Meitä on kaksi ( Megu/Ayumu, oneshot, fluff )

Ficissä saa olla paritus riippumatta henkilöiden sukupuolesta, mutta fyysinen kontakti jää pieneen pussailuun ja halailuun. Alastomuus, seksi tai seksuaaliseksi koettu käyttäytyminen, huumausaineet, väkivalta tai huono kielenkäyttö eivät kuulu tämän ikärajan ficceihin kuin maininnan tasolla.

Meitä on kaksi ( Megu/Ayumu, oneshot, fluff )

ViestiKirjoittaja akumu » Su Helmi 22, 2009 3:30 pm

Title: Meitä on kaksi
Author: akumu
Beta: en koe tarvitsevani näin lyhyeeseen tekstiin
Rating: g/s
Pairing: Megu/Ayumu
Fandom: Zwei
Genre: oneshot, fluff, romance
Disclaimer: Omistan tekstin, idea kuuluu edelleenkin Dobnun haasteeseen. Henkilöt omistavat itse itsensä. En halua loukata tällä ketään enkä rahastaa, kirjoitan vain kirjoittamisen ilosta.
Summary: He kaksi täydensivät toisiaan.

A/N: Toinen oneshot Dobnun Erilaiset fandomit haasteeseen. Ja settilistasta viimeinen Äidin sanat, mutta tällä kertaa se ei toimi nimenä. Tämä on melko lyhyt raapustus, mutta mun mielestä ihan onnistunut. Toivon, että tämä saa kommentteja, kerta erilaisesta fandomista kerrankin kirjoitan. Ei ole sitä ainaista Reitukia ~

~

Tytöt nauroivat. He hymyilivät onnesta. Viimeinkin oli koittanut se päivä, jota molemmat olivat odottaneet kuin kuuta nousevaa. Ruoho tuntui noin aikaisin aamulla hieman märältä heidän kehojaan vasten. Eihän kello ollut kuin vasta yhdeksän aamulla ja usva peitti kauniin niityn heidän edessään.
"Kuinka kauan viivyt täällä?" Megu kysyi kosketellen hajamielisesti ystävänsä hiuksia.

Ne ovat niin ihanan pehmeät...

"En tiedä. Äidin sanat ratkaisevat", Ayumu naurahti iloisesti ja nosti sitten oikean kätensä ilmaan. Hänen kämmenselällään nuokkui pienen pieni hämähäkki. Hmm. En pidä hämähäkeistä ollenkaan, hän ajatteli ja huitaisi kättään niin, että hämähäkki löysi tiensä muualta. Ei hän kehdannut sellaista pientä hyönteistä tappaa, ei hän kyennyt. Jokaisella oli oikeus elämiseen. Ihan jokaisella.
"Olen kaivannut sinua, Megu."
"Et niin paljon kuin minä sinua", puhuteltu vastasi.

Ayumu käänsi saman tien katseensa vaaleahiuksiseen ystäväänsä. Hän oli niin kaunis, niin hennon näköinen.
"Mitä äitisi sanoi siitä yökyläasiasta muuten?"
Megu naurahti pienesti liikahtaen sitten lähemmäs ystäväänsä. He olivat molemmat niin onnellisia.

Kaikesta, ihan kaikesta.

"Hän sanoi, että se sopii."
"Loistavaa."

Pienen pieni vesipisara tippui tyttöjen väliin nurmikolle. He eivät kuitenkaan välittäneet siitä. Vain tuolla hetkellä oli väliä, ei millään muulla. Heitä oli kaksi, kummatkin täydensivät toisiaan.
"Minä rakastan sinua, Ayumu."
"Niin minäkin sinua", Ayumu vastasi ja sanomatta sen kummempia hän vei huulensa vaaleahiuksisen omille. Se oli ensisuudelma.

Äitini ei pidä tästä kuitenkaan, mutten välitä. Olen jo tarpeeksi vanha päättääkseni omista asioistani.

Ayumu tosiaan on ainoa, ketä rakastan.
Viimeksi muokannut akumu päivämäärä Ke Loka 06, 2010 3:48 pm, muokattu yhteensä 5 kertaa
✞ THE IMAGE IS EMBODIED UNTIL DIE ✞

avatar made by me

Avatar
akumu
Pääesiintyjä
 
Viestit: 630
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Meitä on kaksi (Megu/Ayumu, oneshot, fluff)

ViestiKirjoittaja tiku » Su Helmi 22, 2009 4:06 pm

:3

Lyhyesti ja ytimekkäästi.

Tää mun kommentti sopis oikeastaan paremmin sen äskeisen jatkoksi, koska en voi kuin jatkaa samaa kiittelyä.

Rakastan siun kerrontatapaa tässäkin.
On kivaa lukea Megusta ja Ayumusta.
Ja öö... niin. Tässä on ehkä joku täydellisin lopetustapa. *w*

Okei mua ärsyttää tää ihkutus, mutta mä en usko, että muutakaan voisin keksiä.
En nykyisillä mielialoillani, en tällaisesta ficistä.

Toivottavasti sinuu ei haittaa. Pääpointti oli kuitenkin tulla kiittämään tämänkin kirjoittamisesta - as you can see tiku tykkää.

Kiitän ja kumarran n____n

Avatar
tiku
Teknikko
 
Viestit: 216
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:03 pm
Paikkakunta: 4cm hole in your chest

Re: Meitä on kaksi (Megu/Ayumu, oneshot, fluff)

ViestiKirjoittaja akumu » Su Helmi 22, 2009 6:27 pm

tiku:

Awws, toi sun kommenttisi oli aivan ihana. Kiitos, että edes sä jaksoit kommentoida tätä, vaikka tämä nyt onkin vähän epätunnetusta bändistä kirjoitettu. Itseäni kiinnostaa tosi paljon teidän muiden mielipiteet, ihan oikeasti.
Rakastat mun kerrontatapaani? Owws, mulla nousee pissa päähän sun kommentistasi, koska mun omasta mielestä tämä kerrontatapa ei todellakaan ole mitenkään erikoinen. Kiva kuitenkin tietää, että sä ainakin pidät siitä!

Tämä ficci oli ihan älyttömän lyhyt, kirjoitin sen tosi lyhyessä ajassa. On aikamoinen saavutus, että saa tästä jotain edes irti. Eikä mua todellakaan haittaa, vaikka vähän ihkutusta sun kommentissa olikin! Odotin kyllä, että tästä tulisi paljon kritiikkiä tai muuta negatiivista asiaa. Aika ihme, ettet keksinyt tästä mitään sellaista. Ei se kuitenkaan haittaa, ei ollenkaan ~

Ihanaa kuulla, että pidit tästä *---* Lue ihmeessä muitakin ficcejäni! En yhtään mainosta, en. Kiitos kuitenkin tosi sulosesta ja ihanasta kommentistasi! ♥
✞ THE IMAGE IS EMBODIED UNTIL DIE ✞

avatar made by me

Avatar
akumu
Pääesiintyjä
 
Viestit: 630
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Meitä on kaksi (Megu/Ayumu, oneshot, fluff)

ViestiKirjoittaja Nepzu » Ti Helmi 24, 2009 4:08 pm

Tosiaan, lyhyt ja ytimekäs.

Ja ihana ja upea ja söpö ja rakkaus! <3 tykkään hirmusesti sun kirjoitustyylistä/kerronnasta tässä. ja jes, ihana lukee jostain muusta kun reitukista/gazettesta. ja femmeä *--*

ja tuo lopetus oli ihana <3 okei mut nyt ei kykene rakentavaan mut hope you got the point, tää oli helvetin hyvä, tykkäsin <3
Me was thinkin'... Me is hungry!

Avatar
Nepzu
Teknikko
 
Viestit: 104
Liittynyt: La Elo 16, 2008 12:44 pm
Paikkakunta: Ivalo

Re: Meitä on kaksi (Megu/Ayumu, oneshot, fluff)

ViestiKirjoittaja akumu » Ti Helmi 24, 2009 8:35 pm

Nepzu:

Oi, kiitos kommentistasi! Ihana kuulla, että pidit tästä ja että oli onnistunut tuotos! Ja kyllä, onhan se välillä kivaa lukea jostain muustakin fandomista kuin aina vain siitä ainaisesta Reitukista ja Gazettesta yleensäkin.
Lue ihmeessä enemmänkin ficcejäni, olisi mukava kuulla mielipiteesi niistäkin.

Mutta kiitos ~ ´u` ♥
✞ THE IMAGE IS EMBODIED UNTIL DIE ✞

avatar made by me

Avatar
akumu
Pääesiintyjä
 
Viestit: 630
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Meitä on kaksi (Megu/Ayumu, oneshot, fluff)

ViestiKirjoittaja Yuksupuksuh » Ke Maalis 04, 2009 6:33 pm

...Zwei !! *www* mullahan on aina tapana lukea kaikki järjestyksessä, joten vika ekana!

Umm... harmittaa et tää oli näin lyhyt. jäi jotenki kaipaamaan sellasta huippukohtaa, toki thö ensisuudelma oli sellanen, mutta... kunnianhimosempaa. if you get my point.

Vinevine ja näin, mutta aivan mahtavaa, että Zwei oli tässä haasteessa mukana. Heistä kun kirjotetaan ihan liian vähän. Ja vielä mahtavampaa että otit haasteen vastaan~!

Aiemmin valitin tän lyhkäsyydestä, mut no onseshot ni annetaan anteeks - ja onhan tää ihan tajuttoman söpöä tekstiä~! Oikeesti ihanaa et joku kirjottaa muunkilaista femmeä ku jtn super-death-angstia. *viheltelee* ketään osottamatta sormella - suoraan...XD

Äitini ei pidä tästä kuitenkaan, mutten välitä. Olen jo tarpeeksi vanha päättääkseni omista asioistani.

Ayumu tosiaan on ainoa, ketä rakastan.

Puhtaasti kaunis lopetus!! ja... taidan mennä lukemaan sen ekan osan!>D jaja odotan 2,3,4

Khiitoksia thästä!

Avatar
Yuksupuksuh
Bändäri
 
Viestit: 49
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:12 pm

Re: Meitä on kaksi (Megu/Ayumu, oneshot, fluff)

ViestiKirjoittaja akumu » Su Maalis 15, 2009 12:59 pm

Yuksupuksuh:

Kiitos kommentistasi! Kiva kuulla, että tykkäsit tästä :'D Mustakin on hyvä juttu, että Zwei oli siinä haasteessa mukana. Oli silloin älyttömän pakko varata se itselleni. Siitä kun ei tyyliin koskaan kirjoiteta mitään. Ja se on kieltämättä sääli, näistä neideistä olisi mukavaa lukea muutakin kuin vain näitä mun oneshottejani.

Mä en oikeesti osaa kirjoittaa Zweistä mitään angstia, enkä sen puoleen mitään sellaista... pornoon viittaavaa. Mä otan tämän kaiken femmen kirjoittamisen harjoituksena, koska mä en kauheasti sellaista harrasta :'D Tuskin koskaan oikeestaan. Ja sori, ettei tähän tullut mitään kunnianhimoisempaa suudelmaa, mikä sitten taas olisi johtanut johonkin seksikohtaukseen. Mä en vaan osaa kirjoittaa mitään sellaista. Katsotaan joskos tulevaisuudessa osaisin.

Ole hyvä ja kiitos sulle kommentistasi!
✞ THE IMAGE IS EMBODIED UNTIL DIE ✞

avatar made by me

Avatar
akumu
Pääesiintyjä
 
Viestit: 630
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Meitä on kaksi (Megu/Ayumu, oneshot, fluff)

ViestiKirjoittaja Simma » Ma Marras 09, 2009 10:18 pm

Hmmm. Tiiätkö, miulla oli aikeena lukea tämä silloin, kun tämä tänne ilmestyi. Se kuitenkin jäi, kun kadotin tämän tuonne muiden ficcien joukkoon. No, nyt teki mieli lukea jotakin ihan pientä ja lyhyttä (lyhyttä siksi, koska ajattelin tänään mennä kerrankin ajoissa nukkumaan :'D) Zwei on aika tuntematon bändi monille, mutta miä löysin sen joskus aikoja sitten ja tykästyin heti. Sinänsä aika harmillista, Zwei on just sellainen bändi, mistä saisi hyvin kirjoitettua kaikkea kivaa - ja vielä kivempi sitä olisi lukea. :D Tämä taitaa muuten olla ensimmäinen lukemani femme, jos en ihan väärin muista. :o

No niin. En ole koskaan erityisemmin pitänyt lyhyistä ficeistä - ne jo loppuvat ennen kuin ehtivät kunnolla alkaakaan (vähän ristiriitaista sanoa näin, kun kerran oikein etsimällä etsin lyhyttä ficciä). Yritin nyt kuitenkin lukea mahdollisimman hitaasti ja keskittyä jokaiseen lauseeseen ja ottaa kaiken mahdollisen tästä irti. :D
Ficci oli todella suloinen. Siinä oli asioita, joita ei kerrottu tai kuvailtu ollenkaan, mikä pisti oman mielikuvituksen kunnolla mukaan. Esimerkiksi tuo alku, miksi tytöt olivat niin aikaisin niityllä? Itse pidän enemmän siitä, että ficeissä kuvaillaan paljon asioita, ja kerrotaan tarkasti kaikki mahdollinen. Mutta niin, tämä oli hyvä juuri näin. :D

Pidin siitä, että tekstiin oli ripoteltu kursivoituina nuita tyttöjen ajatuksia, ne lisäsivät sinne sitä jotain saaden ficistä ns. täyteläisemmän. :'D Tai siis sellaisen, ettei se vaan ole pelkkää kertomista, vaan myös jotain muutakin (osaan kääntää ajatukseni sanoiksi, kyllä). Vähäsen ihmettelin tuota Ayumun reaktiota hämähäkkiin, mikä tietty johtuu ainoastaan omista mielipiteistäni ötököitä ja hyönteisiä kohtaan - en voi sietää niitä. Jos itse olisin ollut samassa tilanteessa, olisin varmaan alkanut kiljumaan ja huitomaan ja koittanut parhaimmalla mahdollisella tavalla saada tapettua hämähäkin. :'D Tuo Ayumun kommentti "Jokaisella oli oikeus elämiseen." sopi tuonne väliin loistavasti, tykkäsin siitä tosi paljon.

Ja oliko tuo edes täydellinen lopetus ficille? Tuo pieni vesipisara oli hyvin tilanteeseen sopiva, varsinkin kun alussa mainittiin märältä tuntuva ruoho ja niityn peittävä usva. Se alku tavallaan johdatteli siihen, että kohta tulisi vettä. Sellainen ajatus siitä miulle ainankin jäi. :D Ja vaikka en ole koskaan ollut fluffyn ystävä, tuo ensisuudelma niityllä oli aika awww. Siihen oli hyvä päättää ficci.

Tuo äidin sanat, mikä oli ilmeisesti tarkoitus sekoittaa ficciin mukaan (en ole perehtynyt tuohon haasteeseen), tuli mukavasti sieltä esille. Oli kiva, ettei se ollut kuitenkaan se kaikkein oleellisin asia tässä, vaan se kulki enemminkin sivussa, mutta oli silti mukana koko ficin ajan. Enemmän tässä kerrottiin Megusta ja Ayumusta eikä äidistä, vaikka ne äidin sanat loppujen lopuksi olivat tässä tärkeät.

Kaiken kaikkiaan todella mukava ficci, kiitos siitä. <3
Does anybody know if we're looking out on the day of another dream?

Avatar
Simma
Teknikko
 
Viestit: 100
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 7:38 pm

Re: Meitä on kaksi (Megu/Ayumu, oneshot, fluff)

ViestiKirjoittaja akumu » Su Marras 15, 2009 7:50 pm

ikuko,

anteeksi et tää kommenttiin vastaaminen on venynyt näin paljon : ( Mun on monta kertaa pitänyt nyt vastata sulle, mutta nyt vasta jaksoin vaivautua tännekin vastaamaan sulle. Syytetään tästä laiskuudesta mielellään... väsymystä ja koulua, koska se on vienyt mun aikaani nyt melko paljon.

Mut aaa, kommenttis oli niin ihanan piristävä, ois tehny mieli itkee ; _ ; Mulla on ollu tänään niin hiton paska päivä ja paha olla, et toi kommentti kyl piristi mua ihan älyttömästi. Ihanaa kuulla tommosta positiivista palautetta ficistä, jonka oon kirjoittanut aika kauan aikaa sittenk enkä ees muistanut, että tämmönen on tääl viel.

Mä kyllä muista, miten lähin tätä kirjottelemaan. Mulla oli ollu kauhee kirjotusfiilis ja halusin kirjottaa jotain muutakin kuin vaan sitä ainaista Reitukia. Sit muistin et ahaa, mulla onkin tämmönen Erilaiset fandomit -haaste viel kesken ja vieläpä Zweillä ! Päätin sit ryhtyy kirjottamaan :D Oon muuten jollain tavalla otettu, että tää oli sun ensimmäinen femme, vaikken tiiä pitäiskö mun sinäänsä olla otettu. Tääl Lafis on rutkasti parempia femmeficcejä, mut sä ihana menit ja valitsit tän luettavakses. Oi oikeesti, oot aika ihana, tiiätkös ?

... nyt kun luen tota mun ficciäni tarkemmin niin mietin, että tosiaankin oisin voinut kirjoittaa joitain asioita eri tavalla : ( Mut mikäs mä tässä oon enää tätä muokkaamaan, kun tää on saanut suht paljon kommentteja, eikä ne hirveemmin oo ollu negatiivisia ^^ Eli näköjään ihmiset sitten tykkää tästä tämmösenään, vaikka varmaankin tästä ois saanut loistavasti K-15 ficin. No mut, välillä jotain tämmöstä fluffiakin alemmalla ikärajalla, kun tuntuu et aina kirjotan K-15/K-18 ficcejä.

Mut kiitos piristävästä kommentistasi, sitä oli ihanaa lukee. Toi kommenttis sai mut muuten oikeestaan kirjottamaan K-7/K-13 -puolella olevan Hiljainen lento -oneshotin. Eli, suurkiitos ♥
✞ THE IMAGE IS EMBODIED UNTIL DIE ✞

avatar made by me

Avatar
akumu
Pääesiintyjä
 
Viestit: 630
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Turku

Re: Meitä on kaksi ( Megu/Ayumu, oneshot, fluff )

ViestiKirjoittaja serellenders » Pe Elo 13, 2010 1:18 am

En ollut ollenkaan varma, että jaksaisinko enää tähän kellon aikaa lukea saatika sitten kommentoida mitää ficciä. Noh kun täältä nyt sitten paljastui tällainen lyhyt ja ylisöpö teksti niin pakkohan tämä on sitten kommentoidakkin saman tien.

Tässä lyhyessä tekstissä niin monia elementtejä toimivasti aseteltuna, että huh huh. Kun tämä tekstikin oli näin lyhyt.

Lyhyeksi tekstiksi tämä oli myös minun mieleeni looginen ja löydetty myös paikka kuvailulle. Se kun tuntuu jäävän arvottomaksi tekijäksi tällaisissa lyhyissä teksteissä muun muassa. Ei sillä, että sitä muka kamalasti arvostettaisiin pidemmissikään teksteissä.

Fictin alussa en ollut täysin varma siitä, että olitko kuvannut nämä naiset pikkutyttöinä, lapsina vai aikuisina. Kuitenkin tekstin loppuosa selvensi tämän asian sitten loppujenlopuksi. Olisi kuitenkin voinut olla mukava tietää asian oikealaita heti alusta alkaen eikä vain arvuutella asiaa.

Kuitenkin kun nyt miettii tekstiä kokonaisuudesaa niin ei tässä oikein muuta voi varmaan sanoa kun ihana. Jotenkin tämä oli niin ihanan hellyyttävä swkä suloinen. Hyvin piristävä teksti kaikwn slashin ja angstin tekstellä. Tämän tyyppisiä tekstejä lukisi enemmänkin~
Kun ruumiini ajattelee... On ihollanikin sielu
Colette, la retraite sentimentale


ex-altesse

Avatar
serellenders
Teknikko
 
Viestit: 147
Liittynyt: La Maalis 14, 2009 1:39 pm
Paikkakunta: warkaus

Re: Meitä on kaksi ( Megu/Ayumu, oneshot, fluff )

ViestiKirjoittaja akumu » Pe Elo 13, 2010 1:30 pm

altesse,

innostuit sitten kommentoimaan kaikkia näitä mun Zwei-ficcejäni ! :D Kiitos kommentistasi, sekin piristi mukavasti mun niin perseelleen alkanutta päivääni, joten siitäkin voisin hieman kiitellä, elikkä kiitos kamalan paljon ! Kiva oikeesti, että nämä suhteellisen vanhat ficit saavat vielä kommenttia ^^ En ollut edes muistaa, että olin tällaisen tekstinkin kirjoittanut, mutta tuollainen piristävä pikkukommentti oli mukava muistutus.

Nyt kun äsken lukaisin tämän oneshotin läpi ( en muistanut nähkääs tästä ficistä yhtään mitään ) niin en voi muuta sanoa kuin, että hienoa jos pidit kuvailustani ! Omasta mielestäni sitä myös oli ihan tarpeeksi, ja voin nyt ehkä ihan hyvällä omalla tunnolla sanoa tämän olevan parempi kuin moni muu kirjoittamani oneshot :D Hienoa jos tämä kuvailu miellytti, itse näin ihan kauniin peltomaiseman tai jotain tuon tapaista, vaikken varmaankaan kirjoittaessani ajatellut mitään sellaista XD

Hienoa kuitenkin, että tykkäsit :D
✞ THE IMAGE IS EMBODIED UNTIL DIE ✞

avatar made by me

Avatar
akumu
Pääesiintyjä
 
Viestit: 630
Liittynyt: To Elo 14, 2008 5:28 pm
Paikkakunta: Turku


Paluu Sallittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron