Ava made by. Maija ♥

Avatar
Ramona
Roudari
 
Viestit: 66
Liittynyt: Pe Syys 19, 2008 11:07 am
Paikkakunta: Mäntsälä

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Nargara » Ti Tammi 12, 2010 1:29 am

Tarvitsisin betaa JA ilmottautuisin betaajaksi.
Jännä juttu, eikö? Siis syynä on, että en koskaan jaksa korjailla omia virheitäni(sillä omaa tekstiä lukiessa tulee vain sellainen olo, että en todellakaan julkaise tällaista missään), mutta valitan aina kaikista pienimmistäkin virheistä kaikkien muiden ficeissä. ^^U

Vakio-betaaja meikän ficeille olisi hieno juttu, mutta arvaanpa, että sellaista on vaikeahko löytää. Tällä hetkellä betaajaa tarvitsisin Saga/Shou-oneshottiin; vain pelkkää fluffia pari Word-sivullista. Eli eipä siinä paljon ikärajaakaan ole, mutta ylimakeaa fluffia kammoksuville saattaa olla kova pala. Ficin nimi on Ensilumi ja pari ihmistä on sen jo lukenut, eikä kritiikkiä kirjoitusasusta pahemmin ole tullut, joten ei kai siellä aivan tuhottomasti virheitä ole.

Myöhemmin olisi tarkoitus täällä julkaista ficciä, missä esiintyvät ainakin Alice Nine, The GazettE, Irokui, Miyavi ja ehkäpä jopa Gackt. Tämä ficci sitten taas on täynnä kaikkea muuta kuin sitä vaaleanpunaista hattaraa... Kuten huumeita, seksiä, valheita ja ihmissuhdekiemuroita. Ikärajaksi tulee vähintäänkin R.
Jos kiinnostaisi betailla niin otathan yhteyttä vaikka yksärillä! :3

Ja betaajaksi juu ilmottautuisin.
En aiemmin ole mitään betannut näin 'virallisesti' betaajana, mutta monen monta kaverien ficciä olen oikolukenut ja huomautellut kaikesta mahdollisesta. :'D Ja kerta se on ensimmäinenkin, eikös?
Betailen siis oikeastaan millaista tekstiä vain, kunhan se ei ole kauhean pitkää. Ei siis mitään ikuisuusficciä tällaiselle aloittelevalle betalle heti nenän eteen.
Äikän arvosanasta sen verran, että ala- ja ylä-aste meni siinä 9-10, mutta nyt lukiossa meidän opettajaksi lykättiin oikea monsteri... Nykyään äikän numero 7... Se opettaja oikeasti vihaa mua. >w<

Anygays, tällainen beta nyt olisi tarjolla ja mielelläni ryhdyn kyllä myöhemmin jonkinlaiselle olennolle vakio-betaksi. :D
"Knock knock."
"Who's there?"
"Me. I'll kill you."

Avatar
Nargara
Fani
 
Viestit: 17
Liittynyt: Ti Joulu 08, 2009 1:12 am
Paikkakunta: Arisu-sairaala, Shoun osasto

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja jamie » To Tammi 14, 2010 3:11 pm

ETSINNÄSSÄ BETA.

on aikomuksissani kirjoittaa ficci, jossa mahdollisesti (koska en ole vielä varma, mutta aika varma) paritus hizumi ja ruki. en ole vielä ehtinyt aloittaa ja ficci on totisesti vasta suunnitteluvaiheilla, mutta tahtoisin kerrankin etsiä ajoissa betan. tämä ficci ei tule liittymään bändimaailmaan. vahvasti au.

juonesta sen verran, että ruki on luultavasti noin kaksikymppinen "teini-isä", yksinhuoltaja jolla on suunnilleen 3-4-vuotias poika jonka äiti ei lasta suostunut ottamaan. äiti ei muutenkaan ole lapsen elämässä osallisena. myös hizumilla on luultavastikin 3-5-vuotias poika joka ainakin johonkin saakkaa on vielä naimisissa naisen kanssa. ikäeroa hizumilla ja rukilla on ehkä noin 5-8 vuotta. hizumi siis vanhempi, suunnilleen 26-28.

jollakin lomalla, samassa kaupungissa nämä sitten tapaavat jossakin leikkipuistossa ja näiden lapset ystävystyvät kovasti. hizumi ja rukikin sitten alkavat juttelemaan toisilleen ja ainakin tämän kyseisen, muutaman viikon pituisella lomalla näkevätkin lastensa takia varsin useasti. lomalla hizumi on oman äitinsä luona kylässä ilman lapsensa äitiä, joten ruki ja hizumi pääsevät tutustumaan. miehet käyttävät lapsia mm. elokuvissa, joissakin lasten leikkipaikoissa, ehkä syömässä ja viettävät muutenkin aikaa. hizumi on tässä varmaankin vahvasti biseksuaali, ja vaikka ei ehkä kovin selkeästi mainittaisikaan, on aikeissa erota naisestaan jolla ei riitä aikaa tälle perheelle työnsä vuoksi. myöhemmin hizumi myös eroaa ja ottaa lapsen omaan huoltoonsa. äitiään tuo näkee vuoroviikoin tai viikonloppuisin (tai vastaavaa).

luultavastikin molemmilla on alusta asti jonkinlaisia tunteita, mutta ainakaan ruki ei halua huomata sitä.


ficci tulee sisältämään lähinnä arkielämän draamaa, angstausta ja romantiikka, sekä tavallista perhe-elämää. en osaa sanoa minkä pituinen tästä tulee, mutta veikkaisin lähemmäksi kymmentä osaa.

olisin kovin kiitollinen jos joku kiinnostaisi ja nykisi hihasta yksärillä. o/
kriteerit betaksi haluavalle ovat hyvä suomenkielen taito, kritiikin antamiskyky ja sitoutumiskyky. toivoisin, että teet hommasi vitkuttelematta, mikäli sinulla ei kunnon esteitä ole saati jos et ilmoita niistä. toivon että voisit olla aktiivinen asian kanssa ja ilmoittaa itsestäsi.

Avatar
jamie
Teknikko
 
Viestit: 140
Liittynyt: La Syys 06, 2008 6:13 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja minnako » Ti Helmi 23, 2010 11:26 pm

Tarvisin betaa, joka voisi betata aina satunnaisesti ja lyhyellä varoitusajalla, mutta kuitenkin suhteellisen nopeasti. Tällä hetkellä uutta tekstiä tulee n. 3-6 sivun verran kuussa, joskus enemmän, joskus vähemmän (useasti vähemmän :----D), ikäraja vaihtelee sallitun ja R:n välillä ainakin vielä tällä hetkellä. Genretkin vaihtelee aika laidasta laitaan, kuten myös fandom.

Betalta toivoisin:
• hyvää suomen kielen osaamista (duh)
• valmiutta kertoa mielipiteensä
• tarvittaessa kykyä keskustella ficistä, sen toimivuudesta, jostain uudesta ideasta jne.

On mahdollista olla myös ns. varabeta, joka betaa silloin, kun ei muita löydy. ;) Kiitos!

//28.1.2011 - ilmoitus vielä voimassa!
提心吊胆和闷

Avatar
minnako
Mao Zedong
 
Viestit: 2220
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:52 pm
Paikkakunta: BJ

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja frozenleaf » Su Maalis 28, 2010 12:15 am

Heeyysan

Eli etsiskelisimme Sagan kanssa mielellään vakibetaa, joka tykkää nussuttaa pilkkua ja uskaltaa tehdä työtä kaappihomojen valvovien silmien alla (tämä ei ole uhkaus). Vaadimme betalta kykyä ymmärtää random-huumoria, niin ficin kuin authoreidenkin osalta. Mieluusti jos uskaltaisit kertoa suoraan oman mielipiteesi ficistä, sen puutteista tai huumorista, niin se olisi plussaa 8))

Hieman ficistä. Se tulee olemaan NC-tasoinen huumorificcunen, joka sijoittuu Osakassa sijaitsevaan lukioon. Haluamme olla ilkeitä, emmekä kerro parituksia, muutakuin Reitukin. *virn* Muita hahmoja ovat mm. Maya, miyavi, Mana, Kai, Jui, Byou, Közi jjjaaaa vaikkapa Kisaki *ilkeä virnistys*
Juonesta nyt tämän verran:
Kumpikaan Osaka Elite High School- koulussa aloittaneista miehistä ei tiedä mitä heillä on vastassaan. Tekoverta, kyynelkaasua ja hikeä, rankkaa uurastamista vai jotain aivan muuta?

Jep, eli uusi oppilas, uusi opettaja, uusi (random)koulu. Tuo lause tiivisti aikalailla kaiken :''D

Jos kaikista kaappihomojen valvovista silmistä huolimatta, kiinnostuit alkaa betaksemme, niin ota yhteyttä joko allekirjoittaneeseen tai Sagaan. Yksäri on kaveri 8DD (tai saa sitä galleriassakin jahistella, mutta suosimme kuitenkin lafia)

- Saga och frozenleaf
Kaiken jaksan, kaiken mä kestän
Poistan tuskan, vaikeudet estän
Kiellän kaiken, oon oikeassa
Taivaan tulta tuijottamassa.

Avatar
frozenleaf
Bändäri
 
Viestit: 47
Liittynyt: To Loka 01, 2009 4:06 pm
Paikkakunta: Unknown

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja camillaoc » Pe Huhti 23, 2010 11:45 pm

Ma BETAAN englanniksi. Kokemusta (ja asumista Amerikassa) on vuosia, BETAAN freelancerina/puoliammattilaisena. FanFic betaus ei maksa mitaan muuta kuin hauskanpitoa. Esimerkkilista on pitka ja lue lisaa taalta. En ole koskaan kokeillut suomenkielella Betaamista, varmaan sekin onnistuu? Kaytan Livejournalia ja mulle voi laittaa kaikki linkit mihin haluaisin tarinasi paatyvan. Teen myos promoja ficillesi jos se on todella hyva ^^'/

Kiitos kiitos,

Kami <3

Kuva
So Longナモナキジユウヘ
..................................

Avatar
camillaoc
Fani
 
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 11:21 pm
Paikkakunta: Sacramento CA USA

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Lygo » Ma Touko 24, 2010 5:57 pm

Eli tarjoudun betaksi. Äidinkielen numeroni on 10, nussin pilkkua ja tykkään kommentoida tekstiä pitkäveteisesti. Tapanani myös on ollut selittää korjaamiani kohtia tekstin välissä näin: (mielestäni blaa blaa..) Yritän aina betailla mahdollisimman nopeasti, mutta joidenkin rajoitusten, mm. tietokoneaikojen vuoksi en aina heti sillä samalla sekunnilla ehdi. Fandom voi olla ihan mikä tahansa, samoin ikäraja ja genre. Mielelläni en An cafe-ficcejä betaile, mutta kyllä niitäkin voin betata jos tarve vaatii. Betaan mitä tahansa, niin oneshotteja, kuin ficcejäkin. Jos tarvitset betaa, viestiä yksärillä, mutta ficin osat mieluummin sähköpostilla ceidei-96@hotmail.com tai yksärillä jos sähköposti ei onnistu.
"Faith is an irrational belief to something that's logically impossible"

Avatar
Lygo
Roudari
 
Viestit: 77
Liittynyt: Su Elo 16, 2009 1:40 pm
Paikkakunta: Joutseno (kesäkuuhun asti)

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Simma » Ma Heinä 05, 2010 11:33 pm

En ole varma, pärjäisinkö ilman betaa vaiko en, mutta en viitsi ottaa sitä riskiä, joten

etsin ihka ensimmäistä kertaa elämässäni itselleni betaa. En tarvitse vakiobetaajaa, sillä tekstiä syntyy niin harvoin, mutta nyt olisi kyseessä erittäin lyhyt oneshot.

Title: A Short Goodbye
Author: ikuko
Beta: ?
Rating: G
Pairing: Keiko Terada (Show-Ya) / mies

Kyllä, kyseessä on heteroficci. Toivon, ettet jättäisi tilaisuutta väliin fandomin takia (jos tarkkoja ollaan, ei ficissä edes käy ilmi, mikä fandom on kyseessä, jos ei lasketa alkutietoja), vaikka se niin tuntematon onkin. En pyydä mitään analyyseja siitä, miten realistisesti olen saanut kuvailtua Keikoa yms. Tosiaan, en pyydä mistään muustakaan mitään kilometripitkiä ja tarkkoja selityksiä, vaan ihan perus läpiluku ja mahdolliset virheet pois, sekä vinkkejä mahd. parannuksiin.

Ficcihän on jo siis valmis, joten jos halukas löytyy, voin antaa tekstin vaikka heti luettavaksi.
Kiitän jo etukäteen, jos onni minua tässä suosii.
Does anybody know if we're looking out on the day of another dream?

Avatar
Simma
Teknikko
 
Viestit: 100
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 7:38 pm

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Tuuli » Ti Heinä 20, 2010 12:32 am

Hakisin itselleni betaa pidempään one-shottiin nimeltä Atlantis. Kyseinen ficci on vielä WIP, eli se ei ole valmis, mutta hyvällä mallilla. En ole kirjoittanut kunnolla suomeksi noin vuoteen, joten tarvitsisin jotakuta korjaamaan mahdolliset kirjoitus- ja ajatusvirheet sekä piiskaamaan epäjohdonmukaisuuksista, huonosta juonesta tai oikeastaan mistä vain. :D

Ficin fandom on Dir en grey ja parituksena Die/Toshiya. Ratingin pitäisi liikkua koko ajan PG:n tienoilla, enkä usko, että se nousee juurikaan kirjoitusvaiheessa. Varoittaakseni betaa siihen liittyy (hyvin epätarkasti kuvailtu) hahmon kuolema. Kyseessä on myös teenage!fic, eli Die on 18-vuotias ja Toshiya 16. Genret heiluvat angstissa, fluffissa, romancessa ja AU:ssa.

Jos kiinnostaa, niin yksäriä tulemaan. ;) Olen kohtuullisen nopea kirjoittaja, kun innostun, joten fic ei pysy WIP-vaiheessa kovin kauan. Betan nopeus on kuitenkin vapaampi, kunhan en joudu venailemaan betattua versiota kuukausia.
ficcilistaus | tumblr | last.fm

( filthy victorians, they made me what I'm made of )

Avatar
Tuuli
Roudari
 
Viestit: 82
Liittynyt: To Elo 14, 2008 8:00 pm
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Dennis » Ke Elo 25, 2010 5:30 pm

Koska en koe olevani siihen itse kykeneväinen, etsin asiansa osaavaa betaa lyhyehköön novelliin (vain tähän yhteen). Tarinassa tapahtuu itsemurh(i)a, mutta ikärajaltaan se on sallittu.

Vaadin siis betalta ainoastaan aiemmin mainittua (varmaankin lähinnä pilkutusvirheitä, mutta eihän sitä koskaan tiedä) sekä rehellisen mielipiteen kertomista, mistä pidit, mistä et, mitä kohtaa voin hioa, mikä oli aivan loistava. Myös kehittävä palaute olisi tervetullutta, kyseessähän on ensimmäinen teksti, jonka netissä olen aikeissa (näillä näkymin) julkaista : ) Myöskin kannustavuus on ihailtava ominaisuus, koska heittäydyn usein aika kakaraksi ja inhoan kirjoituksiani.

Viestiä yksäriin!
Seisaaltaan ei kukaan hurraa.

Avatar
Dennis
Fani
 
Viestit: 18
Liittynyt: Su Kesä 06, 2010 2:29 pm
Paikkakunta: Borgå

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Wexiina96 » To Elo 26, 2010 4:57 pm

Etsisin tässä sivubetaa itselleni. Tarkoituksena olisi betata ainakin nyt yksi oneshot muotoinen ficcini, myöhemmin varmaan muitakin, jos intoa riittää.

Nimi: Itke kyynelees mun huppariin
Ikäraja: K-13 - K-15(?)
Tyylilaji: Fluff, AU (angst, deathfic)
Henkilöt: Miku, Kanon, Takuya, Aoi (soolo [hyi kauhee on ikävä kirjottaa noin ;_;]) + sivuhenkilöitä, jotka listaan varmaan sitten paremmin
Paritus: MikuxKanon (soriiii) ja sitten ei niin olennaisina mm. AoixTakuya + varmaan muitakin
Osat: one-shot (jos venähtää pitkäksi niin saatan katkaista ficin 2xone-shotiksi)

Eli tarvin ihmisen, jonka työkuvan kuulunee lähinnä yhdyssanojen, pilkkuvirheiden suun muiden pienien korjailu. Kommenttia en vaadi loputonta litaniaa, mutta asiansa osaava betan pitäisi olla. Ei nyt sen enempää, kiitos~! <3
< 3

Avatar
Wexiina96
Teknikko
 
Viestit: 122
Liittynyt: To Kesä 11, 2009 8:04 am
Paikkakunta: Seoulu

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Pikku-Panda » Su Elo 29, 2010 9:56 am

Etsisin siis betaa itselleni....

Nimi: Kirsikkapuun alla
Ikäraja: Ehkäpä K-7
Tyylilaji: En oikee tiiä. Ei ainkaa angst tai death...
Henkilöt: Reita ja Ruki
Paritus: Reituki
Osat: oneshot


Joo siis... Betaa minulle, ehkä jopa pitkäaikasempaan käyttöön. tossa vieressä nimittäin lepää toinen rakkaista oneshoteistani ja yks on työn alla...
Ei kannata tustustua, kadut sitä kuitenkin.

Avatar
Pikku-Panda
Bändäri
 
Viestit: 28
Liittynyt: To Heinä 15, 2010 1:00 pm
Paikkakunta: Uruhan vaatekaappi (nojoojoo Mäntsälässä)

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja cake-monster » Pe Syys 03, 2010 10:44 pm

Jou jou, nyt on asia sillä tavalla etten osu koskaan kun pitäisi vakio betani kanssa samaan aikaan koneen ääreen.
Tarvitsen vara-vakio betan... Eli siis ihmisen joka jaksaisi korjailla lukihäiriöni tyhmät virheet...
Asia olisi suht kiireellinen sillä tahtoisin "General rare j-mafian" kolmannen luvun julkaista vihdoin ja viimein.

Ottaisitkos yhteyttä yksärillä niin keskustellaan.

Caketus kuittaa~
♪♫♬♥
♪♫♬♥

Avatar
cake-monster
Teknikko
 
Viestit: 124
Liittynyt: Ke Heinä 15, 2009 7:42 pm
Paikkakunta: Kotka

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Tohya » Su Syys 05, 2010 10:41 pm

Heips.
Tarvitsisin betaa, joka voisi virheiden ohella myös kertoa oman mielipiteensä ficistä, mitä kohtaa voisi hio ja muuta sellaista.

Ficci on Girugameshin Ryo/Satoshi parituksella
Ikärajasta en tiedä vielä (ehkä voisi auttaa)
Moniossainen ficci, tavoitteena ainakin neljä osaa.
Niin, ja tämähän on ensimmäinen ficci ja kirjoittajana en ole kovinkaan mainio, joten odotukset sen mukaisesti.

Jos joku sattui kiinnostumaan niin viestiä yksäriin :)

Tohya
Fani
 
Viestit: 5
Liittynyt: Su Syys 05, 2010 7:17 pm

Re: Betatopic

ViestiKirjoittaja Masa » Ke Marras 03, 2010 4:28 pm

MOI

Mä etsiskelen itselleni Betaajaa, kun en itse ole kovin hyvä tässä oikeinkirjoituksessa ja sen voi myös huomata.
Olisin erittäin kiitollinen jos joku suostuisi tähän tehtävään. Eli ihan näin selvennykseksi kyse olisi vakituisesta paikasta.
Kirjoitukseni ovat yleensä lyhyitä rääpäleitä tai vähän pidempiä oneshot juttuja.
I've been afraid of changing,
'cause I've built my life around you,
but now it's my turn to shine
and forget you

Avatar
Masa
Fani
 
Viestit: 20
Liittynyt: Ti Marras 02, 2010 6:14 pm
Paikkakunta: Sorsakoski

Seuraava

Paluu Kirjoittaminen & betaaminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron