Absolut Royal F@#K (NeroxSaga, AU, PWP, one-shot, K-18)

Voi sisältää erityisen selkeää alastomuutta ja seksikuvausta, raakaa väkivaltaa, voimakkaita huumausainekuvauksia ja erityisen rankkaa kielenkäyttöä. Sisältö ei sovi lapsille.

Absolut Royal F@#K (NeroxSaga, AU, PWP, one-shot, K-18)

ViestiKirjoittaja Kaerimichi » La Tammi 08, 2011 7:53 pm

Title: Absolut Royal F@#K
Author: Kaerimichi
Rating: K-18
Pairing: Nero x Saga
Genre: PWP, humour, hieman AU
Fandom: Merry & alice nine.
Chapters: One-Shot
Song: Bad Touch – Bloodhound Gang
Beta: * osoittaa itseään*
Warnings: Ficci sisältää tarkasti kuvailtua seksiä (yllätys), käsipelia, suihinoton, alkoholia sekä rimmingiä (jolle en keksinyt mitään tarpeeksi imartelevaa suomennosta).

[b]A/N:
Sain sen valmiiksi, w00t! Omistan tämän parasol-:lle, joka ystävällisesti ehdotti paritusta, kun sitä aloin taas vinkua~ Kiitos myös siitä, että autoit ficin ideoimisessa sekä toimit apuna kieliopin kanssa. Lisäksi kiitän Ujeloa siitä, että hän luki tämän ja korjasi virheitäkin alusta sekä kannusti jatkamaan. Kiitos niille muillekin, joita kitisin lukemaan tämän keskeneräisenä ja antamaan edes jonkinlaisen mielipiteen (fred, hinua, Tuuli, Koocha)~


Absolut Royal F@#K

Ruskeiden silmien katse tarkkaili ihmismassan huojuvaa liikettä tanssilattialta baaritiskille ja takaisin. Aiemmin meluinen nurkkapöytä oli nyt hiljainen – neljä muuta olivat lähteneet jättäen bändin basistin yksin huolehtimaan lasista, jonka pohjalla oli vain tilkka alkoholia jäljellä. Saga epäili vahvasti, että hänet oli hylätty sillä välin, kun hän oli ollut viettämässä aikaa miesten huoneessa. Basisti ei kuitenkaan jaksanut välittää asiasta pahemmin, vaikka olikin häiritsevää, etteivät Shou ja Hiroto huutaneet enää eri puolilla hänen päätään. Siitä basisti sentään osasi olla kiitollinen, ainakaan hänelle ei niiden kahden apinan takia kertyisi päänsärkyä.

Saga siirsi huomionsa mustalle pöydälle kasaantuneisiin tyhjiin laseihin - suurin osa natsoista oli päätynyt tuhkakuppiin, mutta basisti saattoi laskea neljä lojumassa pöydän lakatulla pinnalla. Jotenkin hän onnistui vielä säälimään sitä siivoojaparkaa, joka joutuisi selvittämään hänen bändinsä sotkut. Saga huokaisi, siirtyi taas seuraamaan ihmisten liikkeitä. Hänen katseensa osui tanssilattialla olevaan pariin, jotka liikkeiden perusteella näyttivät olevan vielä melko selvällä puolella. Hän seurasi pidemmän miehen käsiä, jotka kokenein elein valuivat miehen seuralaisen olkapäiltä kylkien kautta alaselälle ja takamukselle. Lyhyempi kaksikosta taivutti päätään taakse, ja Saga saattoi melkein kuulla huokauksen, joka karkasi tuntemattoman huulilta tuon poikaystävän puristaessa uhrinsa pakaroita. Saga ehti nähdä vain aavistuksen siitä hieman sadistisesta virnistyksestä punapään huulilla, ennen kuin tuo painoi hampaansa kevyesti lyhyemmän miehen taivutetulle kaulalle. Basisti nielaisi raskaasti pakottaen päänsä kääntymään taas baaritiskin puoleen. Saman tien hän melkein automaattisesti kirosi itsensä alimpaan helvettiin, sillä hänen katseensa kohtasi baarimestarin kanssa. Saga oli miltei toisella puolella huonetta, mutta silti hän saattoi erottaa huvittuneen, melkein kieron pilkahduksen toisen miehen silmissä. Tuo iski silmää Sagan katseen viipyessä toisen vartalolla liiankin kauan, ja basisti tuhahti pakottaen katseensa muualle, taas kerran. Hän kaivoi taskustaan tupakka-askin keskittyen sitten luultavasti turvallisimpaan kohteeseen, mikä sattui olemaan yksin tanssiva, kaatokänniä lähestyvä nainen.

”Tuota, anteeksi?”

Saga vilkaisi tarjoilijan asuun pukeutunutta, nuorta naista yrittäen pitää katseensa tuon rintavarustuksen yläpuolella.

”Niin?”
”Tämä on sinulle”, nainen laski hänen eteensä oranssilla nesteellä täytetyn lasin, ”talo tarjoaa.”

Tarjoilija katosi jatkamaan työtään jättäen Sagan kohottamaan kulmiaan kirsikalla koristellulle juomalle. Hän etsi baarimestarin näkökenttäänsä saaden vastaukseksi kulmien kohotuksen. No, mikä Saga oli vastustamaan ilmaista juomaa, jos se vielä melkein itsestään tanssahteli hänen eteensä? Täysin rauhallisesti hän kohotti lasin huulille maistaen sitruunan kirpeän maun drinkin makeuden alta. Baarimikko sai palkinnokseen nyökkäyksen.

Nero virnisti varsin tyytyväisenä itseensä keskittyen hetkeksi huvin sijasta työhön. Hän lahjoitti viattoman vilkaisun tarjoilijalle, joka ohi kävellessään pyöritti hänelle päätään. Nero oli kuitenkin keskittynyt jo cocktail-lasin täyttöön aprikoosi brandylla. Tarjoilija huokaisi osaten melkein arvata, mitä baarimestarilla oli mielessä, kun tuon katse lepäsi taas hetken miehessä, jolle nainen oli juuri äsken toimittanut drinkin. Tietenkään Nero ei yleensä tarjoillut juomia tuntemattomille, yksinäisille miehille. Ne harvat, jotka kuitenkin tämän kunnian kokivat, löysivät pian tiensä baarin yläkerrassa sijaitsevaan, Nerolle kuuluvaan huoneistoon. Pari kuukautta oli kulunut ilman, että Nero oli etsinyt itselleen uhria – mihin taisi olla syynä baarin toisen omistajan pitämä puhuttelu. Tarjoilija oli toivonut, että se aika olisi kestänyt. Nyt hän ei kuitenkaan voinut muuta kuin viedä keltaisen drinkin Sagalle ansaiten taas yhden, ihmettelevän katseen asiakkaalta ja tyytyväisen hymyn baarimestarilta.


Alkavasta humalatilasta huolimatta Sagallakin oli vaisto, joka varoitti uhkasta. Sellaisen varoituksen hän tottavie sai, kun tarjoilijatar laski hänen eteensä uuden lasin todeten talon tarjoavan. Ensinnäkin, miksi baarimestari tarjoili ilmaisia juomia hänelle? Saga keksi tasan kolme syytä. Ensimmäinen vaihtoehto oli, että hänen bänditoverinsa olivat keksineet omasta mielestään mahtavan vitsin, jonka uhriksi Saga sopi täydellisesti. Toinen vaihtoehto oli, että baarimestari oli hyvä mies, joka sääli Sagaa jostain syystä (mikä oli sinänsä hieman ”poissa kuviosta”-tilanne tiettyjä syitä ajatellen). Kolmas ja viimeinen syy oli, että tämä vieras mies yritti vain juottaa Sagaa päästäkseen hänen housuihinsa. Basisti ei voinut muuta kuin epäillä viimeistä vaihtoehtoa.

Hän nousi ylös penkiltä kävellen varsin tasaisin askelin baaritiskin luo, drinkki kädessään. Hetken hän jopa harkitsi sen kaatamista baarimestarin päähän, ja ilmeisesti se kävi kyseisen miehenkin mielessä, sillä hetken tuon ilme oli lähes koominen. Saga kuitenkin hillitsi mielihalunsa istuutuessaan jakkaralle katsoen tuntematonta miestä, joka oli pysähtynyt kiillottamaan lasia hänen eteensä.

”Mitä saisi olla?”
”Miten olisi selitys näille ilmaisille drinkeille?” Kuin sanojensa vahvuudeksi Saga vielä kohotti drinkkilasiaan hetkeksi.
”Mitä selittämistä niissä on?” Neron kulmakarvat nousivat lähes hiusrajaan asti.
”Eli sinusta on täysin normaalia, että jakelet ilmaisia juomia baarin piikkiin?”
”En minä tiedä, onko se normaalia, mutta jos asia häiritsee sinua, niin olisit vain voinut jättää ne juomatta?”
”Olisi sääli jättää hyvät drinkit juomatta, varsinkin ilmaiset?”
”Miksi sinä sitten valitat?” Neron koko olemus huokui huvittuneisuutta, kun mies laski kiiltävän lasin takanaan olevalle hyllylle.
”Minua vain ihmetyttää, mitä sinä mahdat haluta?”
”Kuka sanoi, että haluan jotakin?”
”Etkö ole kuullut, ettei mitään koskaan oikeasti saa ilmaiseksi?”
”Oletpa sinä kyyninen tapaus.”
”Vain realisti.”
”Aivan, aivan. Kelpaako juoma? Saat maksaa siitä tällä kertaa, kun niin kovasti haluat.”
”Ai, hienoa. Yllätä minut~”

Vaivoin Nero esti silmien pyöräytyksen hamutessaan käteensä margaritalasin tiskin alta. Samasta paikasta tummahiuksinen etsi myös tequilapullon Sagan tarkkaavaisen katseen alla. Hieman haikein mieli Nero siirtyi hetkeksi huolehtimaan muistakin asiakkaista jättäen Sagan tutustumaan uuteen juomaan – josta mies oli maksanut. Neron ollessa kauempana basisti antoi katseensa liukua pitkin baarimestarin olemusta. Mustat, hieman piikikkäät hiukset sojoittivat lähes jokaiseen mahdolliseen suuntaan, ja pakosti Saga mietti, kuinka kauan toinen kulutti aikaansa niiden laittamiseen. Musta taisi olla muutenkin Neron väri, jos tummasta silmämeikistä ja vaatetuksesta saattoi jotain päätellä. Normaalisti basisti tietenkin antoi katseensa hyväillä myös baarimestarin kehonrakennetta. Käsivarressa oleva tatuointi sai Sagan tuijottamaan hieman liian pitkäksi hetkeksi, sillä pian ilkikurisesti virnuileva Nero seisoi hänen edessään. Sagan katse osui paidan rintamuksessa olevaan tekstiin. Redlight District.

”Pidätkö näkemästäsi?”
”Olet sinä ihan siedettävän näköinen.”
Siedettävän?”

Neron ilme oli sen verran koominen, että Saga joutui todella hillitsemään tyrskähdyksen. Siitä suoriutuakseen hän vei lasin huulilleen hetkeksi.

”Yritätkö kalastella kehuja?”
”Ei minun tarvitse, tiedän itsekin, että näytän paremmalta kuin siedettävältä.”
”Tiedäthän, että egosi ei mahtuisi edes Yokohama Arenalle? Sen ahtaminen sinne tekisi jo tiukkaa.”
”Minulla on vain terve itsetunto. Haluatko lisää juotavaa?” Nero sieppasi Sagan lasin nopeasti katsoen toista odottavasti.
”Yritätkö juottaa minua?”
”Eivätkö ihmiset siksi tule baariin, juomaan?” Nero virnisti alkaen jo täyttää cocktail-lasia.
”Baariin voi tulla pitämään hauskaa, katselemaan ihmisiä...” Silti Saga ei työntänyt pois uutta drinkkiä.
”Mutta yleensä hauskanpito on paljon mukavampaa, jos on hieman hiprakassa?”
”Joten sinä yrität juottaa minua!”
”En minä tekisi mitään sellaista.” Neron virne kuitenkin kertoi täysin muuta, kun mies taas katosi hieman kauemmas. Sagan jo hieman hämärtynyt järki yritti pakottaa hänet nousemaan jakkaralta ja jättämään baari pervoine baarimestareineen taakseen. Hänen katseensa oli kuitenkin liimautunut liian tiiviisti Neron olemukseen, joka ei todellakaan jättänyt häntä kylmäksi. Hieman hiprakassa oli täysin normaalia ajatella seksikästä Neroa alasti, eikö niin?

”Älä kuolaa, ole kiltti, likaat tiskin.”
”Pyyhi sinä tuo virne kasvoiltasi?”
”Miksi? Se on tärkeä osa vetovoimaani.”
”Niin mistä vetovoimasta nyt mahtaa olla kyse?”
”Voit kieltää sen itseltäsi, mutta minä kyllä tunnen kuinka seuraat liikkeitäni.”
”Mielikuvitus on joskus kiva asia.”
”Kiellä se vain itseltäsi, mutta minä tiedän, että sinä haluat minua. Se näkyy.”
”En ole vielä tarpeeksi humalassa jaksaakseni tuollaista puhetta.”
”Minä vain kerroin, miten asiat oikeasti ovat. Mutta jos et ole vielä tarpeeksi humalassa, niin saisiko olla uusi drinkki?”

”Anna mennä”, Saga huokaisi, vaikka hänen päänsä käskikin häntä lähtemään. Nero iski pöytään uuden juoman siirtyen vain pienen matkan päähän pyyhkimään pöytää. Basisti tunsi vastenmielisyyttä siitä tavasta, jolla hän tosiaan tarkkaili toista miestä kuin saalistaja kasvinsyöjää. Tulinen juoma tuntui hieman polttelevalta kurkussa, kun Saga jo ties kuinka monetta kertaa pakotti katseensa muualle. Jälleen kerran se jäi tanssilattialle, vieläpä siihen aiempaan pariin. Tuntemattoman kaksikon toiminta näytti hyvää vauhtia siltä, että punapää veisi lyhyemmän pimeälle kadulle hyvinkin pian.

”Haluatko tanssia?”

Basistia lähes ärsytti, kuinka taitavasti ja hiljaa Nero aina osasi hiipiä paikalle, vieläpä juuri sopivalla hetkellä. Hän tiesi kehonsa vastauksen – varsinkin sen jälkeen, kun hän oli katsellut tanssilattian tapahtumia vähän aikaa. Myöntävä vastaus olisi ollut rehellinen, Saga halusi ehdottomasti tutustua baarimestariin hieman paremmin. Toisen luonteen takia hän ei tosin halunnut sitä myöntää, ties vaikka se olisi ollut viimeinen pisara baarimestarin egolle.

”Sinä olet työvuorossa -”
”Joka loppuu”, Nero vilkaisi rannekelloaan, ”ihan näiden minuuttien sisällä. Asiakkaat ovat tyytyväisiä, toinen työntekijä tulee näillä minuuteilla.”
”Miksi minä?”
”Kuka sitten? Tuo sammunut mies tuolla nurkkapöydässä, vai? Älä viitsi, antaisit itsesi pitää hauskaa.”
”En tiedä, haluanko välttämättä pitää hauskaa sinun kanssasi...”
”En minä niin kamala voi olla. Muussa tapauksessa olisit jo lähtenyt. Sen sijaan istut siinä juttelemassa minulle ja leikit vaikeasti tavoitettavaa. Mutta tiedätkö mitä? Oikeasti sinä annat pian periksi.”
”Minä en -”
”Ei, sinä haluat. Haluat viettää yön kanssani, ja nyt alkaa olla aika myöntää se itsellesikin. Joten miten on? Tuletko tanssimaan kanssani, vai istutko siinä sulkemisaikaan, jolloin palaat tyhjään asuntoon, jossa kukaan ei lämmitä sänkyäsi?”

Saga olisi varmasti nostanut nenänsä lapsellisesti kohti kattoa ja marssinut ulos, ellei Neron viimeinen lause olisi kirpaissut. Niin, viidennen kerroksen asunnossa häntä odotti vain kylmät, hieman tunkkaiselta haisevat lakanat. Siellä ei olisi ketään, joka saisi hänet tuntemaan olonsa niin helvetin hyväksi. Oliko se siis parempi ratkaisu? Raskaasti huokaisten hän kampesi itsensä baarijakkaralta, vilkaisi Neroa melkein ärtyneenä.

”No, tuletko?”

Neron virne oli aiempia leveämpi – jos mahdollista – kun tuo kaarsi baaritiskin takaa Sagan luo. Vanhempi kaksikosta joutui vastustamaan mielihalujaan, jotka suorastaan vaativat häntä koskettamaan vierasta kehoa. Kliseistä kyllä, mutta Saga oli vanginnut hänen katseensa siitä hetkestä alkaen, kun kyseinen mies oli astellut baariin kaverilauman saattelemana. Nero oli seurannut basistin huvittunutta ilmettä tuon katsellessa suurimmaksi osaksi ajastaan, kuinka hänen ystävänsä olivat humaltuneet. Yksi toisensa perään olivat nuoren miehen bändin jäsenet poistuneet omille teilleen mutistuaan enemmän tai vähemmän selvän ”nähdään” Sagalle. Koko tuona aikana basisti oli tyhjentänyt korkeintaan kaksi lasia, ja tämä asia oli saanut Neron varsin harmistuneeksi. Katsellessaan vierasta miestä hän ei ollut voinut mitään nille mielikuville, joissa toinen makasi hänen allaan, ilman vaatteita, täydelliset huulet voihkien Neron nimeä. Ne, jotka tunsivat baarimestaria vähääkään tiesivät, että hän oli sitä tyyppiä, joka oli tottunut saamaan haluamansa. Siispä Nero oli huomaamattomasti alkanut juottaa basistia. Nyt häntä melkein harmitti, että hän oli kokenut sen tarpeelliseksi. Ilmeisesti Saga olisi ollut varsin halukas ilman niin montaa ”rohkaisuryyppyäkin”.

Nero laski molemmat kätensä eri puolille Sagan lantiota, kun he olivat saaneet raivattua itselleen paikan tanssilattialta. Baarimestarin keho olisi välittömästi halunnut painua täysin vasten Sagaa ja tuntea toinen tiiviimmin itseään vasten. Kappale vaihtui, ja rumpujen luoma tahti sai heidän molempien lantiot sulautumaan rytmin luomaan liikkeeseen. Sagan kädet löysivät sopivan paikan Neron rintakehältä, ja seuraavan kappaaleen ansiosta Nero joutui tekemään kaikkensa voidakseen hillitä virneensä.

Sweat, baby, sweat, baby, sex is a Texas drought

Nero antoi käsiensä levätä Sagan lantioluita vasten nauttien jokaisesta hetkestä, jolloin heidän etumuksensa hipaisivat toisiaan edes hieman. Basisti yritti epätoivoisesti pitää kiinni rytmitajustaan, vaikka hänen kehollaan tuntui olevan oma tahto.

Me and you do the kind of stuff that only Prince would sing about

Neron katseessa oli iso annos huvittuneisuutta, kun hän seurasi Sagan jokaista liikettä. Melkein vaivihkaa hän veti toista miestä hieman lähemmäs itseään, antoi käsiensä liukua hitaasti lantiolta ylemmäs kyljille, kyljiltä selälle.

So put your hands down my pants and I'll bet you'll feet nuts

Nero oli jossain vaiheessa työvuoroaan kuullut jonkun toteavan, ettei tanssi ollut muuta kuin yhtä suurta esileikkiä. Eikä täydellinen tanssisuoritus ollut ollut hänen päämääränsä, kun hän oli ehdottanut tanssilattialle siirtymistä. Nero oli halunnut tutustua Sagan kehoon, saada toisen haluamaan niin paljon enemmän.

Yes, I'm Siskel, yes, I'm Ebert and you're getting two thumbs up

Saga menetti sen vähäisenkin rytmitajun, mitä hän oli yrittänyt ylläpitää, Neron sormien eksyessä hänen paitansa alle. Ne hivelivät täydellistä ihoa kankaan alla, liikkuivat alaselältä vatsan puolelle. Baarimestarin huvittuneisuus siirtyi virneeseen miehen kasvoilla, kun hiljainen mutta varsin selkeä henkäisy jätti Sagan huulet.

You've had enough of two-hand touch, you want it rough, you're out of bounds

Kädet jatkoivat ylemmäs Sagan keholla, kynnet nipistivät nänniä hieman kivuliaasti, lantion liike toista vasten oli kiusaavaa. Basistin kädet vaelsivat hieman levottomasti Neron lapaluilla ja kyljillä. Ne siirtyivät keskiselälle, valuivat selkärankaa pitkin alaselälle painaen vanhemman lantiota vieläkin lähemmäs Sagan vastaavaa. Neron matala murahdus sekoittui musiikkiin.

I want you smothered, want you covered like my Waffle House hashbrowns

Neron kädet siirtyivät Sagan paidan alta miehen selälle, kankaan päälle, ja lopulta ne valuivat alas jääden lepäämään nuoremman pakaroille. Puristus sai basistin taivuttamaan päätään taakse silmät suljettuina. Kovettuma nuoremman farkkujen sisällä kertoi Nerolle selvästi, että he tuskin tulisivat näkemään edes sen yhden kappaleen loppua.

Come quicker than FedEx, never reach an apex like Coca-Cola stock you are

Neron kieli lipoi tiensä ylös Sagan kaulan juurelta miehen korvan alle. Hampaat näykkäsivät lehteä kevyesti, rintakehät painautuivat toisiaan vasten. Vanhempi keskittyi hetkeksi imemään korvalehteä tarttuen sitten pieneen, hopeiseen renkaaseen. Hampaat nykäisivät korua kevyesti, eikä Sagan uusi henkäys ollut enää sieltä hiljaisimmasta päästä.

Inclined to make me rise an hour early just like Daylight Savings Time

Sagan sormet availivat varsin huomaamattomasti Neron työpaidan nappeja. Samaan aikaan kyseisen baarimestarin huulet olivat vaeltaneet takaisin uhrin kaulalle. Hampaat raapivat ja näykkivät herkkää ihoa, ennen kuin Nero keskittyi vain yhteen, pieneen ihokaistaleeseen. Vanhempi oli hyvin tyytyväinen toisen taivuttaessa päätään sivulle antaen Nerolle enemmän tilaa työskentelyyn.

Do it now
You and me baby ain't nothing but mammals
So let's do it like they do on the Discovery Channel


Neron sormet Sagan takamuksella tekivät pientä, pyörivää liikettä yhtä aikaa, kun hän hieroi lantiotaan nuorempaa vasten. Kieli nuolaisi punaista jälkeä iholla, ja himo oli korvannut huvittuneisuuden vanhemman katseessa. Saga kostutti kuivuneita huuliaan, eikä aikaakaan, kun Neron huulet löysivät hänen omansa. Märkä, hieman kömpelö suudelma vei paikantajun täysin.

Do it again now
You and me baby ain't nothing but mammals
So let's do it like they do on the Discovery Channel
Gettin' horny now


Sagan huulet eivät epäröineet päästäessään Neron kielen sisään. Vanhemmalta vaati hyvin paljon itsehillintää, ettei hän vain olisi avannut basistin housuja keskellä tanssilattiaa – vaikka tuskinpa kukaan olisi kiinnittänyt asiaan erityistä huomiota. Nerosta kuitenkin tuntui, ettei toinen halukkaasta tilastaan huolimatta olisi osannut arvostaa elettä. Baarimestarin hengitys oli nopeaa, kun hän vetäytyi suudelmasta, huulet vain parin sentin päässä toisista.

”Tule”, kuului yksinkertainen käsky Neron kääntyessä ympäri. Mies suunnisti baarin aulaan, josta johtivat tummaa puuta olevat ovet yläkerroksiin. Saga ei pahemmin epäröinyt seuratessaan toista portaisiin ja suoraan viidenteen kerrokseen. Mustan oven oikessa yläkulmassa oli kultainen numero 69, mutta basisti ei uskonut muistavansa kyseistä asiaa sen illan jälkeen. Neron farkkujen taskusta löytyi avainnippu, joista yhden mies pian tunki lukkoon.

Jostain kumman syystä Saga oli odottanut löytävänsä itsensä sotkuisesta, poikamiehen asunnosta. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan vieras huomasi pian seisovansa keskellä täysin siistiä huonetta, josta johti ovi yhtä järjestykselliseen olohuoneeseen. Suurin piirtein kaikki kulki jossain tumman eri sävyissä, ainoastaan oikealla seinällä kulkevat kaapit olivat valkoisia. Nero laski kenkänsä tummanruskealle kenkätelineelle, ripusti takkinsa roikkumaan hopeisesta ripustimesta. Saga seurasi tätä prosessiä, katsoi vanhemman perään tuon kadotessa olohuoneeseen, josta ilmeisesti johti tie keittiöön.

”Haluatko jotain? Teetä, kahvia, vettä, alkoholia?”

Saga pyöritti päätään kevyesti saadakseen jotain selkoa sekaviin ajatuksiinsa. Neljän minuutin tarkan ajattelun jälkeen hän sai riisuttua omat ulkovaatteensa, minkä jälkeen hän lopulta pystyi seuraamaan Neron jalanjälkiä olohuoneeseen.

”Ei, kiitos.” Jotenkin hänestä vain tuntui, että hän oli juonut aivan tarpeeksi yhden illan aikana.

Nero kolisteli hetken keittiössä saaden Sagan olon harvinaisen epävarmaksi vain muutamassa minuutissa. Hän oli saanut sellaisen käsityksen, että vanhempi halusi jotain täysin muuta kuin rauhallista, hiljaista iltaa. Saga muisti paremmin kuin hyvin, miltä kyseisen baarimestarin kosketus oli tuntunut tanssilattialla.

Nero kohotti kulmiaan kysyvästi astuessaan olohuoneeseensa viinilasi kädessään.
”Mitä mietit?”
”Sitä, ettet ole vielä raahannut minua makuuhuoneeseen?”

Sagan hämmästykseksi Neron olemus muuttui heti epämukavaan suuntaan. Baarimestari laski katseensa polviinsa, juoksutti sormiaan lasin läpinäkyvällä pinnalla. Nuorempi nojasi eteenpäin sohvalla yrittäen tavoittaa toisen miehen katseen – turhaan.

”Selvä, mikä helvetti nyt on?”
”Ehkä sinun pitäisi vain nukahtaa?”
Neron sanat saivat Sagan leuan miltei tipahtamaan lattialle, kirjaimellisesti.
”Anteeksi mitä?”
”Voisit nukkua sängyssäni tämän yön.”
”Todella? Tarkoitatko oikeasti, että raahasit minut tänne nukkumaan?”
”Muistaisitko oikeasti osoitettasi, vaikka olisinkin tilannut sinulle taksin?”
”... ehkä se olisi hetken päästä muistunut mieleen?”
”Epäilen”, Nero ei voinut mitään naurahdukselle. ”En ole vielä niin rikas, että voisin rahoittaa vieraiden ihmisten taksimatkat pitkin Tokiota. Varsinkin yölisän aikaan.”

Sagan oli jo mahdotonta pysyä Neron ajatuksenjuoksun perässä. Ensin mies oli juottanut hänet hyvään nousuhumalaan. Sitä oli seurannut flirtti, tanssi sekä raahaminen asuntoon. Basisti ei ollut odottanut, että hänelle tultaisiin ehdottamaan nukkumista siellä. Kaiken lisäksi hän saattoi muistaa kotinsa olinpaikan, niin humalaan hän ei kuitenkaan ollut vielä viidestä juomasta tullut.

”Siinä tapauksessa voisit aina ottaa kännykkäni ja soittaa ystävälleni? Varmasti joku heistä osaisi kertoa sinulle osoitteeni, jos et siis usko minua.”
”Mikä tässä on niin vaikeaa? Voit aivan hyvin nukkua täällä tämän yön, säästymme molemmat vaivalta.”
”Aivan. Kahdesta soitosta olisikin sinulle aivan valtavasti vaivaa.”
”Mikset sitten vain nappaa takkiasi naulakosta, jos muistat missä asut?”
”Koska”, Saga hivuttautui Neron syliin, ”haluan sinut?”
”Klisee.” Vanhemman sormenpäät tekivät pyörivää liikettä nuoremman lantiolla.
”Sinäkö et ole koko iltaa yrittänyt saada minua tähän pisteeseen?” Sagan hampaat raapivat kevyesti Neron kaulaa.
”Mihin pisteeseen?” Vanhempi nojasi päätään sohvan selkänojaa vasten.
”Siihen, että olisin valmis antautumaan sinulle vain parista, kevyestä suudelmasta?”
”Mitä sanoisit, jos toteaisin sinun olevan liian humaltuneessa tilassa tätä varten?”
”Tuota, annas kun mietin... miten olisi 'haista home'?”
”Hyi, miten rumaa kielenkäyttöä~” Neron kädet löysivät tiensä Sagan paidan alle, vanhempi saattoi tuntea pientä värinää kämmentensä alla.
”Ja sinä olet siveyspoliisi?” Oli nuoremman vuoro taivuttaa päätään hieman taakse vanhemman hampaiden painuessa kevyesti ihoon.
”Toki. En polta, en juo, enkä ole koskaan kokeillut huumeita. Enkä tiedä miehistä mitään.” Baarimestarin lantio kohosi basistin takamusta vasten.

Sagan lyhyet kynnet pureutuivat Neron paljaisiin olkapäihin ansaiten sihahduksen toiselta mieheltä. Nuoremman lantio painui miltei vaativasti vanhemman omaa vasten tehden kevyttä, hierovaa liikettä. Kiitokseksi tästä Nero antoi hampaidensa painautua hieman lujemmin Sagan kaulan herkkään ihoon. Baarimestarin sormet pujahtivat heidän väliinsä avaamaan nuoremman paidan nappeja, kädet hivuttvat kärsimättöminä ohuen kankaan pois toisen yltä. Basisti uskalsi luottaa Neron käsivarsiin nojatessaan ylävartaloon taaemmas. Vanhempi taivutti päätään hieman alaspäin, kieli kiersi nännin ympäri hitaasti, hampaat näykkäsivät uutta kohdetta vähän lujemmin. Sagan henkäys oli lähes hapeton.

”Huomaatko?”
”... mitä?”
”Minä en lainkaan tiedä, mitä pitäisi tehdä.”
Neron kieli kietoutui nipukan ympärille, huulet imaisivat kevyesti. Harvinaisen nopeasti Sagan sormet pitivät vanhemman hiuksia tiukassa otteessa, ja kevyt puraisu sai hiljaisen voihkaisun karkaamaan nuoremman huulilta. Imaisut saivat kehon taipumaan puolikaarelle, ja käsien ote tiukkeni lähes kivuliaaksi tummissa suortuvissa. Nero vilkaisi Sagaa varsin päättäväisesti antaessaan nännille rauhan – ainakin hetkeksi. Nuoremman katse oli kysyvä, ennen kuin vinkki ehti aivoihin asti, ja Sagan kädet irrottivat. Virnistys Neron huulilla oli lähes saalistajamainen miehen näykätessä toista nänniä, ja basistin kädet tarrasivat tällä kertaa lakanaan, vaikka ne olivat taas käyneet lähellä baarimestarin hiuksiakin.

Vielä savuisen baaritilan puolella Saga oli ollut epävarma. Toki normaalina, terveenä miehenä hän harrasti yhden yön panoja silloin tällöin. Jokin Nerossa oli kuitenkin lähettänyt varoituksia pitkin hänen jokaista hermoaan. Ehkä se oli se pieni vaaran tunne, joka hänet liimasi mustille lakanoille, vaikka vanhempi olisi varmasti päästänyt hänet menemäänkin. Siihen asuntoon päästyään Saga ei vain ollut ajatellut lähtöä edes sekunttia. Kaikki ajatukset tuntuivat keskittyvän täysin mieheen, jonka hampaat rikkoivat kaulan ihon kielen nuolaistessa pari pientä veripisaraa talteen.

Nero liikkui alemmas, kynnet jättivät jälkeensä pari punaista raapaletta vaalealle rintakehälle. Sormet siirtyivät lepäämään nuoremman alimpien kylkiluiden kohdalle, kieli kiersi navan ympäri. Sagan lantio nousi patjasta sekunneissa vanhemman käsien etsiytyessä vyönsoljelle. Nero ei pitänyt mitään kiirettä hopeisen, metallisen napin kanssa painaessaan samalla huulensa Sagan solisluulle. Tummuneiden silmien katse siirtyi seuraamaan ilmeitä nuoremman kasvoilla – hän saattoi nähdä vaatimuksen toisen kasvoilla, eikä se lantion uusi kohottaminen jättänyt kovin paljoa arvailun varaan.

Neron hampaat tarrasivat vetoketjun metalliseen osaan, joka vedettiin alas lähes kiduttavan hitaasti. Alavatsalla levännyt käsi löysi tiensä bokserien kankaalle toisen käden nykiessä housuja Sagan lantion alapuolelle. Sormet hyväilivät tumman kankaan peittämää etumusta kevyin ottein, jolloin nuorempi nosti taas lantiotaan enemmän kontaktin toivossa. Nero hillitsi haluaan kiusata basistin hulluuden partaalla jo nyt - hän ehtisi hyvin tehdä sen myöhemminkin. Sen sijaan hän hyvin kiltisti veti myös bokserit alas, jolloin tyytyväinen henkäisy karkasi Sagan huulilta.

Toinen Neron käsistä siirtyi Sagan reiden alle nostaen sen suoraksi koukistuneesta asennosta. Vanhempi nuolaisi kalpeaa ihoa, ennen kuin hampaat painuivat siitä läpi. Uhrin pää taipui taakse, sormet nykivät lakanaa, ja huulilta karkasi kovin hapeton huokaus. Nero oli varsin tyytyväinen voidessaan maistaa taas kevyen raudan maun huulillaan, suudellen tiensä samalla hieman ylemmäs vältellen kuitenkin paikkaa, jonne Saga olisi eniten kaivannut huomiota. Hän näykkäisi jalkataivetta, ja kädet siirtyivät lähemmäs haluttua aluetta sormien päästettyä irti reidestä. Vanhempi kaksikosta puhalsi lämmintä ilmaa nuoremman kovuudelle, jolloin Saga levitti jalkojaan varsin kehoittavasti. Hieman sadistinen ilme leikki Neron kasvoilla, mutta hän päätti armahtaa toisen ottamalla miehuuden pään suuhunsa.

Saga saattoi nähdä vain mustaa sillä hetkellä – nautinto oli liian suuri sen kidutuksen jälkeen. Vaati paljon, ettei hän olisi saavuttanut sitä siunattua rajaa juuri sillä hetkellä. Etäisesti hän mietti, tulisiko lakana kärsimään siitä tavasta, jolla hän sitä repi vanhemman kielen painuessa herkimpiä verisuonia vasten.

Neron kokeneet sormet siirtyivät taitavasti Sagan erektion juurelle kielen kärjen painuessa kovuuden päätä vasten. Vanhempi keskittyi työhönsä; kostea kieli kiertyi hetkeksi miehuuden levyyden ympärille, ennen kuin Nero siirtyi jakamaan huomiotaan esinahalle. Vapaan käden sormet lähes hiipivät nuoremman jalkoväliin, ja etusormi löysi tiensä pakaroiden väliin, ja Sagan lantio kohosi välittömästä lähemmäs vanhemman suuta, kun sormi juoksi sisäänkäynnin ympäri. Nuoremman henkäisy ei ollut sieltä hiljaisimmasta päästä Neron käden siirtyessä hyväilemään Sagan kiveksiä – sillä hetkellä hänen kätensä irrottivat otteen patjasta siirtyen takaisin vanhemman hiuksiin kehon nytkähtäessä kevyesti. Nero saattoi tuntea erilaisen, tiheämmän pulssin huuliaan vasten imiessään pari kertaa kevyesti, sitten voimakkaammin, pyrkien samalla rentouttamaan kurkkuaan nuoremman pyrkiessä syvemmälle. Ei vaadittu muuta kuin tavallinen nielaisu, eikä Saga voinut vastustaa supistuvia lihaksia astuessaan rajan yli voimakkaan huudahduksen saattelemana. Nero vetäytyi pyyhkien hieman leukaansa, jolle pari pisaraa valkoista eritettä oli valunut. Hän ei todellakaan voinut mitään tyytyväiselle virneelleen nähdessään Sagan kasvot – huulet haukkoivat happea, silmät olivat puoliksi auki ja katsoivat Neroa, vaaleat hiukset liimaantuivat ihoon.

”Joko uni maittaisi?” Nero kysyi yrittäen pitää äänensä mahdollisimman tyynenä. Hän oli päättänyt, ettei hän antaisi mielihaluilleen valtaa, ei ainakaan sillä hetkellä.

”Mm~” oli ainut vastaus, minkä vanhempi sai. Hymähtäen baarimestari siirtyi makaamaan kyljelleen, käden hapuillessa pöytälampun katkaisinta. Huoneen valtasi pimeys, ja hetken ajan hiljaisuuskin lepäsi heidän harteillaan. Nero oli nukahtamaisillaan, kun hän sitten tunsi lämpöä selkäänsä vasten, hengityksen niskallaan. Ehkä Saga oli vain lähentelevä nukkuja? Siihen Nero luotti sulkiessaan silmänsä ja yrittäessään rentoutua. Nuoremman läheisyys vain pahensi hänen omaa tilaansa, pakottava tarve jalkovälissä huusi huomiota. Hetken baarimestari jopa harkitsi kliseistä vessaan siirtymistä, mutta sen sijaan hän pysyi kiltisti paikoillaan – ainakin siihen asti, että hän saattoi tuntea Sagan käden lanteillaan. Basistin sormet valuivat hitaasti alemmas, jäivät lepäämään syntisen lähelle Neron tuskallista erektiota. Vanhempi kaksikosta liikahti levottomasti, ja Saga naurahti aivan varmasti hänen niskaansa vasten! Nero oli jo kääntymässä, mutta sitten ne sormet lopulta kietoutuivat hänen miehuudelleen, jolloin hän henkäisi hapettomasti.

Sagan sormet hieroivat osan, aikaisin karanneesta spermasta kovuuden pään ympäri, ja etusormen kynsi kulki pinnan lähellä olevia hermoja ja verisuonia pitkin. Neron herätessä enemmän Sagan sormet kietoutuivat erektion juuren ympäri liikkuen kohti päätä, sitten taas alaspäin kiusaavan hitaassa rytmissä. Hän saattoi tuntea Neron kehon nytkähtävän mielihyvästä, lantion painuessa kehoittavasti lähemmäs kättä. Samaan aikaan Saga painoi hampaansa vanhemman olkaan, jolloin Nero ilmeisesti menetti itsehillintänsä, sillä harvinaisen pian nuorempi huomasi makaavansa selällään, toinen yllään. Saga saattoi nähdä nälän paistavan toisen lähes mustista silmistä. Hän ei tiennyt, missä vaiheessa oli itse alkanut nauttia Neron tyydyttämisestä liikaa, yhtäkkiä hän vain tunsi toisen polven vasten jalkoväliään, henkäisi hapettomasti.

Nero ei olisi jaksanut välittää hetkeäkään siitä, että Saga oli ottanut pari. Häntä ei pahemmin kiinnostanut, että oli väärin tehdä kuten hän aikoi. Hän vain halusi tuntea toisen ympärillään, kuulla nimensä karkaavan nuoremman huulilta. Hän halusi tietää, miltä Sagan keho tuntuisi, kun se vääntelehtisi hänen allaan nautinnon kourissa.

Saga kohotti päätään tyynystä, nuolaisi vanhemman alahuulta. Hän imi sitä kevyesti, kietoi pitkiä sormiaan tummiin hiussuortuviin.

”Ota minut?”
”Sinulle ei sitten suihinotto riittänyt?” Oli sinäänsä ihmeellistä, että Nero pystyi pitkittyneen nautintonsa keskellä muodostamaan niinkin pitkän lauseen.
”Ei?”
”Tiedäthän, että käytöksesi on varsin...”
”Huoramaista? Likaista?”
”Juuri niin.”
”Enkö sitten voisi olla sinun tämän yön?”

Se oli luultavasti se ääni, hiljainen kehräys, jota Nero ei voinut vastustaa. Hän vain huomasi painavansa huulensa hyvin intohimoisesti Sagan aataminomenaa vasten. Nuoremman kädet vaelsivat baarimestarin hiuksista lapaluille, lyhyet kynnet painuivat ihoa vasten saaden Neron sihahtamaan hiljaa. Vanhempi vetäytyi polvilleen, hieman kauemmas toisesta, katsoen Sagaa varsin päättäväisenä.

”Käänny vatsallesi.”
”Mik-”
”Käänny nyt vain vatsallesi.”

Ne sanat hieman hämmensivät Sagaa, eikä hän pahemmin pitänyt siitä asennosta, jos Nero aikoisi ottaa hänet niin. Varsin mielellään hän olisi katsonut toisen kasvoja, hamunnut paria suudelmaa, joista tosin tuskin olisi tullut yhtään mitään. Silti hän huomasi kääntyvänsä haluttuun suuntaan, kädet siirtyivät leuan alle, ja hiljainen sihahdus pääsi huulilta lantion painuessa lakanan hieman karheaa pintaa vasten.

Nerolta vaati paljon tahdonlujuutta, ettei hän vain olisi jäätynyt siihen paikkaan. Katse hyväili jokaista selkänikamaa, sormet halusivat koskettaa täydellistä, vaaleaa ihoa. Nero ei huomannut pidättävänsä henkeä, ennen kuin se purkautui väreilevänä henkäyksenä. Sormet painuivat lapaluita vasten, hieroivat ja tunnustelivat ihon alla olevia lihaksia, jolloin hän saattoi tuntea nuoremman rentoutuvan, voihkaisevan hiljaa mielihyvästä. Neron kädet valuivat lapaluilta alas, eri puolin selkärankaa pysähtyen lepäämään nuoremman pakaroille. Sormet hieroivat, puristivatkin pari kertaa, jolloin Sagan lantio kohosi varsin kehottavasti irti patjasta. Neron naurahdus oli käheä, kun hän tunnusteli sisäänkäyntiä kiduttavan keskittyneesti. Hän ei saanut selvää Sagan sanoista, mutta silti hän ymmärsi painaa pari sormea toisen sisälle levittäen nuoremman sisäänkäyntiä. Vaaleamman seuraava äännähdys oli jo lähempänä huudahdusta, kun Nero yhtäkkiä näykkäsi toista pakaraa hellää voimakkaammin. Miltei automaattisesti Saga painoi etumustaan lähemmäs patjaa tuntiessaan vanhemman seuraavat aikeet.

Nero katsoi tyytyväisenä punertavaa jälkeä nuoremman täydellisessä, kalpeassa ihossa. Sormet venyttivät sisäänkäyntiä, ja Saga melkein vingahti tuntiessaan jotain kosteaa ja lämmintä sisäänkäyntiään vasten. Hän ei tiennyt, miten hänen olisi kuulunut reagoida, kun Neron kielen kärki liittyi sormien mukaan. Välillä hän saattoi tuntea pienet näykkäisyt, joiden ansiosta hän hautasi kasvonsa tyynyä vasten. Kevyet lipaisut ja sormien liikehdintä saivat hänet lantionsa lopulta painautumaan lähemmäs, tyytyväinen huokaus karkasi huulilta, ja kädet puristuivat taas lakanaan hänen kehonsa lähes anoessa enemmän. Neron työntäessä kieltään ja sormiaan hieman syvemmälle Saga melkein huusi, ja sillä samaisella hetkellä kaikki tuntui jotenkin vain pimenevän jo toista kertaa sen illan aikana.

Nero hymyili tyytyväisenä saavuttaessaan tavoitteensa jo toisen kerran. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan käpertynyt Sagan viereen, ei edes ehdottanut nukkumista. Sitäpaitsi hän oli lähes varma siitä, ettei nuorempi tulisi suostumaan siihen tälläkään kertaa. Basisti ei ehtinyt tajuta mikä häneen iski, kun jo kaksi Neron sormista painui suoraan nuoremman herkintä pistettä vasten. Saga tiedusti etäisesti, että yhtäkkiä hänen päänsä ei ollutkaan haudattuna tyynyyn vaan hän haukkoi happea kuin hukkuva. Hän tunsi vanhemman virnistävän olkaansa vasten, kolmannen sormen liittyessä kahden muun seuraan. Ne tunnustelivat, venyttivät ja ennen kaikkea ajoivat häntä kohti hulluutta jo kolmatta kertaa samana iltana. Saga esti vain vaivoin vinkaisun, kun Neron hiukset yhtäkkiä kutittivat hänen niskaansa miehen kumartuessa lähemmäs hänen korvaansa.

”Oikealla puolellasi on yöpöytä. Sen laatikossa on mintunvihreä purkki. Antaisitko sen minulle~?”

Saga sai vaivoin käännettyä päätään sivulle, jotta hän näkisi kyseisen huonekalun. Hän saattoi tuntea pienoista tärinää kädessään, kun se alkoi hamuilla nuppia avaten lopulta kyseisen laatikon. Basisti todellakin toivoi, ettei Neron yölaatikko olisi kovin täynnä erilaisia purnukoita, hän tuskin jaksaisi alkaa etsimään niistä sitä tiettyä. Saga saattoi tuntea erinäisiä esineitä: jonkinlainen vihko, kirja, nenäliinoja, avattu karkkipussi... ja sitten jokin matala purkki, johon hän tarttui. Hän todella toivoi sen olevan oikea, kun hän paiskasi sen Neron viereen patjalle antaen kehonsa keskittyä taas vain silkkaan nautintoon.

Neron hermot tuntuivat loppuunkulutetuilta. Hän ei voinut olla virnistämättä kuullessaan pienen, pettyneen ynähdyksen Sagan puolelta, kun hän veti sormensa pois. Hän hieroi kämmenilleen hieman viileää, geelimäistä ainetta vieden kätensä huomiota huutavalle erektiolleen. Pää taipui hieman taakse, kun hän antoi sormien juosta lämpimällä iholla pari kertaa kumartuen sitten taas Sagan ylle. Hampaat näykkäsivät korvalehteä, ennen kuin Nero keskittyi taas jakamaan uuden ohjeen.

”Käännytkö takaisin selällesi?”

Saga totteli hyvin pian tuntiessaan Neron vetäytyvän. Oli ihmeellistä, miten pian hänen kehonsa kaipasikaan lämpöä ja läheisyyttä sekä sitä pientä polttelua, jota toisen sormet olivat jo tuoneet. Hän kääntyi, levitti jalkojaan varsin kehoittavaan sävyyn. Basisti saattoi nähdä Neron nuolaisevan huuliaan, nälkäisen katseen juostessa pitkin nuoremman kehoa. Saga ei kääntänyt katsettaan, kun toinen tarttui kovuuteensa ohjaten sen vasten nuoremman sisäänkäyntiä. Hän oli kerrankin onnellinen, kun häneltä ei odotettu tuhatta erilaista varmistusta siitä, että se oli todellakin okei, kun Nero jo painui sisälle yhdellä terävällä liikkeellä.

Erilaisten seksi- ja seurustelukumppaneiden jälkeen Nerolla todellakin oli erilaisia kokemuksia. Hänen historiaansa kuului tapauksia, jotka olivat olleet huonoja tai ihan hyviä. Tajunnan räjäyttäviä tapauksia oli ollut tasan kaksi, mutta molemmissa tapauksissa luonne oli pilannut paketin. Saga sen sijaan ei ollut – ainakaan toistaiseksi – kommentoinut erinäisiä tatuointeja, jotka koristivät Neron ihoa, eikä nuorempi ollut myöskään haukkunut häntä siisteysintoilevaksi friikiksi. Näistä asioista vanhempi jaksoi etäisesti olla kiitollinen alkaessaan rakentaa hidasta, tunnustelevaa tahtia Sagan sisälle.

Vaaleahiuksisen kädet etsivät sopivaa pistettä, johon ne voisivat tarrata erilaisten tunnetilojen ajaksi. Ei hän voinut sanoa, etteikö se olisi ollut hieman epämukavaa ottaen huomioon Neron koon ja sen, että viime kerrasta oli kuitenkin kulunut hieman aikaa. Hän oli kuitenkin jo ehtinyt addiktoitua baarimestarin läheisyyteen ja kosketukseen, mikä olisi varmasti ollut häiritsevän hämmentävää, jos hän olisi jaksanut ajatella. Kädet löysivät sopivan paikan Neron niskan takaa, Sagan vetäessä vanhemman lyhyeen ja kiireiseen suudelmaan. Kantapäät painoivat kevyesti toisen selkää, jolloin Neron oli pakko työntyä syvemmälle joutuessaan lähemmäs Sagaa. Vaaleahiuksinen hengitti toisen huulille melko hapettomasti, yritti pitää katseensa Neron silmissä.

”Liiku?”

Se oli vain yksi, huulilta huulille henkäisty sana, mutta silti se sai Neron tottelemaan sekuntien sisällä. Rytmin säilyttäminen tuntui ylivoimaiselta jo parin rajumman työnnön jälkeen, eikä asiaa varsinaisesti auttaneet Sagan kynnetkään, jotka onnistuivat luomaan punaisia, kirveleviä raapaleita Neron lapaluiden yli. Hetkessä pienikin liike muuttui nopeaksi, jokainen työntö pyrki mahdollisimman syvälle, ja kaikki ajatukset varsin katosivat tukahduttavan kuumaan huoneilmaan.

Saga ei jaksanut välittää, että Neron puristuksen ansiosta hänen lantiollaan tulisi seuraavana päivänä olemaan pari varsin hehkeää mustelmaa. Häntä ei myöskään kiinnostanut, mitä mieltä naapurit olivat sängyn pitämistä äänistä tai siitä, ettei hän todellakaan yrittänyt peitellä nautintoaan. Herkimpään kohtaan osuvat työnnöt saivat aikaan huudahduksen, johon hyvin selvästi sekoittui baarimestarin nimi. Basisti ei voinut mitään jatkuvalle huohotukselle tai voihkinnalle, kun Nero kietoi sormensa hänen erektiolleen yrittäen sovittaa kätensä liikkeen sopivaksi lantion kanssa. Hampaat löysivät nuoremman kaulasta, pari senttiä korvan alapuolelta, kohdan, jonka pureminen sai Sagan kehon taipumaan vaikerruksen kaikuessa seinille. Vanhempi virnisti lähes sadistisesti muuttaessaan vielä työntöjensä kulmaa edullisemmaksi nuoremman nautintoa ajatellen, eikä Saga voinut pidellä rajastaan kiinni, kun vanhempi osui herkimpään pisteeseen jokaisella työnnöllä. Jo kolmas orgasmi sai hänen näkönsä sumenemaan ja myöhemmin hän saattoi vaikka vannoa, että hänen hengityksensä pysähtyi muutamaksi sekunniksi sillä hetkellä.

Supistelevat lihakset ja Sagan näkeminen siinä tilassa olivat Nerolle liikaa; ne ajoivat hänet rajan yli vain sekunteja nuoremman jäljessä. Huoneen täyttivät vain raskas, haukkova hengitys ja lakanoiden kahina, kun Nero vaivoin kierähti toisen vierelle. Hän ei muistanut, milloin viimeksi yhden sormenkin liikuttaminen oli tuntunut niinkin ylivoimaiselta. Vielä pari minuuttia tilaa hallitsi hiljaisuus molempien osanottajien tuijottaessa kattoa.

”Unohdit sitten suojan~” Saga virnisti kääntäessään päätään sen verran, että saattoi nähdä Neron kasvot.
”Niin teit sinäkin ottaen huomioon, ettet missään vaiheessa muistuttanut minua siitä~”
”Olin liian keskittynyt egoosi?”
”Nautit siitä kuitenkin. Sitäpaitsi olen kyllä muistanut kumin tähän asti.”
”Lumouduit seksikkyydestäni?”
”Tottahan toki.”
”Etkä pelkää, että minulla olisi jotain?”
”En. Sinä muistaisit mainita siitä vaikka kaatokännissä, olen melko varma siitä.”

Saga ei jaksanut vastustaa halua kierähtää hieman lähemmäs Neron lämmintä vartaloa – peitto oli jossain vaiheessa päätynyt lattialle.

”Haittaako, jos jään yöksi?”
”Sitä minä yritin sinulle ehdottaa jo aiemmin?”
”Entä jos käytän suihkuasi aamulla?”
”Kaikin mokomin.”
”Laitatko myös aamiaista?”
”Ei kannata koetella liikaa onneaan~”

Nero kietoi laiskasti kätensä Sagan vyötäisille, eikä kulunut kovin kauaa, että molemmat vaipuivat tyytyväiseen uneen.

**

Kuuma. Tukahduttavan kuuma. Se sai Sagan potkimaan yltään paksun untuvapeitteen, jonka olemassaoloa hän sitten alkoi pohtia. Ruskeat silmät avautuivat hitaasti, ja hän huomasi yöpöydän, joka ei ollut normaalilla paikallaan. Sängyn viereisessä nurkassa ei ollut viherkasvia, joka oli jo parhaat päivänsä nähnyt Sagan hellästä huolenpidosta huolimatta. Sen sijaan nurkassa oli kirjahylly, joka oli ahdettu tupaten täyteen erinäisiä teoksia. Vaatelipasto ei ollut normaalilla paikallaan, tietokoneen merkki ei ollut sama, ja jopa ikkuna näytti muuttaneen paikkaa yön aikana. Kesti tovi muistaa viimeisen illan tapahtumat, eikä Saga voinut olla miettimättä Neron katoamista, kun muistikuvat viimeinkin iskivät. Hän yritti kuulostella ääniä – veden valumista suihkusta, astioiden kolinaa keittiöstä tai TV:n uutisankkurin yksitoikkoista ääntä olohuoneesta. Mitään ei kuitenkaan kuulunut, ja Saga päätti siirtää suihkuaan hieman pukiessaan bokserit ja paidan.

Keittiöstä leijui teen ja kahvin tuoksu, ja hetken Saga jo luuli, että Nero oli sittenkin tehnyt hänelle aamiaista. Näin ei kuitenkaan ollut, mutta pöydällä olevaa valkoista mukia vasten nojasi taiteltu paperi. Saga hymähti ja taitteli sen auki.

Huomenta.
Olisin mielelläni herännyt vierestäsi ja ottanut uusintakierroksen, mutta toisena baarinomistajana minullakin on tietyt velvollisuudet, valitettavasti. En viitsinyt herättää sinua, vaikka asia sinua varmasti nyt häiritseekin~ Älä välitä, muru, tulen takaisin heti kun ehdin, ja voimme viettää laatuaikaa yhdessä (joten älä katoa, ok?).
Jääkaapissa pitäisi vielä olla jotain syötäväksi kelpaavaa, ja suihku on käytettävissä. Alla on kuitenkin puhelinnumero, jos sinun on kuitenkin lähdettävä (ilmoitathan asiasta).

- N

PS. Ilmastointi on muuten rikki.
Viimeksi muokannut Kaerimichi päivämäärä Su Syys 21, 2014 7:16 pm, muokattu yhteensä 3 kertaa
The D I S O R D E R in my BRAIN.

Avatar made by: greenmoon666

    1 tykkää.
Avatar
Kaerimichi
Teknikko
 
Viestit: 170
Liittynyt: To Elo 14, 2008 9:27 pm
Paikkakunta: Kauhajoki

Re: Absolut Royal F@#K (NeroxSaga, AU, PWP, one-shot, K-18)

ViestiKirjoittaja parasol- » Su Tammi 09, 2011 8:17 pm

homnom omnomnom omnom hihigffsd ♥


Ihan aluksi; kiitän ! Tää on jo toinen ficci jonka mä oon saanu sut kirjoittamaan, ja jo varmaan miljoonas kerta kun olen hyrissyt ihan onnessani sun ficcien kanssa. En oikein tajua miten on mahdollista että sä vaivaudut oikeasti kirjoittamaan jotain mua varten ( ainakin joillain tahoilla ), mutta en mä kyllä valitakaan !

Olin suoraansanottuna hitusen huolissani siinä vaiheessa kun kyselit multa millainen Nero oikein on, kun mietin että saatkohan sä siitä ollenkaan Neromaista missään suhteessa. Tai no, mistäpä mä tiedän millainen se on oikeasti irl - mutta ainakin onnistuit täyttämään mun odotukset ja kuvitelmat kys. herrasmiehen ( ... ) kohdalta. Mun mielikuvissa se mies on juurikin tuollainen; ah-niin-ihana pläjäys sarkasmia, tihkuvaa seksiä ja virnettä. ♥

Jos - ja kun - itse fictioniakin arvostellaan, niin aloitetaan sitten ihan alusta. Jo itse tälle tekstille annettu nimikin kiinnittäisi valehtelematta mun huomion, vaikka kuviteltaisiin tilanne jossa en olis ennen kuullukaan susta, sun ficeistä tai vaikkapa vaan tästäkään tapauksesta. Sanoit mulle että oot panostanut nyt näihin nimiin ( Redlight District kans omnom ), ja oot tosiaan onnistunut ! Onnistuit kuvailemaan tota baaria niin, että mä ainakin juoksisin suorilta sisälle ilman hetkenkään epäilystä, jos tollainen tosiaan olis olemassa. Varsinkin jos Nero olis baarimikkona eiku--

Nautin harvinaisen paljon muunmuassa tuosta tanssikohdasta, jonne olit ujuttanut The Bad Touchin sanoituksia. muutenkin kuuntelin kys. biisiä koko ficinluvun ajan. Siinä oli jotain tositosi jännittävää ja pulssianostattavaa, ja näin silmissäni melkeinpä koko kohtauksen ja kuulin sen biisin vielä päässäni - voit kuvitella miten lähellä olin pudota tuolilta. :'D


Sun kuvailu ja kirjoitustyyli on edelleenkin mun mielestä aika huippuluokkaa, mut pari virhettä mä löysin tuolta !

a) Kohta, jossa Nero ja Saga selviävät lopulta Neron asuntoon, Nero hakee viinilasin keittiöstä ja tulee olkkariin Sagan luokse. Yhtäkkiä Saga takertuukin jo lakanoihin? Missä vaiheessa ne pääsi makkariin asti? :--D

b) "eikä asiaa varsinaisesti auttanut Sagan kynnetkään, jotka onnistuivat luomaan punaisia, kirveleviä raapaleita Neron lapaluiden yli." Tuosta kaiketi sanoin sulle jo aiemmin - monikko. "eivätkä asiaa varsinaisesti auttaneet Sagan kynnetkään". :3

c) "Etäisesti hän mietti, tulisiko lakana kärsimään siitä tavasta, jolla hän sitä repi vnahemman kielen painuessa herkimpiä verisuonia vasten."


Enempää virheitä en löytänyt, ja nuokin ovat vain pikkuvikoja, mutta pitihän mun nyt vähän päteä ettei tää ihan turha kommentti olis. :')


mutta; kiitoskiitoskiitos ! ~ ♥
We won't need words if we can seek the night together,
We won't need love to go to a darkness with no place to step.

Avatar
parasol-
Bändäri
 
Viestit: 42
Liittynyt: La Loka 11, 2008 7:30 pm
Paikkakunta: ei ole.

Re: Absolut Royal F@#K (NeroxSaga, AU, PWP, one-shot, K-18)

ViestiKirjoittaja Kaerimichi » To Maalis 31, 2011 5:50 pm

Ensinnäkin mä voin todeta, että sut on kiva “käskeä” kommentoimaan, kun se tapahtuu aina niin nopeasti mun kommenttivastausvauhdista (kiva sana) huolimatta. XD Ja häh, toinen ficci? Miksen mä muista sitä ekaa? o.O Oon niin vanha ja olen kaiketi kirjoittanu jo liikaa.
Pitääkö tää sanoa taas? Ensinnäkin sä olet mun ystävä ja toiseksi, mä rakastan haasteita. Tosin nyt ei enää ikinä pitäis ottaa yhtäkään vastaan.
Mä kysyn hahmoista aina, jos en tunne niitä. XD Mikään ei ole parempi tapa selvittää asioita kuin kysellä faneilta, lukea haastatteluja ja tuijottaa vähän Youtubea!
Kiva, jos nimet onnistu kerrankin. :_D Sen siitä saa, kun tekee pientä taustatutkimusta. XD Ja no, tervetuloa sitten mun baariin, kun saan koulut käytyä ja rahat kasaan. :_D Toivotaan, etten ole 40+ silloin.
Eniten mua innostaa kyllä melkeinpä se, että onnistuin sun mielestä kuvaamaan ton tanssikohtauksen, koska sitä oli “kipu arassa paikassa” kirjoittaa. Perfektionistiluonteesta on tässä kaiketi apua!

a) … älä esitä niin vaikeita kysymyksiä? Mä tarkistan sen kohdan jossain vaiheessa ja selitän sulle asiasta mesessä/korjaan sen kohdan tänne! … ok, joo, leikitään, että se on ajatuskatkos (mitä mulla on) tai sitten ne teleporttas? Tottakai Nerolla on vähän kaikenlaisia taikavoimia. :_D Saatan joskus myöhemmin lukea sen vielä kunnolla ajatuksella ja korjata sitä!

b) ja c): korjattu!


Ole hyvä. XD Kiitos kommentista
The D I S O R D E R in my BRAIN.

Avatar made by: greenmoon666

Avatar
Kaerimichi
Teknikko
 
Viestit: 170
Liittynyt: To Elo 14, 2008 9:27 pm
Paikkakunta: Kauhajoki

Re: Absolut Royal F@#K (NeroxSaga, AU, PWP, one-shot, K-18)

ViestiKirjoittaja Enya » To Tammi 05, 2012 9:35 pm

Jos sitä nyt sitten yrittäisin saada viimeinkin kirjoitettua tähänkin sen kommentin, kerta lupasin sitä jo… no aikoja sitten ja tämä fic on kuitenkin kirjanmerkeissä pyörinyt ilmestymisestään asti. Shame on me~ ^^'

Ja koska olen niin kangistunut minulle ominaisiin kommentointikaavoihini, niin aloitan tälläkin kertaa tekstin nimestä. Olen oikeastaan vähän kahden vaiheilla tuon nimen suhteen: toisaalta pidän tuosta kokonaisuudesta, mutta toisaalta tuo F@#K tuntuu vähän turhalta kaunistelulta ja kikkailulta noiden merkkien takia. Ja tuosta otsikosta voisin sanoa vielä sen verran, että jotenkin oletin sen perusteella itse tekstin seksikohtauksien olevan enemmän pornoon päin, joten oli sinällään yllättävää, ettei itse seksikohtaus vastannut siinä mielessä itse lukukokemusta. Täytyy kyllä myöntää, että tuo ficin seksikohtaus oli silti aikaisempien tekstiesi pwp-kohtauksiin verrattuna tarkemmin kuvattua, että se tavallaan korjasi tuota ennakkoluulokäsitystäni sen suhteen, kuinka nimi tulisikaan viittaamaan itse tarinaan. Mutta tuosta sitten enemmän myöhemmin!

Ennen kuin menen tuohon itse tarinaan, voisin varmaankin sanoa muutaman sanan itse henkilöhahmoista. En ole juurikaan lukenut fanfictionia kummastakaan miehestä aikaisemmin, mutta nimeltä ja ulkonäöltä uskaltaisin väittää kummatkin tuntevani. Se, etten tunne kovinkaan hyvin niin Sagaa kuin Neroakaan, ei kuitenkaan tuntunut haittaavan itse lukukokemusta: mielestäni onnistuin saamaan suhteellisen hyvän käsityksen heistä kummastakin, vaikka en voikaan tietää, kuinka totuudenmukaiset kuvaukset heistä sainkaan. :D No ei sillä kuitenkaan mitään väliä ole, kyse on kuitenkin fanfictionista ja henkilöhahmojen nimet ovat vain lainattuja oikeilta henkilöiltä.

Mutta joka tapauksessa noista kahdesta miehestä myönnän, että Nero oli enempi mieleeni ja ihastuin hänen henkilöhahmoonsa. En sitten tiedä, viehättikö minua hänessä enemmän se tietynlainen ”bad boy”-vaikutelma (et voi kieltää, etteikö baarissa ilmaisten juomien tarjoilu seksiseuran saamiseksi liittyisi tuohon) vai onnistuiko Neron viettelemään Sagan lisäksi lukijankin.
Mutta Nero oli kyllä aika ihana! ;--; Hän vaikutti niin itsevarmalta itsensä kuin viettelytaitojaankin kohtaan, että vähän pakostikin sitä huomasi odottavansa, että Saga näpäyttäisi hieman toisen itseluottamusta ja rikkoisi hyväksi osoitetun kaavan Neron yöseuranhaun suhteen. Ikävä kyllä Sagakin sitten meni lankaan, vaikka Neronkin ego tuntui saavan pieniä kolhuja. :’)
Mutta juuri tuon ”liiallisenkin itsevarmuuden” vuoksi oli hienoa, että loppupeleissä Nerokin osoittautui huomaavaiseksi ja epävarmempi kuin mitä hänen iskutekniikkansa antoi olettaa. Ehkä juuri tuo puoli oli se, jonka ansiosta pidin hänen hahmostaan enemmän kuin Sagan henkilöhahmosta – enemmän vastakkaisia kontrasteja kenties.

Sagakin oli mielenkiintoinen henkilöhahmo, vaikka ei oikein yltänytkään Neron tasolle. Jotenkin pystyin pitkälti samaistuman Sagaan; etenkin tuossa aivan tarinan alussa, kun kerrottiin Sagan istuneen baarissa kavereidensa välissä, ja nuo kaverit huutelivat toisilleen, Sagan jäädessä epäonnisena kahden humaltuneen kaverinsa väliin. Tuo on jotenkin niin tuttu tilanne. :’D Pidin Sagassa myös hänen sarkastisista huomautuksistaan ja piruilevista sanoista Neroa kohtaan (eikä varmaankaan pitäisi tässä välissä mainita myös ihastuneeni Neron virneisiin ja hymyihin noita Sagan latelemia sanoja kohtaan).

Ei ole varmastikaan yllättävää, jos sanon, että en ollut koskaan kuvitellut noita kahta parituksena (miten olisin, kun en pahemmin edes lue tekstejä kummastakaan miehestä edes erikseen? XD) Mutta oli oikeastaan yllättävää, kuinka hyvin noiden kahden henkilöhahmojen kemiat tuntuivat sopivan yhteen – olit onnistunut luomaan hyvin uskottavasti kipinöitä noiden kahden miehen välille. Vaikka aluksi vähän olinkin epäluuloinen sen suhteen, kuinka Neron iskuyritykset onnistuisivat muuttamaan Sagan käsityksen itsestään; Saga kun vaikutti aika vankkumattomalta, ja hetken jo epäilin Sagan suostuvan Neron sängyn lämmittäjäksi sen vuoksi, että Nero oli nähnyt vaivaa hänen suhteensa, mutta nähtävästikin alkoholi ja kaverien hylkäämäksi joutuminen teki nähtävästikin tehtävänsä tässä tapauksessa.
Mutta sen verran vielä voin tässä välissä sanoa noista kahdesta, että pidin noista kahdesta eritoten siinä, kuinka noiden kahden ajatusmaailma ja itsevarmuus tuntui vaihtuvan siinä välissä, kun he pääsivät Neron asunnolle; Neron häikäisevä itsevarmuus sai epävarmuuden sävyjä ja vastaavasti Sagan epävarmuus tuntui haihtuvan. Se tuntui tavallaan tasoittavan noiden kahden eroja ja tuolloin oli ehkä hieman helpompaa ja loogisempaa ajatella, miten tähän tilanteeseen päädyttiinkin ja kuinka nuo kaksi eivät loppujen lopuksi olekaan niin erilaisia – tuntui myös helpommalta ajatella, että ehkä tuo yhden yön juttu ei jäisikään vain yhteen iltaan. Ainakin Nero vaikutti siltä, kuin olisi toivonut kuulevansa toisesta myöhemminkin ja se kieltämättä aiheutti pienen ”aww”-reaktion, kun tarinan alussa kuitenkin vihjailtiin, ettei Nerolla ollut tapana pitää yhteyttä baarissa tapaamiinsa ”uhreihinsa”. Ehkä noiden kahden välille sitten lopulta tuli jotain vakavampaakin, tiedä tuota!

Myönnän, että minulla on nykyisin ennakkokäsitykseni sellaisista teksteistä, joiden tapahtumapaikkana on suurimmaksi osin baari; monesti itse juoni kun tuntuu tuon myötä unohtuvan siihen juomiseen ja humalassa toikkaroimiseen, niin myönnän jännittäneeni, kuinka tämän tälle tarinalle kävisi ja hermoilin sitä enemmän, mitä useampi juoma löysi tiensä Sagan eteen.
Niinhän tässä lopulta kävi, että se tuttu kaava alkoholista ja yhden illan hairahduksesta toteutui, mutta oli kuitenkin helpottavaa, että tuo humaltuminen oli kuitenkin enempi sivuroolissa ja tuntui siten kirjoitetun kypsemmin. Kyllä, Saga oli juonut ja se mainittiin, mutta oli miellyttävää lukea tuosta siten, ettei mitään horjumista kuvattu eikä hänen sanoistaankaan pahemmin tuota huomannut – ainoastaan suhtautumisessa Neroa kohtaan, siitä tietystä myöntyväisyydestä toista kohtaan, mikä ei välttämättä olisi tullut näinkään helposti kyseeseen, jos hän olisi ollut täysin selvin päin.

Mutta joo, takaisin ficin alkupuolelle ja baariin! Oli oikeasti aika jännää, kun mulle tuli koko ajan sellainen fiilis, ettei tuolla baarissa ollut paljoakaan porukkaa – ehkä oltiin lähellä sulkemisaikaa ja valomerkkiä, mutta unohdin ihan kokonaan koko ympäristön ja mahdolliset muut anonyymit henkilöhahmot, kun kuvailit Neroa ja Sagaa. Kaikki ne katseet, Neron virneet… Oh my, jotenkin minulle vain välittyi niin selkeä mielikuva suht. tyhjä baari, jossa Saga sitten päätyy Neron silmätikuksi. Etenkin siinä välissä, kun Saga päätyi baaritiskille juttelemaan Nerolle, en edes pystynyt ajattelemaan siellä olevan muita kuin nuo kaksi – tai jos olikin, niin sitten aika tuntui pysähtyneen noiden kahden ympärillä ja sulkevan heidät omaan pieneen maailmaansa pois muiden juhlijoiden todellisuudesta. Sellainen hidastettu kuvaus/muu ihmisvirta on kasvotonta ja "sumumaista" noihin kahteen nähden, tiedäthän?

Tekstin parhaimmaksi kohdaksi tuntui kuitenkin muodostuvan juuri tuo Neron ja Sagan tanssikohtaus! ;--; Onnistuit mielestäni hyvin vangitsemaan tuon hetken tunnelman, kun Saga hiljalleen antautuu baarimestarilleen.
En ole kovin innoissani songficeistä, etenkään jos biisin sanat tuntuvat keskeyttävän tarinan ja juuri tuollaisten viettelevien/intiimien hetkien kuvausten yhteydessä tekee vain mieli hypätä lyriikoiden yli, mutta tässä tapauksessa jaksoin jopa lukea nuo kursivoidut biisin sanatkin (ja jopa kuunnella Bloodhound gangia taustalla!). Tietenkin tuo baaritunnelma ja nuo tanssin kuvaukset olivat varmaankin omiaan siihen, että jaksoin huomioida lyriikatkin, mutta itse tuon hetken tunnelma ei tuntunut kuitenkaan kärsivän lainkaan biisin sanojen välillä. Mutta itse kuvailusi tuossa kohtauksessa oli todella hienoa, tarkkaa ja kaikkien noiden kosketusten lukemiseen ei tuntunut kyllästyvän sitten millään – etenkin, kun voin myöntää rakastavani tuollaisten intiimien hetkien kuvaamista, kosketuksia ja katseita, niin tuntui siltä, että Nero tiesi täsmälleen, mikä toimii ainakin tähän lukijaan. ;_;

Nero oli jossain vaiheessa työvuoroaan kuullut jonkun toteavan, ettei tanssi ollut muuta kuin yhtä suurta esileikkiä.

Hurr, tykkään <3 Myönnän, että nuo Neron tavoitteet tuon tanssin suhteen eivät varmaankaan jääneet keneltäkään huomaamatta, ennen tuota lausettakaan. Mutta siis lainasin tuon lauseen ihan vain sen(kin) takia, että tuosta tanssikuvauksesta kyllä välittyi hyvin nimenomaan tuo esileikki, että hetken aikaa jo epäilin ennättäisivätkö he takahuonetta pidemmälle. Saga ainakin tuntui syttyvän nopeasti Nerolle, etten olisi lainkaan ihmetellyt sitäkään, jos noiden kahden kärsivällisyys ei olisi riittänyt rauhallisempaan paikkaan siirtymiseen asti. Mutta niin… tässä kohdassa voisin vielä sanoa sen, että pidin myös todella paljon siitä, kuinka olit huomioinut aivan pieniäkin asioita ja kosketuksia, hienovaraisiakin, etkä ns. sellaista kourimista, mihin ei voi olla törmäämättä humaltuneiden miesten keskellä. Esim. tuo korvakorun imeminen oli mieleeni, koska harvemmissa teksteissä olen tuollaisen kuvailuun törmännyt. Ja sama juttu myös siinä kohdassa, kun Neron sormet tutustuvat Sagan takamukseen… Niin joo, ja kommentissa eteenpäin!

Ehkä mainitsen tässä välissä nuo muutamat virhekohdat, jotka sattuivat hyppäämään silmille:

Jotenkin hän onnistui vielä säälimään sitä siivooja-parkaa, joka joutuisi selvittämään hänen bändinsä sotkut.

Siivoojaparka.

”En minä tiedä onko se normaalia, mutta jos asia häiritsee sinua, niin olisit vain voinut jättää ne juomatta?”

”En minä tiedä, onko…”

Basisti tunsi vastenmielisyyttä siitä tavasta, milla hän tosiaan tarkkaili toista miestä kuin saalistaja kasvinsyöjää.

Joka-sana tuntuisi ainakin minusta paremmalta tuossa kohtaa kuin ”mikä”, eli siis ”jolla”.

Basistia lähes ärsytti, miten taitavasti ja hiljaa Nero aina osasi hiipiä paikalla, vieläpä juuri sopivalla hetkellä.

Paikalle. Ja tuossakin on se sama juttu kuin edellisessä kohdassa: itse sanoisin mieluummin ”kuinka taitavasti”.

Jotenkin hänestä vain tuntui, että hän oli juonut aivan tarpeeksi yhden illan ajaksi.

Yhden illan ajaksi tuntuu hieman kömpelöltä, tai ehkä en vain osaa ajatella tuota järkevästi. :( Jokin yhden illan aikana olisi kenties ymmärrettävämpi.

Sormet hieroivat, puristivatkin pari kertaa, jolloin Sagan lantio kohosi varsin kehoittavasti irti patjasta.

Kehottavasti.

Jei, ja nyt kun pääsin tuosta pakollisesta pahasta kommentissa, niin voisinkin jatkaa eteenpäin tekstin kommentoimisessa ja siirtyä Neron ja Sagan mukana baarista Neron asuntoon. Muuten satuitko ihan huomaamattasi numeroimaan Neron asunnon numeron 69:ksi? :D Jotenkin repesin tuolle pahasti; pakostikin tuosta tuli sellainen ennakoiva vaikutelma (ja ennakointihan/tulevan vihjaileminenhan on aina hieno asia) mieleen kuten myös se, että ehkä Nerolla on vähän turhankin suuret luulot itsestään ”miestenkaatajana” kuin Austin Powersilla konsanaan, että hän olisi tarkoituksella valinnut poikamiesboxikseen juuri tuon asunnon. :’)

Ja illan kulussa taas hieman eteenpäin! Ehkä käsittelen tuon itse seksikohtauksen kokonaisuutenaan enkä niinkään yhtä kertaa kerrallaan, muussa tapauksessa varmaankin toistan itseäni liikaa. Mutta siis mitä tästä sanoisinkaan… Myönnän, että yllätyin siinä, kuinka olit kirjoittanut kolme erillistä pikkukohtausta, etkä keskittynyt vain yhteen. Ehkä olen sitten tottunut lukemaan niin, että teksti sisältää pääpiirteittäin vain sen yhden seksikuvauksen, jonka kuvaus menee monesti sillä samalla kaavalla. Kun huomasin, ettei tämän tarinan kohdalla niin olekaan, tuntui täysin loogiselta lukea jokainen noista kolmesta kohtauksesta ja oli kieltämättä aika hienoa, että olit jokaisen kappaleen myötä kuvaillut myös eri asioita (jokainen kerta ei aina päätynyt siihen varsinaiseen aktiin) ja kirjoittanut eri asennoista.

Jos totta puhutaan, en edes muista, oletko aikaisemmin kirjoittanut mitään aikaisemmista teksteistäsi yhtä tarkasti kuin tätä – ainakin silloin joskus kun tätä luin ensimmäisen kerran, minusta vaikutti siltä, että olit todellakin tällä kertaa keskittynyt jokaiseen lauseeseen erikseen ja kirjoittanut kärsivällisemmin. En kyllä valita tuosta, enempi kuvailu on aina mieleeni ja mieluummin luen sitä kuvailupuolta kuin seurailen tekstiä, joka etenee tuhatta ja sataa eteenpäin – olen kai sellaista tyyppiä, että hitaampi eteneminen auttaa minua keskittymään tekstiin ja saavan tuolloin tarinastakin (henkilöhahmot, juoni, kokonaisuus, yksityiskohdat, jne.) enemmän irti. Tuntui myös mukavalta vaihtelulta, että K18-ikärajan tekstissä oli myös mainittu suojauksesta: tuntuu, että sitä ei huomioida läheskään niin usein, vaikka uskoisin, että tällaisten yhdenyönjuttujen yhteydessä suojauksen unohtamien on… vähän epätodennäköistä.

Mutta niin… poikkean nähtävästikin taas kerran vähän aiheesta, joten palataanpa siihen takaisin. Pidin siis tuosta yksityiskohtaisesta kuvailustasi; itse teksti vaikutti luontevalta eikä sitä lukiessa tullut kertaakaan sellaista fiilistä, että kirjoittajalla olisi ollut kiirettä päästä tekstin loppuun asti tai olisi hävennyt kirjoittaa seksistä. Tiedän kyllä, että olet jo tottunut kirjoittamaan PWP:tä (pwp-asiantuntija, kuten olen sanonutkin :D) ja sen kyllä huomaa tästä tekstistä. Ja hei, sitä en ole tainnutkaan sinulle aikaisemmin mainita, mutta itse noiden pwp-tekstiesi tasossa on tapahtunut jonkinlaista käsitystä – oikeastaan syitä olen jo luetellut hieman aikaisemmin, joten en ehkä ala tässä niitä toistamaan. Mutta kiireettömyys ja kuvailu kyllä ovat omiaan muuttamaan nopeastikin tekstiä. :)

Melkein jo lupasin itselleni, etten sanoisi mitään kuvailusta, mutta ehkä kierrän tuon kohdan hyvin ympäripyöreästi? Jos sanon, että kaikkein eniten noissa Neron ja Sagan herkissä hetkissä pidin kolmesta asiasta: 1) siitä, että olit huomioinut luita ja selkänikamia. Voin myöntää, että niiden huomioiminen tekstissä joko suudelmin tai kosketuksin on yksi asia, joiden kirjoittamisesta ja lukemisesta pidän todella paljon. Harmi vain, etten ole onnistunut löytämään montaakaan tuollaista tekstiä. 2) Puhallukset. Koska aika monesti huomaa, että kirjoitetaan vain suudelmista keholle ja unohdetaan, että voi tehdä muutakin. 3) Jalkataive ;--; Oikeasti, kun huomasin tuon kohdan, niin piti lukea toisenkin kerran, että luin varmasti oikein. Ihanaa, että viimeinkin joku muukin mainitsee jalkataipeen kirjoittamisen yhteydessä!

Voisin tässä välissä lainata tekstistä joitain kohtia, jotka jäivät mieleeni tai ovat muuten lainaamisen arvoisia (tosin en mainitse kaikkia, mutta muutamat kylläkin)!

”Ei, sinä haluat. Haluat viettää yön kanssani, ja nyt alkaa olla aika myöntää se itsellesikin. Joten miten on? Tuletko tanssimaan kanssani, vai istutko siinä sulkemisaikaan, jolloin palaat tyhjään asuntoon, jossa kukaan ei lämmitä sänkyäsi?”

Tuon lukiessani oli jotenkin niin ristiriitaiset fiilikset: toisaalta Neron sanat tuntuivat karulta ja toisaalta tuo suorasanaisuus viehätti, mutta toisaalta Sagan puolesta ja hänen reaktionsa luettuaan tunsin sympatiaa Sagaa kohtaan. Nuo sanat taisivat todella iskeä arkaan paikkaan. :(

Jo kolmas orgasmi sai hänen näkönsä sumenemaan ja myöhemmin hän saattoi vaikka vannoa, että hänen hengityksensä pysähtyi muutamaksi sekunniksi sillä hetkellä.

Tuo loppu. Okei, usein puhutaan, että sydän jättää yhden lyönnin väliin/pidättää hengitystään tms., mutta jotenkin tuossa yhteydessä tuo loppu oli niin hieno. ;--; Ehkä sitten pidin tuosta näkökulmasta: vähän myöhäisempi ajatus Sagan kertomana/näkökulmasta.

Ehkä en sittenkään lainaa seuraavaa kohtaa, mutta en kyllä voinut olla nauramatta tuolle Sagan ja Neron loppukeskustelulle. XD Oli piristävää lukea vielä jotain huumorin sävyttämää ja kieltämättä nuo Sagan viittaukset hotellitasoiseen palveluun aamun varalle olivat aika omiaan tuomaan hymyn huulilleni. Muutenkin tarinassa oli useitakin sellaisia kohtia, joista huomasi sinulle ominaista huumoria, jonka ansioista tekstisi ovat aina tunnistettavissa. Olen muistaakseni tuosta maininnut jo aikaisemminkin, joten ehkä tällä kertaa en perehdy tuosta selittämiseen kovinkaan pitkäksi aikaa.

”Eli sinusta on täysin normaalia, että jakelet ilmaisia juomia baarin piikkiin?”
”En minä tiedä onko se normaalia, mutta jos asia häiritsee sinua, niin olisit vain voinut jättää ne juomatta?”

Tiedän, lainasin tuon yhden lauseen jo aikaisemmin, mutta kun tuon avulla voin parhaiten selittää asian. ^^’ Mutta siis tuollaiset lauseet ovat oikeasti niin tyypillistä sinua! Tuosta tavasta, jolla kirjoitat henkilön vastaamaan kysymykseen kysymyksellä, saa vähän sellaisen sarkastisen, huvittuneen/piruilevan/ettei henkilö ole tosissaan -vaikutelman. :D
Ja nyt kun tuli puheeksi nuo merkit, joista huomaa sinun käsialasi, niin toinen on edelleenkin se ”hapettomasti henkäiseminen/huokaiseminen”. Tosin muistaakseni olen jotain aikaisempaa tekstiäsi kommentoidessa maininnut tästäkin, mutta välillä tuntuu siltä, että toistat turhankin usein tuota sanontaa. En nyt tämän tekstin yhteydessä tehnyt laskelmia siitä, kuinka montaa tuo sanayhdistelmä esiintyi tekstissäsi, mutta ainakin mieleen tuo jäi. Vaikka tuo onkin osa tekstejäsi ja kirjoittamistapaasi, niin yrittäisitkö hieman kiinnittää huomiota tuohon; liika toistaminen tuntuu aina vievän tekstiltä jotain ja vähentävän sanojen vaikutusta, joten vähän samoin tuntui käyvän tuollekin sanayhdistelmälle tämän tekstin yhteydessä ja jäi hieman häiritsemään. (Tosin ehkä tuokin johtuu vain minusta, ei pitäisi lukea tekstejä niin tarkkaan…)

En enää muista, pitikö minun sanoa jotain muutakin, mutta tämä saa luvan riittää tällä kertaa. Kiitos tästä ficistä! ^^
Don't be afraid now, don't be afraid

'Cause when the wind takes you, it takes me, too. When you change colors, I change mine, too
Try not to think and I will try, too. And when you let go, I will let go, too

    1 tykkää.
Avatar
Enya
Teknikko
 
Viestit: 206
Liittynyt: Ti Kesä 16, 2009 8:58 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Absolut Royal F@#K (NeroxSaga, AU, PWP, one-shot, K-18)

ViestiKirjoittaja Kaerimichi » To Syys 18, 2014 11:44 am

Mä olen kertonut tän sulle ennenkin, mutta mä todella, todella kaipaan sun kommentteja. Mä tiedän, että voin aina paiskoa sua tekstareilla, pyytää sua tulemaan skypeen antamaan mielipiteen milloin mihinkin, muttei se silti ole täysin sama asia. :< Olisi niin hienoa, jos tekisit paluun tänne, nyt kun mäkin yritän taas olla edes hieman aktiivisempi. XD
Anyway.

Nimi on siis drinkin nimi, en tiedä olenko sanonut siitä sinulle. :'3 Kyseisen drinkin nimi kirjoitetaan juuri tuolla tavalla ja minusta se sopi hyvin tähän.

Pakko sanoa, että tätä kirjoittaessa pidin itsekin enemmän Nerosta. En tiedä mikä siinä on, mutta musta on ihana kirjoittaa liiankin itsevarmoja hahmoja, sellaisia, jotka tasan tietävät mitä ovat milloinkin tekemässä. Saga taas... no, hänen kirjoittamisensa oli hieman hankalampaa, koska jollain tavalla kirjoittajana mun täytyy aina päästä tyyppien päiden sisään ja Sagan pään sisään pääseminen ei ollut niin helppoa.

Tekstin parhaimmaksi kohdaksi tuntui kuitenkin muodostuvan juuri tuo Neron ja Sagan tanssikohtaus! ;--; Onnistuit mielestäni hyvin vangitsemaan tuon hetken tunnelman, kun Saga hiljalleen antautuu baarimestarilleen.

Sieluni lauloi hallelujaata parikin kertaa. :'D Olen nimittäin aina hieman epävarma, kun pitää kirjoittaa tanssikohtauksia, sillä mua itteäni ei saisi tanssilattialle kuin helvetinmoisella lahjonnalla. Kokemuksen puutteen takia olin siis erittäin hermostunut, kun kirjoitin tuota kohtaa. Hyvä kuitenkin, ettei se ollut täyttä kuraa. :'D

Virheet korjattu!

Muuten satuitko ihan huomaamattasi numeroimaan Neron asunnon numeron 69:ksi? :D

Jepa, tein sen tarkoituksella. XD Toivoinkin, että joku tarttuisi siihen, koska mua huvitti itteänikin kirjoittaa tuota kohtausta.

Tiedän kyllä, että olet jo tottunut kirjoittamaan PWP:tä (pwp-asiantuntija, kuten olen sanonutkin :D) ja sen kyllä huomaa tästä tekstistä.

Kiitos? XD Jotenkin mua pelottaa aina, kun mä kirjoitan pornoa, että laitan asiat etenemään tuhatta ja sataa enkä anna tilanteille aikaa kehittyä. Siksi olen tyytyväinen, ettei tämän ficin kanssa ilmeisesti ollut niin.

Tuosta tavasta, jolla kirjoitat henkilön vastaamaan kysymykseen kysymyksellä, saa vähän sellaisen sarkastisen, huvittuneen/piruilevan/ettei henkilö ole tosissaan -vaikutelman. :D

Miksi mua huvittaa. :'D Äiti nimittäin on kysynyt multa monta kertaa vastaanko mä kysymykseen aina kysymyksellä. Jotenkin se sarkasmi, piruilu ja huvittuneisuus tulee multa luonnostaan, koska mä olen itse sellainen. On helppo kirjoittaa asiasta, joka on niin lähellä omaa sydäntä? XD

Kun työskentelin uuden K-18 ficin kanssa, yritin kiinnittä huomiota siihen hapettomasti henkäisemiseen ja yritin jättää sitä pois. :)

Kiitos itsellesi kommentista!
The D I S O R D E R in my BRAIN.

Avatar made by: greenmoon666

Avatar
Kaerimichi
Teknikko
 
Viestit: 170
Liittynyt: To Elo 14, 2008 9:27 pm
Paikkakunta: Kauhajoki


Paluu K-18

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron