Sivu 1/1

The Gazette

ViestiLähetetty: To Heinä 21, 2016 4:08 am
Kirjoittaja Lumiere
Heips kaikki!

Anteeks et teen uuden aiheen tänne, mutta kiinnostusta, ku viimeks kirjotellu fan fictionei ja tän yleensäkin joskus 2008-2010, ni kiinnostus heräsi pitkästä aikaa ku Gazeen taas hurahdin, et vieläkö tällä nimenomaisella osastolla halukkaita lukeen Gaze YAOI:ta? ;) Paljon ideoita ja tekstejä mielessä, mut tiedä onko myöhäistä jo, kun en tiedä, mikä The Gazetten fanilauma viel täällä.

P.S vielä kerran anteeksi uudesta aiheesta. :( Mutta kiinnostus suuri ja halu kirjoittaa taas. :) <3

Re: The Gazette

ViestiLähetetty: To Heinä 21, 2016 6:58 pm
Kirjoittaja illusione
Vähän hiljentyny kieltämättä tää foorumi viimevuosina joka on sinänsä harmi. :( Mutta itse ainakin edelleen täällä toisinaan käyn stalkkaamassa uudet ficit ja jos iskee niin lukasen! Gazeista edelleen tykkään niin ilman muuta ois kivaa jos uusia ficcejä julkastais ;)

Re: The Gazette

ViestiLähetetty: To Heinä 21, 2016 9:55 pm
Kirjoittaja Avalyn
^
^
Riippuu parituksesta ja juonen mielenkiintoisuudesta, mutta lähtökohtaisesti minua kyllä kiinnostaa edelleen kovasti lukea jrock-ficcejä, myös Gazettesta. ^^ Ihanaa olisi muutenkin nähdä täällä pitkästä aikaa uusia tarinoita. Kiva siis kuulla, että kirjoitusintosi on herännyt. ^^

Re: The Gazette

ViestiLähetetty: Pe Heinä 22, 2016 12:24 pm
Kirjoittaja Lumiere
Prologi tällä hetkellä puolessa välissä. Parituksina tulee olemaan reita/ruki, uruha/aoi ja hieman kai/uruhaa. ;) Juonesta sen verran että siinä on pimeyden rakastajia sekä kirkkaudesta kiinnostuneita. Otsikko itsessään tulee kertomaan myös paljon, joka on Fuzzy darkness.