The Sanctuary of Aysha

Täällä voit listata omaan topiciisi ficcisi ja niiden päivitykset.

The Sanctuary of Aysha

ViestiKirjoittaja Aysha » La Elo 01, 2009 6:05 pm

Tässä sitten tulevat täällä julkaistut työni julkaisujärjestyksessä, jotta voitte samalla hiukan tutkailla kehittymistäni kirjoittajana. Huomautuksena vielä sen verran, että mikäli olen julkaissut jostain ficistä spinoffeja, ne tulevat kyseisen ficin alapuolelle, vaikka olisivatkin ilmestyneet myöhemmin, kuin joku muu tarina - lähinnä selvyyden vuoksi.

HUOM! Kaikki tarinat tulevat tähän listaan siinä järjestyksessä kuin ne julkaisen, MUTTA! Tämän listan alle tulee nyt sellainen sellainen "saaga" nimeltä Path of the Rose (lyhennän sen POR:iksi - por on espanjaa ja se on prepositio ja käytetään syyn/motiivin, vuoski, takia ja puolesta tilanteissa vaihtelevasti). Nimi tosiaan viittaa D:n Euroopankiertueen nimeen ja tarinat liittyvät enemmän tai vähemmän D:hen. Path of the Rosen tarinat listaan siinä järjestyksessä kuin ne "ovat tapahtuneet", vaikka julkaisisinkin ne eri järjestyksessä.


Kysymysleikkejä kellarissa
Rating: K-13
Fandom: The GazettE
Paring: Uruha/Aoi
Genre: Slash, Fluff, Romance, Drama (H/C, Mystery)
Warnings: Kiroilua, huonoa huumoria ja lempeää kiusaamista/kieroilua, sekä pieni paniikkikohtaus (sekin vitsimäisesti kuvattu)
Summary: Uruha on muuttanut uuteen taloon, jossa jää epäonnekseen Aoin kanssa kellariin lukkojen taakse, jossa heidän välillään tapahtuu jotain…

Pintaa syvemmällä
Rating: K-18
Fandom: D
Paring: Asagi/Hide-zou (Ruiza/Hiroki, Tsunehito/Hiroki)
Genre: Slash, Drama, Romance, AU, Deathfic (Angsti, Mystery, Action)
Chapters: 32/32
Warnings: Kidutusta, kuolemaa, mustaa huumoria (huonoa), kiroilua, “Jumalan pilkkaa”, tarkemmin kuvailtua seksiä, surua ja muita tunteita (useimmat negatiivisia, jopa rakkaus/intohimo)
Summary: Eletään 1400-luvun loppua, ennen uskonpuhdistusta. Kolme inkvisiittoria saa kutsun lähteä tutkimaan kollegansa kuolemaa ja ajautuvat syvälle synkkään maailmaan seuratessaan eräitä olentoja, joita on olemassa, vaikkei pitäisi olla

Älä katso taaksesi
Rating: K-18
Fandom: Lauma eri artisteja, näin jonkinlaisena esimerkkinä D, Moi dix Mois, The GazettE, Dir en Grey, SCREW, Versailles jne.
Paring: Vaikka ketkä ja sikin sokin. Miten mielikuvitukseni nyt toimii.…
Genre: vahva AU, Slash, Fluff, Romance, Draama [Action, Deathfic ja Humor (sekin luultavasti mustaa ja huonoa sellaista), parhaan yrityksen mukaan], mitä nyt keksin
Chapters: Prologi + 63/64
Warnings: Tarkkaa kuvailtua seksiä, väkivaltaa, surkeata huumoria, tappamista, kiduttamista, kiroilua, mitä nyt keksii… Varotan kyllä jokaisessa luvussa erikseen, jos tulee jotain kiduttamista, tappamista tai vastaavaa.
Summary: “Jos katsot liikaa taaksesi selkään puukotuksen pelossa, et huomaa eteesi kohonnutta asetta.”
Päivitetty viimeksi: 6.6.2012

HUOM!
Suositteluni lukea ÄKT:tä ja sen spinoffeja

- Lue päätarinaa "Älä katso taaksesi" mieluiten lukuun 23 asti, jos et halua saada minkäänlaisia spoilauksia
- Spinoff "Vapaapäivä"
- Jatka ÄKT:tä lukuun 49 asti
- Varaa paljon aikaa lukeaksesi tarinan "Särkymätön"
- Lue päätarinaa lukuun 60 asti
- Avaa "Tokion sydämet"
- Jatka lukemista ja lue luku 63
- Lue omalla vastuulla "Veri ruokkii maata ja miestä"

*~* Vapaapäivä *~*
Rating: K-18
Fandom: D (monia artisteja ihan tuon pääficin kannalta)
Paring: Hiroki/Ruiza/Tsunehito
Genre: Äkt-spinoff, AU, Slash, Romance, Draama, PWP, (Fluff ehkä jonkun mielestä)
Warnings: Tarkkaan kuvattua seksiä (threesome), eipä oikeastaan mitään juonta. Sisältää myös pieniä (ei kovin merkittäviä) paljastuksia, jos ette ole lukeneet lainkaan Älä katso taakseasi - tai riittävän pitkälle sitä XP (eli lukuun 23) - saattaa olla muutama kirosana
Summary: “Sinä teet aivan liikaa töitä ja leikit liian vähän meidän kanssamme!”

*~* Särkymätön *~*
Rating: K-18
Fandom: Monia artisteja (erityisesti D)
Paring: Asagi/Hide-zou (Asagi/Mana, Asagi/lauma eri ihmisiä, Hide-zou/Sin, Hide-zou/Rena, Hide-zou/Seth)
Genre: Äkt:n Prequel (esiosa), “Spinoff“, AU, Slash, Romance, Draama, Action, Deahtfic, (Angst, Fluff, Humor, Horror, H/C)
Chapters: 1/1 (tietyistä postaamisongelman tuomista syistä ja lukemista helpottaakseni 30/30 - sori modet, älkää tappako
Warnings: Y-L-I-P-I-T-K-Ä - eli varatkaa ihan pirusti aikaa. Sisältää tarkkaan kuvattua seksiä, kirosanoja, tappeluita/(tuli)taisteluita, hahmojen kuolemia. Jos ette ole lukeneet Älä katsoa taaksesi ficciä suunnilleen lukuun 49, sisältää muutamia paljastuksia
Summary: “Minä pidän sinusta.”
“Vaikkemme voikaan olla yhdessä?”
“Mikään ei tule koskaan kumoamaan sitä - tulen aina rakastamaan sinua.”
“Tyydyt siis tähän?”
“Tyydyn siihen, että emme voi olla yhdessä, mutta olemme silti. Aina.”


*~* Tokion sydämet *~*
Rating: K-18
Fandom: Dir en Grey (monia artisteja ihan tuon ylimmän kannalta)
Paring: Shinya/Die (ja pientä mainintaa joihinkin muihin)
Genre: Prequel/spinoff, AU, Romance, Action, Fluff, ehkä hiukan Angsti, Draama, “Songfic“, (Deathficci, pientä Hurt/Comfort)
Song: Gene Pitney & Marc Almond: Something’s Gotten Hold of My Heart (video ei liity mitenkään ficciin, vaikka hiukan samaa aihetta on mukana - huom. ei ole minun tekemäni!)
Chapters: 1/1 (14/14 ihan vain postaamisongelmien takia - älkää modet vieläkään tappako minua…)
Warnings: Tarkkaan kuvattua seksiä, tappeluita, hakkaamista/pahoinpitelyä/pientä kiduttamista, aseita, joidenkin hahmojen kuolemaa ja/tai joidenkin ihmisten kuolemien maininta, vakavia sairauksia, tiettyjen stereotypioiden vastaan hangoittelu (ja ehkä paikoitellen niiden noudattamistakin juonellisista syistä) sekä pääficciin liittyviä erilaisia paljastuksia, jos ette ole lukeneet päätarinaa lukuun 60 asti
Summary: “Hyppäsit elämääni ihan yllättäen - älä hyppää siitä vielä pois.”

*~* Veri ruokkii maata ja miestä *~*
Rating: K-18
Fandom: Eve of destiny/Közi ja Moi dix Mois (monia artisteja ihan ÄKT:n takia - mutta K&K is the main point!)
Paring: Päätarinassa selvästi nähtävät paritukset sekä muutama uusi uudemmalta kantilta
Genre: ÄKT (hei, sehän on jo melkein genre XD), AU, Spinoff, Prequel, Action, Angst, Deathfic, Draama, Slash, Hetti, Inhorealismi, Surviving, Growing up, H/C:n yritelmä (Romance ja Fluff - jos hassusti käy ja näkökulmasta riippuen, Horror, mikäli olen yhtään osannut)
Disclaimir: En omista harmikseni herroja tai muitakaan oikeita henkilöitä, mutta tarina ja omat hahmoni ovat minun
Chapters: 1/1 (lukemista ja postaamista helpottaakseni 23/23)
Warnings: Voimakasta inhorealismia, kuolemaa, tappamista, väkivaltaa, silpomista, henkistä ja fyysistä pahoinpitelyä, sitomista, vapauden riistoa, nöyryytystä, tarkkaa tarpeiden/eritteiden kuvaamista, sairastumisia, uhkailua, sovinistista puhetta ja käytöstä, eläinrääkkäystä, ihmiskauppaa, lapsisotilaita, lapsityövoiman ja orjatyövoiman käyttöä, kiroilua, maininnan tasolla ja uhkana pedofilia ja raiskaukset, sekä muuta niin hyvässä kuin pahassa sekä tietenkin graafista seksiä. Joidenkin asioiden ymmärtäminen vaatii ÄKT:n 63 luvun sekä Särkymättömän lukemista, eli lukekaa ensin sinne asti/ne ja sitten vasta tämä.
Summary:“Muista kuitenkin. Sinun vihasi ei koskaan kykene murskaamaan Hindu kushia tai minua!”
Ja
“Kuollessamme näemme elämämme välähtelevän silmiemme edessä sellaisena kuin sen näimme ja koimme, vaikkemme kaikkea muistaisi tai edes haluaisi muistaa. Saatamme silloin nähdä myös sellaista, mistä emme olleet aiemmin tietoisia emmekä pääse siitä kunnolla tietoisiksi, koska kuolemme.”


Uskallatko katsoa, mitä löydät oven takaa?
Rating: K-18
Fandom: D, Unsraw, Versailles, 12012, SCREW ja muutamia muita
Paring: Sitä sun tätä ja sikin sokin, mikä milläkin tasolla. Vain lukemalla saatte selville ^^
Genre: Vahva AU ( = suoraan sanottuna fantasiaa), Slash, Adventure/Action, Deathfic, Drama, H/C, Romance, Het, (Fluff - jos huonosti käy, Horror - jos onnistun, Mystery - jos osaan, Angsti - jos hermot jaksaa sitä alituisesti, viittauksena myös BDSM, kevyttä dub-conia) eli toisin sanoen vähän kaikkea…
Chapters: Prologi + 3/? (yli 30 kuitenkin)
Warnings: Luultavasti yhden sun toisen hahmon kuolema (vaikkei olisi kukaan päähenkilöistä, kuolema voi olla silti hyvin tarkkaan kuvailtu), kiroilua, huonoa huumoria (luultavasti mustaa), tarkkaa kuvailtua seksiä esiintyy jonkin verran (niin mies/mies kuin mies/nainen, kuten jotkut ovat minun kohdallani huomanneet XD ), silpomista ja väkivaltaa - mitä nyt tulee tapellessa teräaseilla sun muilla käymään, jonkin sortin kiduttamista (henkistä, fyysistä tai kumpaakin)… Eli kaikki on minun kohdallani mahdollista (paitsi eläimiin sekaantuminen ja pikkulasten raiskaamisen tarkkakuvaus) = ei heikkohermoisille.
Summary: “Oletko valmis tekemään pientä pahaa suuremman hyvän hyväksi? Oletko valmis taistelemaan pahuutta vastaan osana sitä liittolaisena - ystävänä - tai rakkaana?”
“Jos olet kerran hyvä, miksi teet samoja tekoja kuin vihollisesi? Älä ajattele kaikkea niin mustavalkoisena - muuten minäkin olen sinun silmissäsi vihollinen. Lisäksi minä pidän enemmän harmaasta.”

Päivitetty viimeksi: 19.8.2008
HUOM! Tauolla muiden projektien takia!

Rakasta minua silloin, kun ansaitsen sitä vähiten
Rating: K-11 - K-13 (pikkuisen vaikea määritellä, mikä noiden kahden tarkka ero on)
Fandom: exist trace, tarkemmin Miko ja Omi
Paring: Miko/oma hahmo
Genre: AU, Draama, Friendship, Oneshot, Het (OMG! O.O - no joo, vaikka se on selvästi esillä, ei se ole silti mielestäni the main point), mahdollisesti kaappifemmeä, riippuu siitä, miten jokainen asian tulkitsee
Chapters: 1/1
Warnings: Seksuaalista käyttäytymistä (kähmimistä, lähentelyä, suutelua, etc.), petosta, alkoholia ja kiroilua
Summary: Mistä tunnistaa aidon ystävän?


<><><><><>

Path of the Rose

Pimeän maan Alice
Rating: S
Fandom: D
Paring: On ja ei ole - näette sitten
Genre: Drama, One-shot, Het, “songfic”, "reality", Fluff (?), Romance (?)
Song: 闇の国のアリス/Yami no Kuni no Alice by D
Chapters: 1/1
Warnings: Voiko sallitussa muka olla varoituksia? No, sanotaanko näin, että rikon luomani perinteisen (nykyään stereotypisen) Asagin ja tämä on minulta poikkeuksellisesti sekä lyhyt (vaikka song-ficiksi ilmeisesti aika pitkä) eikä ole AU:ta.
Summary: “Uskothan sinä minuun, Alice?”

Ei se ole niin
Rating: S
Fandom: D
Paring: Aika monta, jos lähdetään pikkutarkaksi XD Jonkinlaiseksi saagan pääsarjaksi mahdollisesti nousevan parin löydätte tarinaa lukemalla
Genre: Drama, One-shot, Slash, Het (lähinnä Path of the Rosen toisen tarinan takia), ”Reality”, Fluff, Romance (?), Olematon Humor
Chapters: 1/1
Warnings: Mahdollisesti hiukan roisimpaa kielenkäyttöä, ”kieroilua”, jossain määrin odottamaton tarina minulta, tavallista vähemmän kuvailua eikä se ole AU:ta - mahdollisesti myös saatatte olla pihalla, jos ette ole nähneet D TV:tä tai lukeneet MusicJapanPlus:n sivuilla olevaa koostetta kyseisestä haastattelusta (sisältää lähinnä repliikit, eivät tekemisiä)
Summary: ”Kelpaisit minulle nytkin.”

Tunnustus
Rating: K-7 (kun sallitussa ei ilmeisesti saisi kiroilla)
Fandom: D
Paring: Paljastetaan tässä suoraan Hiroki/Hide-zou
Genre: Drama, Saaga, ”One-shot”, Slash, Het (lähinnä Path of the Rosen yhden tarinan takia), ”Reality”, Fluff, Olematon Humor, kevyt Angst
Chapters: 1/1
Warnings: Hiukan roisimpaa kielenkäyttöä ja ”kieroilua” (tämän takia ikäraja ei ole sallittu), tavallista vähemmän kuvailua eikä se ole AU:ta, suosittelen lukemaan ainakin ensin Ei se ole niin
Summary: ”Voisitteko kertoa vierustoveristanne piirteen, josta pidätte eniten?”


---------
Muu fiction:

“Jeunehomme“
Rating: K-13
Genre: Fluff, romance, slash, drama, orginal
Warnings: huonosti kuvattuja tappeluita
Summary: Lukiolaispoika joutuu tyttöjen kerhon kuvaajaksi, mikä ei olekaan niin helppoa kuin voisi luulla...
Viimeksi muokannut Aysha päivämäärä Su Joulu 01, 2013 1:33 pm, muokattu yhteensä 17 kertaa
いつからか夢の中でしか眠れない
Itsukaraka yume no naka de shika nemurenai
Dream because dreams should be cherished.

Birth - words & music: ASAGI

    1 tykkää.
Avatar
Aysha
Multisex Lafi
 
Viestit: 365
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:29 pm
Paikkakunta: in your mind, where your deebest sins live

Re: The Sanctuary of Aysha

ViestiKirjoittaja gnrbu » Pe Helmi 04, 2011 6:04 pm

Kerropas, missä järjestyksessä ÄKT spin-offeineen kannattaisi lukea?

    1 tykkää.
Avatar
gnrbu
Vuoden Kaoru
 
Viestit: 2497
Liittynyt: Ti Maalis 24, 2009 12:05 am

Re: The Sanctuary of Aysha

ViestiKirjoittaja Aysha » Pe Helmi 04, 2011 8:06 pm

gnrbu, tuo oli yllättävä kysymys, mutta samalla erinomainen - tässä tulee suositusjärjestys ja laitan sen tuonne ylemmäksin.

Suositteluni lukea ÄKT:tä ja sen spinoffeja

- Lue päätarinaa "Älä katso taaksesi" mieluiten lukuun 23 asti, jos et halua saada minkäänlaisia spoilauksia
- Spinoff "Vapaapäivä"
- Jatka ÄKT:tä lukuun 49 asti
- Varaa paljon aikaa lukeaksesi tarinan "Särkymätön"
- Lue päätarinaa lukuun 60 asti
- Avaa "Tokion sydämet"

Huomatkaa tosin, että aina voi myös lukea kaikki julkaistut osat ÄKT:stä ja sitten vasta kaikki spinoffit järjestyksessä Vapaapäivä, Särkymätön ja Tokion sydämet. Mieluiten spinoff järjestystä ei mennä lukemaan eri järjestyksessä eikä myöskään ennen niille kuuluvia lukuja - koska esim. Särkymätön paljastaa turhankin aikaisin erilaisia asioita, jos se luetaan vaikkapa heti toisen luvun jälkeen.
いつからか夢の中でしか眠れない
Itsukaraka yume no naka de shika nemurenai
Dream because dreams should be cherished.

Birth - words & music: ASAGI

    1 tykkää.
Avatar
Aysha
Multisex Lafi
 
Viestit: 365
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:29 pm
Paikkakunta: in your mind, where your deebest sins live

Re: The Sanctuary of Aysha

ViestiKirjoittaja Aysha » Ke Kesä 06, 2012 10:41 am

Ja pitkän odotuksen jälkeen vastamisen viimein ÄKT:n saamiin kommentteihin ja odotetusti julkaisin luvun 63 - toka vikaa viedään^^
いつからか夢の中でしか眠れない
Itsukaraka yume no naka de shika nemurenai
Dream because dreams should be cherished.

Birth - words & music: ASAGI

    2 tykkää.
Avatar
Aysha
Multisex Lafi
 
Viestit: 365
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:29 pm
Paikkakunta: in your mind, where your deebest sins live

Re: The Sanctuary of Aysha

ViestiKirjoittaja Aysha » Su Heinä 01, 2012 4:33 pm

Julkaisin one-shotin nimeltä Rakasta minua silloin, kun ansaitsen sitä vähiten. Varautukaa epätyypilliseen tekstiin^^
いつからか夢の中でしか眠れない
Itsukaraka yume no naka de shika nemurenai
Dream because dreams should be cherished.

Birth - words & music: ASAGI

Avatar
Aysha
Multisex Lafi
 
Viestit: 365
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:29 pm
Paikkakunta: in your mind, where your deebest sins live

Re: The Sanctuary of Aysha

ViestiKirjoittaja Aysha » To Loka 25, 2012 11:20 am

Path of the Rose saagani sai uuden osan ^^
Olkaa huoleti, se on lyhyt. Ja niin, menen tästä muiden kiireiden pariin ja yritän sitten jatkaa ÄKT:n parissa.

Ennen kuin poistun, haluan kiittää kaikkia lukijoitani ja minua lafi-gaalassa äänestäneitä^^ Sain vuoden NC-17 tittelin, jälleen XD Nyt voinkin kehuskella voittaneeni saman tittelin jo kahdesti^^ Tästä on hyvä jatkaa ja kehittää kirjoituksiani, eli suuret kiitokset kaikille lukijoilleni^^
Ja niin, ensi vuonna voisin tavoitella titteliä, jollaista lafissa ei ole - ainakaan vielä - eli Vuoden hehtaarikirjoittajaa XDDDD Olen mielestäni sen ansainnut yli 5 vuoden uurastuksen jälkeen *uhoaa*
いつからか夢の中でしか眠れない
Itsukaraka yume no naka de shika nemurenai
Dream because dreams should be cherished.

Birth - words & music: ASAGI

Avatar
Aysha
Multisex Lafi
 
Viestit: 365
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:29 pm
Paikkakunta: in your mind, where your deebest sins live

Re: The Sanctuary of Aysha

ViestiKirjoittaja Aysha » La Touko 11, 2013 6:36 pm

VÄLIAIKATIEDOTE (toivottavasti jotkut näkevät tämän ja mahdollisesti kertovat eteenpäin)!

Ensinnäkin suuret anteeksipyynnöt ihmisille, jotka ovat miettineet, miksei minusta ole kuulunut mitään pitkään aikaan. Tiedän, etten ole julkaissut mitään pidempään hetkeen enkä edes suuremmin täällä lafin puolella hypellyt, ja haluaisin hiukan selittää tilannettani.

Tosiaan, valmistuin viime vuonna, mutta en ole saanut alani töitä. Sen sijaan olen jatkanut työtäni kaupassa, mutta nostanut tuntimäärääni. Teen välillä pitkiä päiviä (jopa 10 tuntia) ja pitkää viikkoa (tässä kevään aikana olen tehnyt mm. 13 päivän työputkia). Jatkuvasti vaihtuvat työajat (milloin ensin iltaan, siitä seuraavana päivänä aamuun) ovat muiden asioiden myötä vaikuttaneet kirjoittamiseeni. Olen ollut hyvin väsynyt tämän kevään myötä eikä sopivaa kirjoitusaikaa tunnu olevan. Kun taas aikaa olisi, olen sitten sen verran väsynyt, että lähinnä koomaan television ääressä, ellen ole yrittänyt pitää ympärilläni muutakin elämää työn ohella. Kaiken muun lisäksi 98-vuotias mummoni muutti meille helmikuussa keittiöremontin takia, mikä taas on vaikeuttanut kirjoittamistani, kun en olekaan aina saanut kaipaamaani rauhaa.

Pitkät selitykset, mutta nyt osa teistä saattaa miettiä, että mitä nyt? Miten käy ÄKT:n, kun siitä puuttuu enää viimeinen luku? En kai lopeta sitä kesken? Enkö enää kirjoita lainkaan? Pistänkö kaikki tarinani tauolle vai lopetanko ne?

Vastaus lähes kaikkiin edellä oleviin kysymyksiin, on ei. En aio jättää ÄKT:tä kesken enkä myöskään pistää sitä tauolle. En myöskään aio lopettaa kirjoittamista. Aion kyllä kirjoittaa ÄKT:n loppuun ja kirjoittaa muutakin (ja jonain päivänä kirjoittaa sen kirjan, jota tarjoaisin julkaistavaksi). En vain tiedä, miten ehdin ja miten saan kerättyä voimani kirjoittamista varten, koska en halua julkaista mitään nopeasti hutaistua. En siis tiedä, koska tulee jatkoa, mutta aion kyllä saattaa ÄKT:n päätökseen.

Toivottavasti tämä helpottaa joidenkin odotuksia tai mietteitä. Halusin kertoa hiukan laajemmin tilanteestani ja antaa sitä myöten väliaikatiedotteen. Jos tulee jotain kysyttävää tai muuta mietittävää, voitte aina lähettää yksityisviestiä tai pistää jopa tänne ficcilistaukseeni - ellette sitten bongaa minua joskus kadulta ja päätä silloin tulla kysymään. Kaikki käy^^

Toivottavasti ymmärrätte ja kiitos kaikesta saamastani tuesta^^
いつからか夢の中でしか眠れない
Itsukaraka yume no naka de shika nemurenai
Dream because dreams should be cherished.

Birth - words & music: ASAGI

    10 tykkää.
Avatar
Aysha
Multisex Lafi
 
Viestit: 365
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:29 pm
Paikkakunta: in your mind, where your deebest sins live

Re: The Sanctuary of Aysha

ViestiKirjoittaja Aysha » Su Joulu 01, 2013 1:35 pm

I'M BACK!

Julkaisin juuri ÄKT:n spinoff/prequelin Veri ruokkii maata ja miestä - toivottavasti pidätte^^
Saattepahan jotain lukemista ennen viimeistä lukua^^
いつからか夢の中でしか眠れない
Itsukaraka yume no naka de shika nemurenai
Dream because dreams should be cherished.

Birth - words & music: ASAGI

    1 tykkää.
Avatar
Aysha
Multisex Lafi
 
Viestit: 365
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:29 pm
Paikkakunta: in your mind, where your deebest sins live

Re: The Sanctuary of Aysha

ViestiKirjoittaja Aysha » Ma Joulu 30, 2013 5:59 pm

Loppu on koittanut!

Älä katso taaksesi on päivittynyt kommenttien vastauksilla ja viimeisellä luvussa!

Toivottavasti pidätte^^
いつからか夢の中でしか眠れない
Itsukaraka yume no naka de shika nemurenai
Dream because dreams should be cherished.

Birth - words & music: ASAGI

Avatar
Aysha
Multisex Lafi
 
Viestit: 365
Liittynyt: To Elo 14, 2008 6:29 pm
Paikkakunta: in your mind, where your deebest sins live


Paluu Ficcilistaukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron