Kaksi maailman kauneinta (JFanFic50, Hakuei/Ruki, 11/50)

K-7 on S:ää hieman vahvempaa materiaalia. Alastomuutta, huumausaineita, väkivaltaa tai huonoa kielenkäyttöä voi esiintyä lievässä muodossa, mutta ei tarkasti kuvailtuna. Seksiä tai seksuaaliseksi koettua käytöstä saatetaan käsitellä maininnan tasolla. K-11 ja K-13 voivat jo sisältää edellä mainittuja sisältöjä hieman enemmän.

Re: Kaksi maailman kauneinta (JFanFic50, Hakuei/Ruki, 10/50)

ViestiKirjoittaja akumu » Pe Maalis 31, 2017 2:02 pm

Title: Lohdutus ( jonka turvin hän halusi olla yhdessä )
Author: akumu
Beta: En koe tarvitsevani
Fandoms: PENICILLIN, the GazettE
Pairing: Hakuei/Ruki, OC/Ruki
Rating: K7
Genre: Crossover, AU, angst, romance
Disclaimer: En omista muuta kuin tekstin ja idean. Miehet kuuluvat edelleen itselleen, enkä halua rahastaa tai loukata tällä ketään.
Warnings: Kuvailua seksistä
Summary: Häntä pelotti liian paljon; häntä pelotti, että Hakuei ei tulisi ikinä ymmärtämään, miksi asiat olivat näin.

Ehkä toinen ei ymmärtäisikään.8. Lohdutus


Ruki tiesi, miksi elämä oli ollut niin kauan sellaista; riitoja joiden meteli kaikui seitsemännestä kerroksesta kadulle, huonosti nukuttuja öitä, väsyneitä katseita, uhkauksia mahdollisesta erosta; kosketuksia vailla minkäänlaisia tunteita. Ruki tiesi, miksi niin oli, mutta ei vain ollut koskaan uskaltanut myöntää sitä itselleen, saatika muille. Häntä vain pelotti liian paljon; häntä pelotti, ettei Hakuei tulisi ikinä ymmärtämään, miksi asiat olivat näin.

Ehkä toinen ei ymmärtäisikään.

Hakuei ollut ei koskaan tehnyt mitään väärää; ei edes koskenut vaikka olisi ehkä joskus sitä halunnutkin. Hän ei ollut ikinä varoittamatta tunkeutunut toisen sisään vain siksi, koska itse olisi halunnut sitä. Hän ei ollut ikinä häätänyt rakastamaansa ihmistä pois, vaikka toinen olikin jo jonkun toisen, ollut jo monen vuoden ajan.

Koska Hakuei tiesi, mitä nuorempi yritti; mistä nuorempi yritti selviytyä lähes kaksikymmentäneljä tuntia vuorokaudessa. Ei sitä ollut vaikeaa huomata kasvoista, jotka hymyilivät, vaikka oikeasti se hymy kertoi enemmän kuin tuhat sanaa koskaan; Minä en tiedä, mitä teen. Kaikki ne hymyt, jotka Ruki loi kasvoilleen, olivat vain pelkkää typerää lopputulosta hyvin kauan kestäneen näyttelemisen johdosta. Olihan toinen kuitenkin joutunut näyttelemään vain, koska oli parisuhteessa, jonka hänen isänsä oli määrännyt.

Olihan Ruki kuitenkin joutunut rikkaisiin naimisiin ja hänen täytyi tunteistaan huolimatta rakastaa sitä miestä, joka maksoi yli puolet hänen elämästään. Hänen täytyi esittää onnellista, vaikka tunteet kielsivät sen. Hän ei vain halunnut, että kehenkään sattuu; siksi hän oli valmis vastaanottamaan kaiken sen henkisen kivun säästääkseen muut siltä.

Tuo ihana sydämenviejä, mustatukkainen kaunotar, ei ollut ikinä pyytänyt mitään; hän ei ollut ikinä vaatinut paljoa, mutta kaikista eniten hän olisi halunnut olla vapaa rakastamaan sitä, kenen kanssa elämä tuntui soljuvan niin täydellisesti eteenpäin. Kyllähän Hakuei tiesi, ettei nuorempi voinut muutakaan; hän tiesi sen aivan liian hyvin.


Työntyessään nuoremman sisään yhä uudestaan ja uudestaan, hengittäessään tuota niin vangitsevaa tuoksua, tatuoitu baarimikko halusi näyttää ymmärtävänsä.
”Mä lupaan odottaa sua”, hän kuiskasi hengästyneenä mustatukkaisen korvaan; hän oli onnellinen, että oli saanut toisen vaikeroimaan nautinnosta; nautinnosta jota aviomies ei kyennyt milloinkaan antamaan Rukille.

Tuuli ujuttautui tuohon kesähuvilaan, kätkien kaksi toisiinsa kietoutunutta miestä sen syleilyyn ja turvaan; lohdutuksen sanat aiheuttaen kylmiä väreitä Rukin selkärangassa.

”Sä oot liian hyvä mulle.”

Silti Hakuei tiesi, että Ruki ei lähtisi pois; pian Ruki voisi olla vain hänen ilman sen toisen miehen langettamia kahleita nilkoissaan.
”Mä silti odotan sua. Mehän otettiin tatuoinnit sen vuoksi.”

Ja silloin mustatukkaisen miehen suusta karkasi itkuinen rakkaudenosoitus, jonka vain he kaksi ymmärsivät.
✞ THE IMAGE IS EMBODIED UNTIL DIE ✞

avatar made by me

    2 tykkää.
Avatar
akumu
Pääesiintyjä
 
Viestit: 630
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Turku

Edellinen

Paluu K-7 - K-13

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron